Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@E.winka 2 píše:
Tak to měla kámoška radost,ne? to jsi vymyslela pěkně
Taky jsem dostala silikonovou, ale nikdy jsem v ní nepekla..musí se taky vymazávat a vysypávat?
No mela no, jak je s malym, tak nema moc cas varit ani jist, tak byla za tu babovku fakt rada ![]()
No teoreticky se ty silikonove vymazavat a vysypavat nemusi, ale ja to stejne delam, jeste jsem nemela odvahu to vyzkouset bez toho ![]()
@ozzian píše:
Tak, ještě přidávám fotky, co se povedly, a pak vás dočtu.
Jinak teda musím říct, že zážitek nic moc - doktor arogantní, povýšenej machýrek, nebýt tam s náma ta tchýně s přítelem, tak jsem ho poslala do pr*dele hned mezi dveřma, nechápu, proč tu práci dělá. Upřímně, nebýt to přes Slever a platit za to plnou cenu, tak mu to tam otřískám o hlavu. Byl mi strašně nepříjemnej a to mimino to cítí, takže se ukázal chvíli a pak se schoval do polštáře a už nechtěl. A to ještě málem neproběhlo, protože poukaz platil do 10/3 (neděle), my tam byli objednaní na včera 11/3 (pondělí) a když jsem se v prosinci objednávala, tak jsem to 3× zdůrazňovala, že poukaz je jen do tehdy a tehdy a že budeme ještě asi moc malí, jestli lze jít později. Ano, nic není problém, hlavně když to víme už teď. Tak nás málem vyhodil, že už mu to neproplatí, leda si to zaplatit. Tak jsem mu řekla, ať to laskavě zkusí, že neděle je odjakživa nepracovní den, tak jako ten code ještě fungoval, ale asi jít o den později, tak už nás fakt nenatočí. Strašnej přístup, fakt. Na Sleveru má tu akci pořád - GynHelp Praha - Hostivař. Už nikdyale tak přítelova mamka s jejím přítelem z toho měli životní zážitek, oni se na něj fakt strašně těší a nikdy tohle neviděli a asi ani už neuvidí. Malej si pořád šmudlal nosík a doktor říkal, že je dost aktivní, takže jsou ty fotky všechny dost mázlý. Jediný rozumný, co z něj vypadlo, bylo ať jsme rádi, že stejně jako matka - pokud je zdravá a cítí se skvěle, tak se hýbe, cvičí a celkově prospívá. Kdybych byla špatná, tak taky ležím radši bez pohybu. To samé platí o miminu dvojnásob, máme být rádi, že je to divoch. No, taky se ptal, v kolikátém jsme týdnu, tak mu říkám, že oficiálně 23, ale že jsem zvědavá na jeho názor, že prý je velkej. Tak mi řekl, že tohle ON nedělá, že to není jeho práce. Jasně, gynekolog, kterej poskytuje všechny UZ vč. 4D, chápu, že to pro něj musí být španělská vesnice, říct aspoň názor, vidí těch mimin určitě málo. Fakt holky - kretén neskutečnej
no nic, tak kluka jsme viděli, pytlík má fakt velkej, už jsem úplně v klidu
![]()
Fotky máš pěkné..ale doktor fakt blb
(napsala jsem jinou nadávku, ale text prej obsahuje vulgarismy a neprošlo to
) je vidět, že má svoji práci opravdu rád
![]()
@E.winka 2 píše:
Moc nepeču, tak jsem zvědavá jak se to povede..jsem taková pekařka začátečnice![]()
Ráda vařím ale pečení jsem nikdy nemusela, jak ho teď hodně baštím, začínám péct
Ja taky radsi varim, ale i to peceni me bavi, i kdyz to nedelam nejak casto ![]()
@E.winka 2 píše:
Peknej pupicek..tak uz jste se rozhodli pro jmeno?😁
No jo asi nechám tu Terezku když si ji manžel přeje, mě to jméno proti srsti není a jemu to udělá radost i když mě poslední dny tak štve. ![]()
ozzian
Spojila sem i odpověď, co jsem ti psala v minulém příspěvku s tvým příspěvkem.. ![]()
@Twixx píše:
Ja taky radsi varim, ale i to peceni me bavi, i kdyz to nedelam nejak casto
my dělali předevčírem večer s přítelem krtkův dort ![]()
@Twixx píše:
No mela no, jak je s malym, tak nema moc cas varit ani jist, tak byla za tu babovku fakt rada
No teoreticky se ty silikonove vymazavat a vysypavat nemusi, ale ja to stejne delam, jeste jsem nemela odvahu to vyzkouset bez toho
Tak já to radši taky vysypu..
pak dám echo, jak se povedla ![]()
Já mám dnes dovolenou a jedu za chvíli s dětmi vlakem do zábavního parku a zítra do Hradce do kina a do mekáče
včera jsem si byla posedět s holkama tak to bylo fajn a taky jsem si chovala malého Adu jak ho na švagrová v pestoustvi, holky on je tak mslinkej, ta hlavička, úplně jsem se bála. Nedovedu si představit že byl můj Filip ještě o 200g a 2 cm menší. Vůbec si to nepamatuji. ale měla jsem včera strach tedy, jesteze byl v zavinovačce.
Silikonový formy používám pořád, mám jich xy a nikdy, nikdy jsem ji nemusela vysypávat, ani u „nemouky“ a všech blafů, co peču, kor u klasických věcí jako je mouka, tuk, cukr. Vůbec jako, šetřete si práci ![]()
@Zupina píše:
No jo asi nechám tu Terezku když si ji manžel přeje, mě to jméno proti srsti není a jemu to udělá radost i když mě poslední dny tak štve.
Terezka je pěkný jméno..taky to mám tak, Patrika vymyslel chlap a mě se docela líbilo tak je to Patrik
když už mi toho Dominika a Mikuláše stryktně odmítnul, že se mu to fakt nelíbí..a kdybychom chtěli vyloženě české jméno líbilo se mi Vojtíšek.
@ozzian píše:
Kuk, 100% Ondrasek, uz muzu byt v klidu
Ty jo úžasně povedená fotečka moc gratuluji
@Zupina píše:
Já mám dnes dovolenou a jedu za chvíli s dětmi vlakem do zábavního parku a zítra do Hradce do kina a do mekáčevčera jsem si byla posedět s holkama tak to bylo fajn a taky jsem si chovala malého Adu jak ho na švagrová v pestoustvi, holky on je tak mslinkej, ta hlavička, úplně jsem se bála. Nedovedu si představit že byl můj Filip ještě o 200g a 2 cm menší. Vůbec si to nepamatuji. ale měla jsem včera strach tedy, jesteze byl v zavinovačce.
Tak si to pořádně užij a odpočiň si, z mekáče nemusíš mít špatné svědomí, taky tam chodím ![]()
Ty povídej, že jsi měla strach, máš praxi..já držela miminko tak 2× v životě a to jenom na moment
tý manipulace s naším prckem se bojim
![]()
@E.winka 2 píše:
my dělali předevčírem večer s přítelem krtkův dort
Mnaaam… ten jsem delala asi jen jednou zivote, hoooodne davno, kdyz mi bylo jeste *nact
A to jsem ho jeste delala z te smesi, co prodava Dr. Oetker, nebo od nejake takove znacky
Ale byl fakt mnamozni, tak zas nekdy udelam
![]()
@E.winka 2 píše:
Tak já to radši taky vysypu..
pak dám echo, jak se povedla
Jasne, dej pak vedet, jaka byla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat