Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Poslala jsem pozvánku všem, které jsem našla na posledních 30 stranách. Jsme fakt strašně ukecaný, ale měla by ji mít každá. Pokud ne, neberte si to osobně a řvěte na mě ![]()
@E.winka 2 píše:
Holky jak píše Dannylinka o Rh faktoru, jak jsem tu psala, že nemám ani rh+ ani rh- je to speciální skupina Rh weak tak už vím, jak to je..pořád jsem řešila jestli očkovat nebo ne i když gynekoložka říkala, že nemusí..tak jsem to s ní probírala znovu a teď nepotřebuji očkování, ale po porodu prej musí být..mám to ve zprávě..doufám, že budou v porodnici vědět a nebudou v tom mít zmatky..
Tak jim to pak asi jeste pripominej, jak budes chodit do poradny tam ![]()
@ozzian píše:
Poslala jsem pozvánku všem, které jsem našla na posledních 30 stranách. Jsme fakt strašně ukecaný, ale měla by ji mít každá. Pokud ne, neberte si to osobně a řvěte na mě
Tak sem hod jeste kdyztak odkaz na tu skupinu pro ty, ktere jsi na tech poslednich 30 stranach nenasla, at te kdyztak muzou pozadat o pridani ![]()
Pro ty, které jsem (omlouvám se) přehlédla, a nebo případně pro nové:
https://www.emimino.cz/skupiny/kecky/ ![]()
@Twixx píše:
No mela no, jak je s malym, tak nema moc cas varit ani jist, tak byla za tu babovku fakt rada
No teoreticky se ty silikonove vymazavat a vysypavat nemusi, ale ja to stejne delam, jeste jsem nemela odvahu to vyzkouset bez toho
Ja mám na cuplecake silikonove a bez vymazání to neudělá takový ostrý tvary ![]()
@Zupina hranolky od Mekace… ![]()
Pozvánku, zatím nepřijatou, mají v žádostech:
SidiS - Zrušit
AnnaKristyna12 - Zrušit
Káťa19 - Zrušit
Ivčule34 - Zrušit
Dannylinka - Zrušit
Siesta1 - Zrušit
Lemur84 - Zrušit
Zupina - Zrušit
Chris12 - Zrušit
simiren - Zrušit
Dita0001 - Zrušit
E.winka 2 - Zrušit
Ivuska2812 - Zrušit
Uzliceknervu - Zrušit
@ozzian pozvánku jsem nenašla, tak jsem poslala zadost o členství ![]()
@Twixx píše:
Ja mam takhle rovnou tri kamosky, kterym se narodili kluci loni v srpnu/zari, tak mam aspon po kom dedit, coz je super, nemusim kupovat celkem dost veci
To máš fajn
..i když já už hadříky mám alespoň ty nejmenší čísla..dost mi toho nakoupila i mamina, prostě neodolala, už jsem jí zakázala oblečky kupovat..
@Twixx píše:
To zvladnesPar obeti mozna ze zacatku bude, ale casem to vymakas a ztraty budou minimalni
@Twixx píše:
Tak jim to pak asi jeste pripominej, jak budes chodit do poradny tam
to jsem si taky říkala..musím si na to vzpomenout i při porodu radši..i když nevím to asi budu mít jiný myšlenky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat