Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ivčule34
jj.. do Hradce, pocházím odtamtud a vždycky to spojím s návštěvou u mamky, stejně bych tam jezdila..tak teď k ní jezdím vždy když mám kontrolu ![]()
@Ivčule34 píše:
Po porodu TO RADĚJI HNED HLAS VŠEM A OPAKUJ! Neb všude je bordel a věta proč jste nám to neřekla… by mohla hnout žlučí…Příspěvek upraven 12.03.19 v 12:54
Jestli ti to oblečení přijde mastné, co ho zkusit namočit do jaru..
tak uvidíš, jaké poklady ještě dostaneš ![]()
Říkám si, že to budu muset několikrát opakovat..už to vidím, já jako prvorodička a nějakej přechytralej doktor, aby mě vůbec bral vážně..všude budu tahat tu zprávu z hematologie, kde je to napsáno
a to musí přeočkovat i miminko po narození? co by se stalo když někoho zapomenout přeočkovat? ![]()
@ozzian píše:
No, možná zmrazit a nebo i smazat, máte tu dost osobních věcí ze sexuálního života, fotky..ty si ostatně můžeme nahrát znovuhm?
nechala bych tuto diskuzi jenom pár dní, kdyby sem přišla některá, která si s náma píše, ale jenom se odmlčela a pak bych to tu smázla..přeci jenom je tu dost osobních věcí a internet je veřejné místo
![]()
@E.winka 2 píše:
Jestli ti to oblečení přijde mastné, co ho zkusit namočit do jaru..
tak uvidíš, jaké poklady ještě dostanešŘíkám si, že to budu muset několikrát opakovat..už to vidím, já jako prvorodička a nějakej přechytralej doktor, aby mě vůbec bral vážně..všude budu tahat tu zprávu z hematologie, kde je to napsáno
a to musí přeočkovat i miminko po narození? co by se stalo když někoho zapomenout přeočkovat?
Tak pokud s tebou bude u porodu i pritel, tak mu rekni, at to taky ohlida a tem doktorum to pripomina ![]()
@E.winka 2 píše:
nechala bych tuto diskuzi jenom pár dní, kdyby sem přišla některá, která si s náma píše, ale jenom se odmlčela a pak bych to tu smázla..přeci jenom je tu dost osobních věcí a internet je veřejné místo![]()
Souhlas
@E.winka 2 píše:
to jsem si taky říkala..musím si na to vzpomenout i při porodu radši..i když nevím to asi budu mít jiný myšlenky
Tak jestli budeš mít plán, tak si to tam připiš
@Ivčule34 rikala mi to znama. Asi ne primo pri tlaceni
ale tesne pred, jako že v začátcích??? Hele nevím.
Jo a děkuji za strašení se zařizovanim
stačí že je svatba z 98% na mně. Teď jsem si nechala vytisknout noviny, které jsem včera dodelala. Za chvíli máme sezení kvůli hostině a večer s rodí oú, kvůli organizaci sobotního dopoledne. Vše si dělám sama, od oznámení, vystuzek, ozdob, novin, zařizování, … No prostě vše. Akorát jsem si domluvila na peceni kamarádku s její mamkou.
@Dannylinka Vsechno to probehne suprove, neboj!
Hlavne si to uzijte vy dva, je to vas den!
![]()
@E.winka 2 urcite mu budou brát krev na kontrolu, a dle výsledků. Kde budeš rodit? ![]()
Mohli by se ti vytvořit protilátky které by tobě mohli pusobit problemy a pak následující těhotenství by mohlo končit potraty atd… než by se potkalo to co by „sedělo“ ![]()
@Dannylinka píše:
@Ivčule34 rikala mi to znama. Asi ne primo pri tlaceniale tesne pred, jako že v začátcích??? Hele nevím.Jo a děkuji za strašení se zařizovanim
stačí že je svatba z 98% na mně. Teď jsem si nechala vytisknout noviny, které jsem včera dodelala. Za chvíli máme sezení kvůli hostině a večer s rodí oú, kvůli organizaci sobotního dopoledne. Vše si dělám sama, od oznámení, vystuzek, ozdob, novin, zařizování, … No prostě vše. Akorát jsem si domluvila na peceni kamarádku s její mamkou.
Kočko já tě nechtěla strašit… vím ti chlapi nic nezaridí a nic neudělají pokud jim jak dětem nestojis za zadkem…
Promiň ![]()
Bude to krásné a fajn!!! ![]()
@ozzian píše:
Pro ty, které jsem (omlouvám se) přehlédla, a nebo případně pro nové:
https://www.emimino.cz/skupiny/kecky/
Prosime tedy diskuzi uzavrit a zkopirovat text do soukrome skupinky
@admin
Dekujeme
Ahoj jsme zpět z výletu a už i po večeři, měli jsme krupičku s jahodami a jablíčjem. Jdu vás dočíst
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat