Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
411
12.3.19 11:57

@E.winka 2 Jojo :srdce: :srdce: hranolky jsem měla domácí z trouby, ale smažený bych si taky dala… za celé těhotenství jsem mekáč ještě nenavštívila… měla bych to dohnat :lol:
To je taky úroveň, bavíme se o hranolkách a já se cpu zeleninovou polévkou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
7012
12.3.19 12:01
@E.winka 2 píše:
je fakt, že ze všech fastů mají v mekáči nejlepší hranolky :palec:

Jj, taky mi tam chutnaji nejvic ze vsech, ale zbytek teda nic moc tam :lol:

• načítám...
13843
12.3.19 12:03
@Veeerousek píše:
@E.winka 2 Jojo :srdce: :srdce: hranolky jsem měla domácí z trouby, ale smažený bych si taky dala… za celé těhotenství jsem mekáč ještě nenavštívila… měla bych to dohnat :lol:
To je taky úroveň, bavíme se o hranolkách a já se cpu zeleninovou polévkou :lol: :lol: :lol: :lol:

no to musíš dohnat :mrgreen: já byla i v kfc a burger kingu :mrgreen:
ale teď jím také banán..takže taky zdravě :D

• načítám...
3075
12.3.19 12:07
@Dannylinka píše:
@Veeerousek někomu se prý i otočí během porodu 8o to že ho mám teď hlavičkou dolů ještě nic neznamenáMně včera už vypsala sestra papíry na MD. Říkám ji, že příští týden Bud i měnit trvalou, tak ji tam napsala a když jsem došla domů, tak mi teprv došlo, že ani jí ani mně netrklo, že v sobotu měním i jméno :lol:

Během porodu 8o to asi ne z konce panevniho hlavou dolů? Nemyslis spíše ze miminko během porodu tzv. Rotuje? To ano musí se otáčet jak ježek v kleci aby prošel porodnimi cestami… :think:

UŽ NA MD? 8o Kdy ze máš termín?
No jo tebe čeká vlastně to děsný kolečko občanka řidičák pas karticka pojišťovny a všem dodavatelum dát vědět nové jméno :think: :hug: :hug: :hug: :hug:
A ještě se ujistit na socialce a ZP ze to vědí… 8o :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Tak ja na mamku „ukazes mi jak jsi latkovala?“ Máma jezisi tak to uz nevím… 8o To bylo děsně dávno… :lol:
A sestry přítel to završil"no to hi přeci obalis tím hadrem a udržení pouzijes tohle-a položil daktejpu na stůl " :lol: :lol: :lol:

@simiren krásný kočárek! A jaké jsou vnitřní rozměry hluboké korby? Špekuluji co v zimne - zdali sportak nebo jestli je větší korba někde…? :think:

@ozzian píše:
Já si prťouse nafotím sama, vybavení na to mám solidní a takový ty přehnaný morbidní newborn fotky nesnáším, takže tyhle propriety nepotřebuju. Udělám si svoje vlastní, hezký a decentní fotky :)

Manžel je fotograf… takže asi raději objednam 1 focení… (aby chlapec nedopadl jako ja a neměl 1foto v 1,5 letech…neb táta taky fotil…) a navic chci ještě tlusté foto s brichem a manželem… :think: Jen bych chtěla i venku… :think:
Propriety jsi vzala z Aliku?

• načítám...
315
12.3.19 12:13
@ozzian píše:
Poslala jsem pozvánku všem, které jsem našla na posledních 30 stranách. Jsme fakt strašně ukecaný, ale měla by ji mít každá. Pokud ne, neberte si to osobně a řvěte na mě :mrgreen:

Mě prosím taky přidej :oops:

Edit: reaguju rychleji než ctu dal :)

• načítám...
3075
12.3.19 12:21

@E.winka 2 ty jezdis z Prahy do Hradce na kontroly? 8o

@SidiS ty potvoro! :lol: ja tu ted hledám sladké… :lol: :mrgreen: :lol: hmm jahody :,( :jazyk: :lol:

@Twixx pěkné to se bude hodit- zkus větší velikosti do vakuovych pytlu-mám tak lozni prádlo…

@ozzian tak nic to me napadlo v souvislosti jak ti řekla ze žádné vitamíny navíc… ze v tech fitness tycinkach jsou…
Tak alespoň ti neztloustne… a když malý bude po něm tak super… nebudou scény u bombonu…

@Twixx chytni se SidiS za ruku a jděte… od těch troub.. :lol: :lol: :lol: vypadá to nádherně… jdu si dát mak s medem.. :jazyk:

Příspěvek upraven 12.03.19 v 12:53

• načítám...
1873
12.3.19 12:26

@ozzian krásný název skupiny, takový příhodný :d já jsme ráda, že občas stihnu číst, na psaní mi nějak nezbývá energie :D žádost zaslána :mavam:

• načítám...
7012
12.3.19 12:29

@ozzian Tak nechame teda tuhle diskuzi zmrazit a zkopirovat do te nove? :think:

• načítám...
3075
12.3.19 12:41
@E.winka 2 píše:
@Ivčule
S křenem :mrgreen: :mrgreen: sladko - slaná bábovka, takhle šílené chutě nemám :lol:
Máme tady osobní fotky, bych to zavřela..

Souhlas

@E.winka 2 píše:
Tak si necháš jenom co budeš chtít..i tak je to pěkný, že ti to dala..mě nemá kdo co darovat, holky kolem mě jsou bezdětný nebo mají děti už velký :nevim:

Me dala švagrová oblečení bohužel ho předtím vyprala v nějaké neskutečné avivazi a ja mám alergii uz to peru po 8 a stále je to takové mastné a „voňavé“ uz jsem zkusila svůj prášek jelena ocet a jedlou sodu… NEVÍTE CO S TÍM? :nevim:
No a k tomu houpaci kresilko uz mírně jete a váhu za 700. No a my ji dárky pro děti tak za 20t… ale prý už se mám těšit na hračky (nevím zdali na ty naše nebo její) ale nový asi nebudou… :nevim:

@E.winka 2 píše:
Holky jak píše Dannylinka o Rh faktoru, jak jsem tu psala, že nemám ani rh+ ani rh- je to speciální skupina Rh weak tak už vím, jak to je..pořád jsem řešila jestli očkovat nebo ne i když gynekoložka říkala, že nemusí..tak jsem to s ní probírala znovu a teď nepotřebuji očkování, ale po porodu prej musí být..mám to ve zprávě..doufám, že budou v porodnici vědět a nebudou v tom mít zmatky..

Po porodu TO RADĚJI HNED HLAS VŠEM A OPAKUJ! Neb všude je bordel a věta proč jste nám to neřekla… by mohla hnout žlučí…

Příspěvek upraven 12.03.19 v 12:54

• načítám...
280
12.3.19 12:45

@Ivčule34 dekuji 8) Vnitřní rozměr této korbičky je 85×39 cm. Takže patří k těm největším na trhu. Zdá se mi dost prostorná a doufám že nám tam Sebik vydrží aspoň do ledna.. :mrgreen:

• načítám...
3075
12.3.19 12:45
@ozzian píše:
Pro ty, které jsem (omlouvám se) přehlédla, a nebo případně pro nové:
https://www.emimino.cz/skupiny/kecky/ :kytka:

Ozziku super moooc díky - teď budou naše pupky chráněny :lol:

@ozzian píše:
Pozvánku, zatím nepřijatou, mají v žádostech:SidiS - Zrušit
AnnaKristyna12 - Zrušit
Káťa19 - Zrušit
Ivčule34 - Zrušit
Dannylinka - Zrušit
Siesta1 - Zrušit
Lemur84 - Zrušit
Zupina - Zrušit
Chris12 - Zrušit
simiren - Zrušit
Dita0001 - Zrušit
E.winka 2 - Zrušit
Ivuska2812 - Zrušit
Uzliceknervu - Zrušit

Jsem dnes pomalá odpust a dont :pocitac: :lol:

• načítám...
3075
12.3.19 12:50
@Veeerousek píše:
To je taky úroveň, bavíme se o hranolkách a já se cpu zeleninovou polévkou :lol: :lol: :lol: :lol:

No Verousku to si k mí budeš muset dát chleba ze sadlem a soli :lol: :lol:

• načítám...
6721
12.3.19 12:58

No, možná zmrazit a nebo i smazat, máte tu dost osobních věcí ze sexuálního života, fotky..ty si ostatně můžeme nahrát znovu :D hm?

• načítám...
3075
12.3.19 13:06

Zkopírovat do soukromé a tuhle smazat? :think:

• načítám...
7012
12.3.19 13:09

@ozzian ja bych to nechala zkopirovat do te soukrome, jak to tu psala adminka a tuhle bych asi nemazala, protoze by nas pak ty holky, co sem nechodi tak casto nemohly najit ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100