Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@E.winka 2 Jojo
hranolky jsem měla domácí z trouby, ale smažený bych si taky dala… za celé těhotenství jsem mekáč ještě nenavštívila… měla bych to dohnat ![]()
To je taky úroveň, bavíme se o hranolkách a já se cpu zeleninovou polévkou
![]()
@E.winka 2 píše:
je fakt, že ze všech fastů mají v mekáči nejlepší hranolky
Jj, taky mi tam chutnaji nejvic ze vsech, ale zbytek teda nic moc tam ![]()
@Veeerousek píše:
@E.winka 2 Jojo![]()
hranolky jsem měla domácí z trouby, ale smažený bych si taky dala… za celé těhotenství jsem mekáč ještě nenavštívila… měla bych to dohnat
To je taky úroveň, bavíme se o hranolkách a já se cpu zeleninovou polévkou![]()
![]()
![]()
no to musíš dohnat
já byla i v kfc a burger kingu ![]()
ale teď jím také banán..takže taky zdravě ![]()
@Dannylinka píše:
@Veeerousek někomu se prý i otočí během poroduto že ho mám teď hlavičkou dolů ještě nic neznamenáMně včera už vypsala sestra papíry na MD. Říkám ji, že příští týden Bud i měnit trvalou, tak ji tam napsala a když jsem došla domů, tak mi teprv došlo, že ani jí ani mně netrklo, že v sobotu měním i jméno
Během porodu
to asi ne z konce panevniho hlavou dolů? Nemyslis spíše ze miminko během porodu tzv. Rotuje? To ano musí se otáčet jak ježek v kleci aby prošel porodnimi cestami… ![]()
UŽ NA MD?
Kdy ze máš termín?
No jo tebe čeká vlastně to děsný kolečko občanka řidičák pas karticka pojišťovny a všem dodavatelum dát vědět nové jméno
![]()
A ještě se ujistit na socialce a ZP ze to vědí…
![]()
Tak ja na mamku „ukazes mi jak jsi latkovala?“ Máma jezisi tak to uz nevím…
To bylo děsně dávno… ![]()
A sestry přítel to završil"no to hi přeci obalis tím hadrem a udržení pouzijes tohle-a položil daktejpu na stůl "
![]()
@simiren krásný kočárek! A jaké jsou vnitřní rozměry hluboké korby? Špekuluji co v zimne - zdali sportak nebo jestli je větší korba někde…? ![]()
@ozzian píše:
Já si prťouse nafotím sama, vybavení na to mám solidní a takový ty přehnaný morbidní newborn fotky nesnáším, takže tyhle propriety nepotřebuju. Udělám si svoje vlastní, hezký a decentní fotky
Manžel je fotograf… takže asi raději objednam 1 focení… (aby chlapec nedopadl jako ja a neměl 1foto v 1,5 letech…neb táta taky fotil…) a navic chci ještě tlusté foto s brichem a manželem…
Jen bych chtěla i venku… ![]()
Propriety jsi vzala z Aliku?
@ozzian píše:
Poslala jsem pozvánku všem, které jsem našla na posledních 30 stranách. Jsme fakt strašně ukecaný, ale měla by ji mít každá. Pokud ne, neberte si to osobně a řvěte na mě
Mě prosím taky přidej ![]()
Edit: reaguju rychleji než ctu dal ![]()
@E.winka 2 ty jezdis z Prahy do Hradce na kontroly? ![]()
@SidiS ty potvoro!
ja tu ted hledám sladké…
hmm jahody
![]()
@Twixx pěkné to se bude hodit- zkus větší velikosti do vakuovych pytlu-mám tak lozni prádlo…
@ozzian tak nic to me napadlo v souvislosti jak ti řekla ze žádné vitamíny navíc… ze v tech fitness tycinkach jsou…
Tak alespoň ti neztloustne… a když malý bude po něm tak super… nebudou scény u bombonu…
@Twixx chytni se SidiS za ruku a jděte… od těch troub..
vypadá to nádherně… jdu si dát mak s medem.. ![]()
Příspěvek upraven 12.03.19 v 12:53
@ozzian krásný název skupiny, takový příhodný :d já jsme ráda, že občas stihnu číst, na psaní mi nějak nezbývá energie
žádost zaslána ![]()
@ozzian Tak nechame teda tuhle diskuzi zmrazit a zkopirovat do te nove? ![]()
@E.winka 2 píše:
@Ivčule
S křenem![]()
sladko - slaná bábovka, takhle šílené chutě nemám
Máme tady osobní fotky, bych to zavřela..
Souhlas
@E.winka 2 píše:
Tak si necháš jenom co budeš chtít..i tak je to pěkný, že ti to dala..mě nemá kdo co darovat, holky kolem mě jsou bezdětný nebo mají děti už velký
Me dala švagrová oblečení bohužel ho předtím vyprala v nějaké neskutečné avivazi a ja mám alergii uz to peru po 8 a stále je to takové mastné a „voňavé“ uz jsem zkusila svůj prášek jelena ocet a jedlou sodu… NEVÍTE CO S TÍM? ![]()
No a k tomu houpaci kresilko uz mírně jete a váhu za 700. No a my ji dárky pro děti tak za 20t… ale prý už se mám těšit na hračky (nevím zdali na ty naše nebo její) ale nový asi nebudou… ![]()
@E.winka 2 píše:
Holky jak píše Dannylinka o Rh faktoru, jak jsem tu psala, že nemám ani rh+ ani rh- je to speciální skupina Rh weak tak už vím, jak to je..pořád jsem řešila jestli očkovat nebo ne i když gynekoložka říkala, že nemusí..tak jsem to s ní probírala znovu a teď nepotřebuji očkování, ale po porodu prej musí být..mám to ve zprávě..doufám, že budou v porodnici vědět a nebudou v tom mít zmatky..
Po porodu TO RADĚJI HNED HLAS VŠEM A OPAKUJ! Neb všude je bordel a věta proč jste nám to neřekla… by mohla hnout žlučí…
Příspěvek upraven 12.03.19 v 12:54
@Ivčule34 dekuji
Vnitřní rozměr této korbičky je 85×39 cm. Takže patří k těm největším na trhu. Zdá se mi dost prostorná a doufám že nám tam Sebik vydrží aspoň do ledna.. ![]()
@ozzian píše:
Pro ty, které jsem (omlouvám se) přehlédla, a nebo případně pro nové:
https://www.emimino.cz/skupiny/kecky/
Ozziku super moooc díky - teď budou naše pupky chráněny ![]()
@ozzian píše:
Pozvánku, zatím nepřijatou, mají v žádostech:SidiS - Zrušit
AnnaKristyna12 - Zrušit
Káťa19 - Zrušit
Ivčule34 - Zrušit
Dannylinka - Zrušit
Siesta1 - Zrušit
Lemur84 - Zrušit
Zupina - Zrušit
Chris12 - Zrušit
simiren - Zrušit
Dita0001 - Zrušit
E.winka 2 - Zrušit
Ivuska2812 - Zrušit
Uzliceknervu - Zrušit
Jsem dnes pomalá odpust a dont
![]()
@Veeerousek píše:
@E.winka 2 Jojo![]()
hranolky jsem měla domácí z trouby, ale smažený bych si taky dala… za celé těhotenství jsem mekáč ještě nenavštívila… měla bych to dohnat
To je taky úroveň, bavíme se o hranolkách a já se cpu zeleninovou polévkou![]()
![]()
![]()
No Verousku to si k mí budeš muset dát chleba ze sadlem a soli
![]()
No, možná zmrazit a nebo i smazat, máte tu dost osobních věcí ze sexuálního života, fotky..ty si ostatně můžeme nahrát znovu
hm?
@ozzian ja bych to nechala zkopirovat do te soukrome, jak to tu psala adminka a tuhle bych asi nemazala, protoze by nas pak ty holky, co sem nechodi tak casto nemohly najit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat