Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
Silikonový formy používám pořád, mám jich xy a nikdy, nikdy jsem ji nemusela vysypávat, ani u „nemouky“ a všech blafů, co peču, kor u klasických věcí jako je mouka, tuk, cukr. Vůbec jako, šetřete si práci
Tak super, diky!
Ja si vzdycky rikala, ze to teda radsi udelam, nez abych pak zkazila celou babovku
ale priste to vyzkousim bez ![]()
@E.winka 2 píše:
Tak si to pořádně užij a odpočiň si, z mekáče nemusíš mít špatné svědomí, taky tam chodím
Ty povídej, že jsi měla strach, máš praxi..já držela miminko tak 2× v životě a to jenom na moment![]()
tý manipulace s naším prckem se bojim
![]()
No jo ale už je to 8 let to zapomeneš a cizího se ještě víc bojíš no. Tak holky pa my jedem.
@Zupina píše:
No jo ale už je to 8 let to zapomeneš a cizího se ještě víc bojíš no. Tak holky pa my jedem.
Uzijte si to!
![]()
Ja jsem si vcera chovala 5,5 mesicniho prcka, ale i tak jsem mela strach ![]()
@Veeerousek píše:
@Chris12 Jůůů tak to máš moc fajn. Já jsem ve státní správě, takže mi taky teď v novém roce přidávali a není to špatné.
Jinak holky vám dělá doktor ultrazvuk i při poradně (kontrole)? Já mám poslední fotku z 2. scr a příští čtvrtek jdu do poradny, tak snad se dozvím víc o malém a taky budu mít nějakou fotku, když nemáme ani 3D.
Mně dělá utz pokazdy. Je to vždy taková rychlovka, ale on stihne zkontrolovat vše. O fotku si musím říct když ji chci, bere za ní 50kc. 1.4.jdu na poslední 3.velky utz.
Od 36tt na monitory taky k němu, má to v ordinaci, tak nemusím jezdit 20km do porodnice
@Dannylinka To je fajn, že nemusíš pak jezdit daleko. Já ani nevím, kdy a kam půjdu na 3. velký utz, všechno se dozvím příští týden… snad. Já i kdybych si musela platit fotku tak si ji zaplatím, ale hlavně, že budu vědět, že je vše ok a mám památku.
Jinak holky máte už domluvenou fotografku na těhu focení nebo focení miminka? Já ještě nic domluvené nemám, ale už bych asi měla…
@Veeerousek píše:
@SidiS No byl tak na boku, že by z toho fotka mohla být, ale vždycky si něco našli. Byla jsem včera u dvou doktorů, jeden to zkoušel dvakrát a pak řekl, že mám smůlu a další doktorka to zkoušela, ale vždy to nějak upravila a vypadalo to šíleně. Příští týden jdu na kontrolu tak uvidím co doktor. Minule mi můj doktor dělal poradnu (vyšetření) stylem, jestli je vše ok a chci dál chodit do práce… žádný utz, žádné vyšetřené, nic, ale příští týden si řeknu o vyšetření a aby se na mě pořádně podíval, zda je opravdu vše ok. Nelíbí se mi přístup mých doktorů.
Mně včera už vypsala sestra papíry na MD. Říkám ji, že příští týden Bud i měnit trvalou, tak ji tam napsala a když jsem došla domů, tak mi teprv došlo, že ani jí ani mně netrklo, že v sobotu měním i jméno ![]()
@Veeerousek podle toho, jak nám narodí svatbu, se chci domluvit s tím samým na těhu focení. Jinak jsou tu jiní, kam stačí přijít
@Veeerousek My jsme min. rok kupovali s manželem kvalitní zrcadlovku, tak chceme poprosit o fotky někoho z rodiny, asi ségru.
Ten foťák fakt všechno udělá za nás a i já, absolutní antitalent, dokážu vykouzlit fakt pěkné fotky ![]()
Moc nejsme na takové to focení od profíků, tak by mi pak bylo jenom líto, kdyby to dopadlo špatně
![]()
Není tu nějaká budoucí maminka okolí Nový Knín, Dobříš, Mokrovraty, Slapy apod.? ![]()
Tak do 14 dnů se stěhujeme do Nového Knína, tak bychom poté mohli naplánovat nějaké posezení ![]()
@Twixx píše:
Mnaaam… ten jsem delala asi jen jednou zivote, hoooodne davno, kdyz mi bylo jeste *nactA to jsem ho jeste delala z te smesi, co prodava Dr. Oetker, nebo od nejake takove znacky
Ale byl fakt mnamozni, tak zas nekdy udelam
![]()
To to je přesně on, Dr. Oetker
..přítel si na něj taky vzpomněl, že mu kdysi chutnal tak jsme ho koupili ![]()
@Zupina píše:
Já si prťouse nafotím sama, vybavení na to mám solidní a takový ty přehnaný morbidní newborn fotky nesnáším, takže tyhle propriety nepotřebuju. Udělám si svoje vlastní, hezký a decentní fotky ![]()
@Veeerousek píše:
@Chris12 Jůůů tak to máš moc fajn. Já jsem ve státní správě, takže mi taky teď v novém roce přidávali a není to špatné.
Jinak holky vám dělá doktor ultrazvuk i při poradně (kontrole)? Já mám poslední fotku z 2. scr a příští čtvrtek jdu do poradny, tak snad se dozvím víc o malém a taky budu mít nějakou fotku, když nemáme ani 3D.
Ano vždy kontrola UTZ jak pres bricho tak spodem kuli jizve… ja jsem asi „případ“… ale v minulém byl UTZ vždy.
U svého doktora jsem si ted zaplatila 1000 za péči a mám fotku vždy někdy i 2. Předtím to bylo 3 zdarma ostatní po 100kč.
@Chris12 držím palce na 2 pokus. Zkus si dát nějakou masitou večeři… ![]()
Příspěvek upraven 12.03.19 v 12:08
@Dannylinka píše:
Mně dělá utz pokazdy. Je to vždy taková rychlovka, ale on stihne zkontrolovat vše. O fotku si musím říct když ji chci, bere za ní 50kc. 1.4.jdu na poslední 3.velky utz.Od 36tt na monitory taky k němu, má to v ordinaci, tak nemusím jezdit 20km do porodnice
Já jdu na 3. velký ultrazvuk ke své 2.4, říkala, že ho dělá ona, ale že se jenom poměří části těla, jestli vše správně roste a spočítá mi váhu
myslela jsem, že bude podrobnější a musím na odběry - krevní obraz.
Pak u ní asi ještě jedna návštěva a pak na monitory už do porodnice. K ní jezdím do Hradce Králové z Prahy a na monitory na Bulovku, to mám 10 minut autem..tak hurá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat