Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian Hnízdečka se dají prát celé. Okraj je pořádně vytlačený vatelín nebo kuličkama a ty se při praní nesrazí dohromady, protože není možnost. Jinak já látku koupila za pár kaček a do té ceny se dá vejít, dcera paní na tom nemusí tolik vydělat jako ostatní.
Jinak včera jsem byla na 3D a fotku nemáme. Dohromady jsme u doktorů strávili s přítelem 4 hodiny a nakonec odešli, že fotku nelze udělat. V práci musím naddělávat už 3,5 hodiny a jsem z toho na mrtvici.
@Chris12 Jůůů tak to máš moc fajn. Já jsem ve státní správě, takže mi taky teď v novém roce přidávali a není to špatné.
Jinak holky vám dělá doktor ultrazvuk i při poradně (kontrole)? Já mám poslední fotku z 2. scr a příští čtvrtek jdu do poradny, tak snad se dozvím víc o malém a taky budu mít nějakou fotku, když nemáme ani 3D.
@ozzian Krásný chlapeček, gratuluji ke krásné fotce ![]()
@Dannylinka Super, že je hlavou dolů, náš malý je hlavičkou nahoře a trochu začínám mít někdy obavy, aby se otočil dolů vůbec..... ale ještě má čas, snad…
@E.winka 2 Babovku jsem davala ja
Byla dobra a byla bezlaktozova, lepek tam byl normalne
Takova hodne bananova i kokosova, ale ponekud vlhka, ale to kvuli tomu bananu a kokosovemu mliku ![]()
@Veeerousek píše:
@Chris12 Jůůů tak to máš moc fajn. Já jsem ve státní správě, takže mi taky teď v novém roce přidávali a není to špatné.
Jinak holky vám dělá doktor ultrazvuk i při poradně (kontrole)? Já mám poslední fotku z 2. scr a příští čtvrtek jdu do poradny, tak snad se dozvím víc o malém a taky budu mít nějakou fotku, když nemáme ani 3D.
A jak to že nemáte fotku nechtěl se ukázat? Mě se dělá utz pokaždý a i mi to přepne na 3D a vyšetří mě jestli se dole něco neděje.
Na to otočení mají ještě čas ale po tom 30 tt už by se měli správně štělovat dolů
Já už jsem doma z práce hodím dítko do školy a skáču do pelechu ![]()
@SidiS No byl tak na boku, že by z toho fotka mohla být, ale vždycky si něco našli. Byla jsem včera u dvou doktorů, jeden to zkoušel dvakrát a pak řekl, že mám smůlu a další doktorka to zkoušela, ale vždy to nějak upravila a vypadalo to šíleně. Příští týden jdu na kontrolu tak uvidím co doktor. Minule mi můj doktor dělal poradnu (vyšetření) stylem, jestli je vše ok a chci dál chodit do práce… žádný utz, žádné vyšetřené, nic, ale příští týden si řeknu o vyšetření a aby se na mě pořádně podíval, zda je opravdu vše ok. Nelíbí se mi přístup mých doktorů.
@Veeerousek me dr dela utz pr každé poradne a pokud chci foto, tak nikdy není problém ![]()
Jinak, už jdu z toho cukru a ani jsem se k zátěžovemu testu nedostala, cukr jsem mela nalačno 6,10 ![]()
Takže zítra ráno na druhý pokus.
@Dannylinka píše:
Ahoj tety.
Tak jsem se otočil hlavičkou dolů, snad tak už zůstanu. Zrovna líbám placentu, která se vytáhla, takže by už neměla překážet porodu. Od minule 3kg nahoře, celkem tedy 8kg. Na kontrolu zase za 3 týdny
Gratuluji k placentě
no a k prckoj otočenému hlavičkou dolů, my jsme na kontrole dolů vždy nožičkama a jinak si dost často lehá na příč a to tlačí až mám pocit, že proleze bříškem ven, jako vetřelec ![]()
@ozzian píše:
Kuk, 100% Ondrasek, uz muzu byt v klidu
Pěkné 3D a po kom je víc, poznáš to?
@SidiS píše:
Jsi zkušená tak to nějak ošéfuješ?Na mě skočila nějaká viróza mám rýmu kašel a bolí mě celej člověk.Doufám že to bude zítra lepší
Tak jak ti dneska je? je to lepší?
@fjallarefur píše:
Milé dámy, čtu vás už dlouho, ale až dnes jsem se rozhodla, že se přidám. Čekám prvňátko, pohlaví jsme si prozradit nenechali.Další kontrolu máme až první týden v dubnu, tak jsem zvědavá, jestli čekáme obříka (mám fakt velké břicho) nebo pidižvíka (protože na 2. screeningu bylo miminko malinko „podmíráček“).
vítej ![]()
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 sexík nechci teď ani vidět!![]()
![]()
![]()
![]()
Naštěstí je vše ok, a děti tu už jsouTakže by to zase nešlo i kdyby to šlo…
@Veeerousek A ten 4D sis platila? Já jo a fakt si tam s tím hodinu hrála různě ho šťouchala abych nějakou fotku měla.
Ten přístup je teda nic moc.A co zkusit najít jinýho doktora?
@Chris12 Ajéje to je hodnota horní hranice cukru
Tak držím palce ať je to zítra lepší
@E.winka 2 Jsem ráda že jsem dojela domů.Bolí mě všechno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat