Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3075
11.3.19 12:55

Holky znáte některá?
US $28.32 20%OFF | Baby Nursing Pillows Multifunction Breastfeeding Layer Baby Adjustable Cushion Infant Kids Feeding Pillow Washable Cover
 https://s.click.aliexpress.com/e/KImr6a8

• načítám...
12032
11.3.19 12:56

@Zupina Krásnej pupík :-) A nepřijde mi ani tak velkej jak píšeš :)
Teda holky vy jste toho zas nakecali, já si natáhla nohy na křesle a pustila filmík. Teď jdu nakoupit a k mamce, mám tam děti, dneska už ale pošupajdí domů…V týdnu tam zase půjdou. Nejraději bych na jeden den mamka chce 2. noci. jenže oni u ní jen sedí na tabletu a na telce, to se mi vůbec nelíbí…Ale jestli bude takhle hnusně jako je dnes a včera tak to je asi fuk…
Tak já frčím a snad vás večer dočtu… Večer bude manžel a nevím jestli s dětma nebudu hrát karty či člověče nezlobse…Pohádku jim rozhodně po víkendovém sledování televize u babičky pouštět nebudu :-)

• načítám...
13843
11.3.19 13:07
@Lemur84 píše:
Tak prý pokud to bylo po sexu a teď už je to dobrý jezdit nemám, kdyby se to dneska objevilo mám přijít hned…Mám jen hlídat pohyby.
Ty jsou sice dneska zase lenivjejší, včera a předevčirem se mrcasil jak divej. Ale asi cítím jakoby takové tření dole.
Měla jsem v plánu uklízet, tak raději hodím klid…No doprčic, jak tu mám uklidit, já nemůžu nic, nemůžu se pořádně projít a ani pořádně souložit! Jsem fakt horší jak důchodce!

Tak hlavne odpocivej a fakt nic nedelej :)

• načítám...
7012
11.3.19 13:10

Tak ja vam zase pro zmenu udelam trochu chute :lol: Dneska palacinky k snidani a vcera jsem pekla tu bezlaktozovou bananovo-kokosovou babovku :mrgreen: Vubec netusim, jak to chutna, snad to bude jedle, nesu to ted ke kamosce :lol:

• načítám...
13012
11.3.19 13:18

@Twixx Aš úžasnou formu na bábovku

• načítám...
13012
11.3.19 13:20

U nás dnes měla šéfová narozky tak donesla zákusky tak jsem zas prasila

• načítám...
7012
11.3.19 13:23

@Zupina Dekuju! :) No taky sis dnesek pekne osladila :lol: :palec: Ja jdu v patek na tu cukrovku, tak zatim jim vsechno, dokud muzu :lol:

• načítám...
1480
11.3.19 13:28

Tady toho zase je :D Ani nestíhám vše číst :D

Já jsem dneska po 9 dnech v práci a nějak se nemohu nastartovat do pracovního procesu :D

A to jsem se před chvilkou fakt pobavila, šéf mi 1,5 měsíce před nástupem na MD donesl nový platební výměr s navýšením o 2000 Kč :D :D :D
To mi to navyšoval někdy v listopadu, takže 2× během těhotenství :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: Prý abych si ještě přilepšila :dance:

• načítám...
473
11.3.19 13:32
@Ivčule34 píše:
A proc myslíš ze by nebyly třeba :think:
6ti nedělí jsou pěkný jatka… :?
Jj dlouho tmavou prodyšnou sukni na ty vedra ocenis neskutecne… A je opravdu nutné větrat jinak je infekce což je dost špatné…
Jo lepší jsou ty co mají ty lepící proužky jinak ti při chůzi putuje…

@Siesta1 informuj se dopředu jestli nachlazení či léky na něj nemůžou ovlivnit výsledky testů na cukrovku… PS: A nechceš si raději vzít neschopenku?

@Ivuska2812 to jsou pitomci ze těhotný nezavolaji ať nejezdí… no alespoň den volna hezky si ho užij!

@Lemur84 krvácení už ok?

@Dannylinka nepodceňuj větrání opravdu ty naše bavlněné klasiky za tu trochu pohodlí nestojí…alespoň ne na začátku…

Děkuji ti moc za info, abych si zavolala ohledně toho cukru, jeslti nachlazení má nějaký vliv na výsledky! To by mě ani nenapadlo. Teď jsem tam volala a prej to může zvýšit cukr.

• načítám...
19160
11.3.19 13:35
@Ivčule34 píše:
Holky znáte některá?
US $28.32 20%OFF | Baby Nursing Pillows Multifunction Breastfeeding Layer Baby Adjustable Cushion Infant Kids Feeding Pillow Washable Cover
https://s.click.aliexpress.com/e/KImr6a8

Už jsem na to taky koukala :lol:

• načítám...
6721
11.3.19 13:53

@SidiS co to je za vymak :lol: prijde mi ze nektery ty veci uz jsou jak pro nemohouci, ze uz nevi jak to usnadnit :mrgreen:

• načítám...
280
11.3.19 13:54

27+2 tt, kluk

Ahoj, zase jste pěkně popojely, co jsem tu nebyla :) Přes 100 stran neprectu už :-D
Minulý týden v pátek večer jsem trochu zakrvacela a jeli jsme raději na pohotovost (vcestná placenta).. Nechali si me tam na pozorování 2 dny.. No vše naštěstí v pořádku, přesnou příčinu krvácení nezjistili, jen jsem se dozvěděla, že placenta se neposunula tak, jak mi bylo říkáno od velkého utz z 21.tydne..nedosahuje pouze k čípku, stále ho překrývá.. Pouze se zmenšila míra překrytí z 33mm na 18mm. Budu převedena do rizikove poradny. A zřejmě císař mě nemine. Jak tu někdo psal, zda je tu někdo kdo bude rodit v květnu, tak věřím, že to budu já v případě plánovaného CS. Jinak náš chlapeček ve středu minulý týden už vážil 970 gramů :) Pozítří jdeme na 3D ultrazvuk. A včera jsme si byli pro kočárek :) Použity po jednom dítěti ale jsme z něj nadšení.
Omlouvám se za dlouhou zprávu, nějak jsem se z toho musela vypovídat :)

Příspěvek upraven 11.03.19 v 14:19

• načítám...
6721
11.3.19 14:01

@simiren tak at jeste uhne a nemusi vas rezat, drzim palce! :palec:

• načítám...
280
11.3.19 14:15

@ozzian děkuji moc :) Pořád doufám ale naděje jsou malé. Nicméně do 34.tydne ještě nějaký ten čas je a bříško teď poroste víc, tak by mohla :D

• načítám...
5358
11.3.19 14:18

Taky bych byla klidně pro uzavření :palec:
A už nevím na co jsem chtěla reagovat :lol: :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí