Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ivčule34 kolínka extra polstrovaný nemaj. Jsou celkově silný + mají tu silikonovou vrstvu na kolínka, ale žádná vložka navíc tam není.
@Zupina na mobilu je tu naprd kde co, např. jsem včera nepřišla na to, jak se dostat do fotek, když jsem potřebovala vidět ty pupíky, žejo ![]()
@Uzliceknervu koupil to prý v Globusu, kolem dvou stovek a týden na to ho měly v akci za 99,–
@ozzian když já se přes ten internet bojím nakupovat.. Teď jsem si našla na Facebooku paní která šíje hnizdecka i s polštářkem za 420,– opravdu krásný ale bojím se..
@ozzian píše:
@AnnaKristyna12 my ho máme takhle pěkně zespoda, to už je druhý UZ, na tom prvním byl jen pytlíknejlíp to bylo vidět právě když kontroloval ledviny
@Twixx a nosíš ho? Je příjemnej? Mně se líbí, že je to mrňous, že se v něm člověk nepaří a není to další vrstva ke kalhotům „s břichem“, to mě děsně štve, látka přes břicho a ještě tričko, nesnáším to.
Dostala jsem ho nedavno, ale uz parkrat jsem ho mela. Jo, je celkem prijemny, ani ho moc necitim. Ale jak psala Ivcule, nema se nosit porad, jen treba kdyz chodisbna prochazky nebo delsi nakup. Ono to ani neni pohodlne v nem treba sedet, takze ho budes doma utomaticky sundavat ![]()
@AnnaKristyna12 píše:
@Ivčule34 Tak my máme ještě něco po dceři, co se týče - autosedačky a vaničky.. Oblečení ne to tak průběžně kupujem..V květnu zajedem na chalupu pro postýlku a až se rozhodnem jaký ten kočárek tam pak i ten.. Když jsem čekala holku, tak jsem musela mít všechno teď hned, jenže jak ty věci doma už jsou připraveny, přišlo mi to jak věčnost to čekání kdy přijde na svět..
Tak jsem si řekla že u kluka nikam spěchat nebudu
![]()
jen se musím pochlubit co si přítel přinesl z obchodu na malého..
Juuu, to je paradni bodycko!
![]()
@Ivčule34 píše:
@Siesta1 a ty jsi zaměstnanec nebo OSVČ?Ten těhotenský podpůrný pás… uleví zádům třeba vzít na procházky se psi… nemuze se pořád aby svalstvo neochabovalo ale ty mas velkýho kluka který rychle poskočil vahove tak si trochu úlevy a podpory zasloužíš…
@Twixx jj nějaky takovy pás
Poporodní až po porodu… pomůže na případnou diastazu a střeva…
Jsem zaměstnanec v organizaci, kde služba, kterou poskytujeme je závislá jen na mně. Teď zaučuji nového člověka. Personální spíš chce dovču proplatit, než abych si ji vybírala. Mám naplánováno, že si vezmu jen pár dní před odchodem, ať jsem dřív doma a taky už jsem čerpala jeden den na nachlazení. A zítra zas…
@AnnaKristyna12 Ja jsem si pres FB taky objednala usiti hnizdecka, mantinelu a tak a tenhle tyden mi to ma snad uz dorazit
Podivej se k te pani na FB stranky, jestli ji k tomu pisou nejake komentare, a jestli jsou pozitivni a vsem vsechno prislo, tak bych se nebala a sla do toho ![]()
@Twixx je opravdu moc hezký, a bylo mi řečeno že v tom půjde z nemocnice i kdyby mu to bylo velký, na to mu povídám že je hodný, malému to bude opravdu slušet ale z nemocnice v tom určitě nepůjde, protože by nebyl ani vidět vel.62
tak si dokážeš představit výraz chlapa když je něco špatně ![]()
@AnnaKristyna12 já nakupuju přes net 99% věcí a musím říct, že i u plateb předem, např. na různých bazárcích, ať jsou to dětský věci nebo sběratelský apod., nemám jedinou špatnou zkušenost. To samé na Ali, nebudu přece platit nějakému překupníkovi a už vůbec ne těm kamenným ![]()
@AnnaKristyna12 píše:
@Uzliceknervu koupil to prý v Globusu, kolem dvou stovek a týden na to ho měly v akci za 99,–@ozzian když já se přes ten internet bojím nakupovat.. Teď jsem si našla na Facebooku paní která šíje hnizdecka i s polštářkem za 420,– opravdu krásný ale bojím se..
Prosimte můžu se zeptat kde si našla paní? Já našla jen samé hnízdě ka kolem 700 apod ![]()
@AnnaKristyna12 píše:
@Twixx je opravdu moc hezký, a bylo mi řečeno že v tom půjde z nemocnice i kdyby mu to bylo velký, na to mu povídám že je hodný, malému to bude opravdu slušet ale z nemocnice v tom určitě nepůjde, protože by nebyl ani vidět vel.62![]()
tak si dokážeš představit výraz chlapa když je něco špatně
Jo, je mi to jasny
Tak chlapovi rekni, ze to malemu budes oblekat pokazdy, kdyz pujde vencit prcka on, at ma radost ![]()
No jo pupík ten jsem včera nevyfotila, výtah tu nemáme
tak aspoň takto. Zdravíme s ukopanym pindou.
Holky ta mi včera dávala jak byl ten vítr a bouřka, až jsem měla strach že se něco stane jak to dole bolelo. Já toho moc nenaspala a ona evidentně tAky ne
@AnnaKristyna12 píše:
@Twixx poslala mi i stránky jen nejsou v češtině..
Jeee, to je pekne! ![]()
@Uzliceknervu na Facebooku v tom marketplace.. Paní je z Plzně.. To mám celkem z ruky.. @Twixx No tak to není vůbec špatný nápad ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat