Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SidiS píše:
@E.winka 2 Jsem zvědavá jestli se na Bulovce potkáme na monitorech![]()
Já peču docela ráda teď se těším na Velikonoce to se vyřádím
Jo a hezký formy na bábovky mají klasický na AlíkuJen tak na podráždění chuťových buněk
Tak já chci ten jahodovej
![]()
Možná se tam potkáme, jenom se nepoznáme ![]()
Ale mohly bychom se domluvit, kdybychom se tam měly potkat a skočit na kafčo ![]()
@Ivčule34 No v Pv ho dělají v nemocnici a v Centrum zdraví a tam jsem byla, pak je ještě možnost v Olomouci, takže to taky zkusím zavolat.
@Ivčule
S křenem
sladko - slaná bábovka, takhle šílené chutě nemám ![]()
Máme tady osobní fotky, bych to zavřela..
@E.winka 2 píše:
jéé tak to by se mi také líbilo
No ale probrat se tim
nektere veci jsem musela rovnou vyradit, protoze byly nejake az moc flekate nebo opotrebovane, ale i tak mi toho zbyla hromada
ale u nekterych veci mi prislo, ze nesedi velikosti. Napriklad je tam napsana 74, ale je to takove malicke, jako na 62/68 ![]()
@E.winka 2 píše:
Tak já chci ten jahodovej![]()
Možná se tam potkáme, jenom se nepoznáme
Ale mohly bychom se domluvit, kdybychom se tam měly potkat a skočit na kafčo
No ja bych treba na kafco skocila i tak s holkama z Prahy ![]()
@Twixx píše:
@Ivčule34 Klidne muzeme zavrit, ale nejdriv by bylo asi dobry vytvorit tu soukromou skupinu a pozvat do ni vsechny, co tu jsou, ale zatim do ni neprispivat, dokud se tam nezkopiruje tahle konverzace…nebo nevim, jak to udelat, aby v tom pak nebyl zmatek…
Přesně takhle bych postupovala
a až to tam bude připravený tak se tam přemístíme a tady se to teprve zavře..a kdo se toho ujme?kdybych nemusela já..stejně nevím jak se to dělá byla bych ráda, pak bych se jen přemístila ![]()
ZAVÍRÁNÍ - Holky a nejde to nějak zkopírovat a spojit s tou soukromou, kde už většina jsme??
Ještě jsem zapomněla, že mi včera v pořádně pichli protilátky k tomu negativními Rh faktoru
@E.winka 2 píše:
To je pěkný, koukám, že se mám co učit![]()
No ted budes mit aspon motovaci, jak bude prcek rust a budes mu pect na narozky a oslavy a do skolky/skoly… ![]()
@Twixx píše:
No ale probrat se timnektere veci jsem musela rovnou vyradit, protoze byly nejake az moc flekate nebo opotrebovane, ale i tak mi toho zbyla hromada
ale u nekterych veci mi prislo, ze nesedi velikosti. Napriklad je tam napsana 74, ale je to takove malicke, jako na 62/68
Tak si necháš jenom co budeš chtít..i tak je to pěkný, že ti to dala..mě nemá kdo co darovat, holky kolem mě jsou bezdětný nebo mají děti už velký ![]()
@Twixx píše:
No ja bych treba na kafco skocila i tak s holkama z Prahy
Jsem pro, může se něco dohodnout, je nás tu z Prahy docela dost ![]()
@Twixx píše:
No ted budes mit aspon motovaci, jak bude prcek rust a budes mu pect na narozky a oslavy a do skolky/skoly…
No to nevím, chudáci děti, aby to bylo k jídlu..nikdy jsem o sladké nestála tak mě ani nebavilo ho péct..teď jak mám chutě tak mám tendence občas něco upéct ![]()
Holky jak píše Dannylinka o Rh faktoru, jak jsem tu psala, že nemám ani rh+ ani rh- je to speciální skupina Rh weak tak už vím, jak to je..pořád jsem řešila jestli očkovat nebo ne i když gynekoložka říkala, že nemusí..tak jsem to s ní probírala znovu a teď nepotřebuji očkování, ale po porodu prej musí být..mám to ve zprávě..doufám, že budou v porodnici vědět a nebudou v tom mít zmatky..
@E.winka 2 píše:
Tak si necháš jenom co budeš chtít..i tak je to pěkný, že ti to dala..mě nemá kdo co darovat, holky kolem mě jsou bezdětný nebo mají děti už velký
Ja mam takhle rovnou tri kamosky, kterym se narodili kluci loni v srpnu/zari, tak mam aspon po kom dedit, coz je super, nemusim kupovat celkem dost veci ![]()
@E.winka 2 píše:
No to nevím, chudáci děti, aby to bylo k jídlu..nikdy jsem o sladké nestála tak mě ani nebavilo ho péct..teď jak mám chutě tak mám tendence občas něco upéct
To zvladnes
Par obeti mozna ze zacatku bude, ale casem to vymakas a ztraty budou minimalni ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat