Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 lehni si ascorutin magnézium ať je bříško volne - možná si dej obyč polštářek pod zadek… ![]()
To bude dobré je to víc prokrvene a placentu máš výš takže cevka na čípku… jen už by to melo ustavat… tak tomu pomoci ležením ![]()
@Zupina píše:
holky myslíte, že by tohle mohlo být užitečné na kočár? jakože doplněk k tašce? chtěla bych nějak organizér na rukojeť, abych tam mohla mít pití, kapesníky, klíče, mobil a věčně to nehledala v přebalovací tašce. Myslíte, že je to kravina?
Neni to kravina,pokud to chces proc ne ![]()
@Zupina no prý je více tech co mají nějaký problém po CS než těch co nemají… ale nevím
spíše je zlobí srůsty střeva moč… takze rozbitý starter který se samoopravi je nic…
I když ty střeva mě potrápit taky ale na to pomohl pás takže to bylo asi povoleným svalstvem…
@Lemur84 píše:
@Zupina Ví vždy když se to stalo tak jsem mu to hned psala… Teď jsem mu to i říkala, aj jsem mu říkala že nevím zda jet na pohotovost nebo ne… Teď teda si říkám že jsem asi měla jet. Jenže zase tam dělat hysterickou těhuli, která tam jede hned se vším…Jsem nechtěla…To bude noc asi neusnu, zítra asi teda hned naklusu k dr…Občas mě zabolí i břicho, ale to začalo teď
Teda jednou už v obchodě, ale šla jsem rychleji…teď jsem zase cejtila břicho a šlo mi to až do nohy…Doprčic, abych ještě na tu pohotovost nejela v noci…
Me to neprijde jako zbytecnost..kdyz jede tehotna na pohotovost protoze krvaci..prosimte jaka hysterka nejedes tam preci s rymou ne?
@Ivčule34 tý vado, tak já ťukám, ael žádné problémy po dvou sekcích jsem neměla. Trpěla jsem teď v posledních letech na zánět močáku, ale co jsem vyndala tělísko je zase klid, takže to svádím na něj
a jinak ok, srůsty tedy asi mám, ale cítím to až teď v těhu. Tak se tedy modlím, ať žádné problémy nepřijdou ani tentokrát
@E.winka 2 píše:
Neni to kravina,pokud to chces proc ne
hihi viď
tak já to asi risknu za ty prachy a zítra objednám růžového slona ![]()
P.S. růžový slon jsou stránky s sex pomůckami ![]()
@Zupina píše:
hihi viďtak já to asi risknu za ty prachy a zítra objednám růžového slona
P.S. růžový slon jsou stránky s sex pomůckami
Jj..koukala jsem a jsou ![]()
Ahoj holky. Tak já dnes super kup v Kaufu. Měli za polovic poporodni vložky na den i noc, dva druhy kalhotek a další potřebné věci ![]()
Kolik tak budu potřebovat poporodnich vlozek?
Příspěvek upraven 10.03.19 v 22:57
@Zupina píše:
hihi viďtak já to asi risknu za ty prachy a zítra objednám růžového slona
P.S. růžový slon jsou stránky s sex pomůckami
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat