Poradna duly
Jana Čurdová
@evíkkkk Já bych to chtěla co nejdéle utajit, chtěla bych s tím vyrukovat až po 12 týdnu
@Janka Z ja mam takové cukání ![]()
ale zkusím to vydržet
Vcera mi tchyně říká, nejak ti vyrostla prsa
a smála se
Moji mamce zatím neřeknu jelikož nam zemřel 17.6 tatínek
a toto mimi mam náhradu za tatínka..
@evíkkkk S tatínkem je mi to líto
ne nadarmo se říká život za život - mamka určitě bude ráda ![]()
@Janka Z píše:
@evíkkkk S tatínkem je mi to lítone nadarmo se říká život za život - mamka určitě bude ráda
tak tak
![]()
jeden odešel..,druhy přichází..
![]()
@evíkkkk upřímnou soustrast
… s tím „jeden život za druhý“ souhlasím. Když jsem čekala staršího syna, tak v den porodu mi umřela babička v 10:20 ráno. V 10:40 ráno se narodil syn. Takze tak ![]()
@Petrusska007
az jsi mi vehnala slzy do oči
![]()
s tatínkem jsme věděli ze tady nebude dlouho, mel rakovinu plic a v únoru mu zjistili rakovinu jater, od března se jiz nedalo nic nedělat, metastaze, poté ledviny a slo to tak moc rychle ze stále nevěřím
tak me to porad boli a bude ![]()
Tak pravé to miminko, vím ze budu mít pocit a mam pocit ze to mam za tatínka
Je to zivot, někdy tak smutný a těžký, ale zároveň i hezky ![]()
@evíkkkk upřímnou soustrast
![]()
Ja se taky už předem bojím kdo „zase“odejde ![]()
Když jsem byla těhotná s první dcerou, umřela manzelovi babička…kdyz z druhou dcerou, tak umřela tchýně
Takže ja tomu bohužel věřím… i to pohlaví souhlasilo…prostě výměna ![]()
Jinak jsem ráda, že tu jsou i „stařešinky“
![]()
Ahoj,
je mi to hodně líto s tatínkem, upřímnou soustrast
věř mi, že vím co prožíváš a jak se cítíš
bohužel s tím mám zkušenosti taky
tatínek mi zemřel když mi bylo 9.let, měl ucpávání cév, a měsíc před 18.narozeninama mi zemřela maminka při porodu brášky.
Jinak mi je 26.let a čekáme naše první biologické miminko.
Mám v pěstounské péči mojí sestřičku 11.let Terezku ![]()
@Petrusska007 nu ja sem tam ta bolest vajecniku a ty prsa ale ty boli jak rikam uz dlouho… ja mam strach ze mam testy pozitivni a ze ja budu divna… mam strach ze se to neudrzi
Me je 30 a taktéž připadne pprvní mimco. Jinak vvčera mměli moje testy vvyprodaný tak jsem mměla dneska ránojinou zznačku a nic
bílo…ale ten duch na včerejším porad je
dnes jsem doplnila zásoby stejný značky a v sobotu otestuju znova…no, mmožná uuž zzítra když to nevydržím ![]()
omlouvám se za to ddivný ppsaní…písu z tabletu a podivne to opravuje ![]()
@Domcici Jé, tohle si ale nesmíš říkat, musíme těm našim mimískům věřit ![]()
TAK BUDU VERIT ZE BUDE VSE SUPER… ALE JEDNA HOLKA FURT MI POVIDA ZE TEST MUZE VYJIT ALE MUZE TO BYT CYSTA… TO BY BYLA BLBOST NE? VYCHAZI TEST PROTO ZE TEHU JE A NE CYSTA
@Domcici Ty už si někdy zažila nepovedené těhu? Nechápu, proč Ti určitá osoba říká takové věci, pokud máš pozitivní test, tak se objednej na gynekologii a vyčkej výsledků - nejspíš z Tebe bude maminka. Negativní řeči neposlouchej ![]()