Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
22.11.16 08:21

@Nataaalka Jj, zítra jdu. Je to 21tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.11.16 09:02

Jéé, tak to jsem zvědavá :) my jdeme s manželem v pátek - jde poprvé se mnou, tak to bude asi zážitek i pro něj. Tak snad tam na nás budou taky hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.11.16 10:28

@Nataaalka Přímo z ČB nejsem, ale vyskytuju se tam docela často. :) Jsem z Prachatic. A termín mám 12. dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.11.16 12:06

@anit09 :D :D :D No, tě pic :D

@Aqualech Byla jsem tam taky už 2×, ale velký utz mě čeká až v prosinci. Těším se. Pokaždé u Davida Čutky a bylo to v pohodě. UTZ jsem si užívala, doktor milej, vše ukázal odpověděl na každou otázku. Fotku jsem dostala pokaždý. Bylo fajn tam mít manžela, to bych u svého dr. nemohla. Ale ke Karlu Čutkovi bych jít teda nechtěla… Nejen kvůli zdejším recenzím, ale už od pohledu. Nemůžu si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.11.16 12:21

Jinak já a zubař - nebyla jsem tam snad 3 roky, protože naposledy mi chtěla trhat stoličky a to já nechtěla. A jak vidím, tak na rozdíl od vás je pro mě největší peklo ta umrtvovací injekce. Všechno vrtání jsem vždycky snesla bez umrtvení a nijak extra mi to nevadilo. Vím, že tam mám kazy, u spodních stoliček mi teď v těhotenství prasklo kus zubu. Takže chci ještě narychlo přejít k někomu jinýmu, protože moje stávající zubařka by mě určitě seřvala.
Jinak, co by se stalo, kdybych to razítko v průkazce neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.11.16 12:22

@Fialová7 Já právě neznám ani jednoho z nich, ale vím, že o tom starším se vypráví všelicos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
22.11.16 12:56

@Fialová7 já myslím že se asi nic nestane určitě by tě neposlali domů jen proto že nemáš razítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
22.11.16 12:59

@Fialová7 podle mě nic je to tvoje věc… každopádně ale nemaj doktoři rádi když jim na porodním sále ještě rvou lidí kuli zubům :D jinak co se týká injekce se ti nedivim já teda uprime teď si Nenechám dát injekci a kdyby se mi teď zubařka chtela vrtat v puse tak odejdu a řeknu ať si to razítko klidně strčí do prdele..manželovy máme takhle zabili miminko 14 dní před porodem kuli posraný umrtvovaci injekci takže já si prostě do pusy Nenechám sáhnout a pokud vy to gynekologovi vadilo tak od něj klidně odejdu je to moje rozhodnuti a já vím nejlíp co je pro mě a mimco dobré a co ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.11.16 13:01

@Aqualech Ještě je tam doktorka a je prej fajn, tak třeba se tomu staršímu vyhneš. Toho poznáš na první pohled, to mi věř. :) S mladším jsem teda neměla jediný problém. Jinak poprvé jsem se musela registrovat na recepci, tam se mnou sepsala základní údaje. Potom si mě zavolala sestra, které jsem diktovala vztahy a nemoci v rodině, a až potom jsem šla na UTZ. Takže to bylo trošku zdlouhavější, ale celkově jsem dlouho nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.11.16 13:28

Ahoj holky, taky jsem z ČB, to je švanda…teď jsem 18tt a velký UZV 7.12. a přímo u dr. měla jsem i ten první screening a nemůžu si to vynachválit. také jsem na starého Čutku slyšela možný nemožný, ale prý už je v důchodě a pouze vypomáhá:( kamarádka říkala, že si v tom centru ani vybrat dr nemůžeš, prý opravdu je tam vyhlášená nějaká doktorka, ale jméno bohužel nevím:( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.11.16 15:22

Tak to doufám, že tam ve čtvrtek na toho staršího zrovna nenarazím… Chci nějakou pěknou fotečku, od svého mám jen telefonem vyfocený monitor ultrazvuku ve 12 tt, jinak nic, a starý Čutka to prý projíždí tak rychle, že tam on sice vidí vše důležité, ale laik z toho nic nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.11.16 15:30

Ja o nem slysela i ze je po nejaky mrtvici a ze vubec neni setrnej a ze ma seky, jak je po mrtvici, ze to neni plynula ukazka a ani empatickej…no drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.11.16 15:50

Holky tak mi jdeme zitra do CB jsem z Krumlova :D ten prvni mi delala doktorka a byla moc fajn. Tak doufam ze k ni pujdu i zitra. Jinak Cutku jsem videla na chodbe a je to takovej podivin ale dozvedela jsem se ze je nejak nemocnej tak asi proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.11.16 17:04

Holky zeptam se od kolikateho tydne citite pohyby a jestli jste prvo ci druhorodicka 8o a jak to vlastne vypada, mne ted v 18tt nezne probublava nad kalhotkama a ja si rikam zdali je to onco ci sou to prdiky :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
22.11.16 18:11

Ahojte jsem prvo…19tt+ 2.12. mě čeká utz v Brně. Pohyby ještě necítím nebo jsem je nepoznala. Chvílemi mě jemné píchá v podbřišku je to normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí