Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciferka116 ja tam jen nahlasila, ze mam nalez a do tydne jsem tam sla, pak cca za 10 dni operace
Oni ji rekli, ze az za mesic? A rekla, ze ma nalez?
@Lena 123 jj rekla a oni ze tam maji hodne takovych pripadu at zkusi obilnak
Ale ja verim ze obilnak je taky dobry
Ahoj muzu se k vam pridat jsem z brna liskovce a termin porodu mam 28.1.2014
@Luciferka116 jasne,ze je dobrej
Ja sla na Zlutak, protoze tam delala znama dr.,uz tam nedela, skoda, ze bych ti dohodila cislo
Zdrhla za kopecky
Ale ja tam sla na diagnostiku, tvoje mamka uz ma diagnostiku za sebou, ze? Operovat me bylo jedno kde
Ale zase Obilnak je podle me lepsi, na zensky problemy /delohy atd/ ![]()
@kintly kam pujdes? Uz jsi se rozhodla? Ja bydlela v Bohunicich ![]()
@Lena 123 ahoooj ja chci rodit v bohunicich byla jsem tam minule malej byl i na jipu a maximalni spokojenost
@kintly taky tam pujdu, mam termin 30.1.2014
,mozna se tam slezem ![]()
No mozna ale asi spis ne ja asi budu rodit trochu driv cisarem ale uvidime teda uz jsem stim smirena ale treba to dopadne jinak uvidime
@kintly no jo vlastne, ja zapomela, hlava dubova jsem
Ale treba ne ![]()
@Lena 123 jj diagnostiku ma za sebou uz jde na operaci, nakonec je to jedno, pokud je to rozlezly stejne ji nepomuze ani nejlepsi doktor na svete ![]()
@kintly Vitej u nas.
@kintly proc by jsi mela jit cisarem??Neco v neporadku??Nebo ty chces?
@Luciferka116 a ma to kde vsude? To bude dobry, uvidis, vyberou ji vsechno, zahaji lecbu a bude zase fit
,jenom se vyplac a pred ni delej, jakoze nic, ted bude potrebovat podporu a viru v uzdraveni a prcek ji pomuze na vsechno zapomenout a da ji novou silu zit ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Čekám druhého cvrčka a termín mám 14.2.stejně jak u prvního. Ten šel plánovaným císařem 2.2. Tenhle bude taky císař, ale ještě nevím kde. Chci některou brněnskou porodnici, asi Milosrdný. Pokud si nějaký dr. troufne.