Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Ja mam termin porodu 26.2.2014 a rikala jsem si ze by jsme se tady mohli postupne sejit, popovidat si a pripadne si radit kdyz budeme mit stejny prubeh. Ja jsem z Brna pokud nektera z Vas je take z Brna rada Vas uvidim i osobne a pak s mimnkama muzeme vozit spolecne. ![]()
Ahoj, máme termín v lednu, ale do Brna to máme pěknou štreku ![]()
@Luciferka116 Ahojky, tak jsem právě zjistila, že jsem těhotná a jsem z Brna
Odkud jsi?
Ahoj holky, ráda se k vám přidám. TP mám na začátku března, jsem z Brna a ráda s vámi budu diskutovat, popřípadě ve můžeme někde sejít na pokec. ![]()
@balenka Ahoj broučku, co tu děláš, to je moc milé překvapení!!!
Holky, snažím se založit uzavřenou skupinu, tak pak hodím odkaz ![]()
@MissBIG je to čerstvé a nečekané ![]()
@balenka ok, ráda se přidám. Moc gratuluju! Nečekáné chápu, ale krásné. ![]()
Cau holky, ja mam termin 5.2. podle MS a podle UTZ 30.1. 2014
a budu taky rodit v Brne. Akorat mam dilema, jestli ve FN Bohunicich nebo u Milosu ![]()
@Lena 123 Ahoj, to je bezva, že se sem konečně někdo přidal.
Je to Tvoje první?
@MissBIG uz treti, ale mam je po cca 9 letech od sebe
,je me 37 ![]()
Tak to už jsi zkušená matka.
Kde jsi rodila předtím? Já jsem syna rodila minulej rok v Bohunicích, tak se asi chystám zase tam. Bylo to tam přijatelné.
@MissBIG ja u Milosu obe deti, ale moc jsem spokojena nebyla, je to tam moc prirozeny a kdyz jsou komplikace, tak je pruser
Premyslim nad Bohunicema. Chci si nechat odebrat pupecnikovou krev, ale tu odebiraj jen u Milosu ![]()
Jj, taky jsem to slyšela, že pokud vše probíhá tak jak má, tak je to v pohodě, ale na komplikace nejsou připravení. Já jsem nad tou krví taky přemýšlela, ale pak jsem si o tom nastudovala trochu víc a nakonec jsem si říkala, že se to asi nevyplatí. Máš nějakej speciální důvod proč a nebo zkušenost? Docela mě to zajímá.
@MissBIG www. CORDBLOODCENTER.cz to jsou stranky firmy, ktera jedinna odebira krev.
Mala ma totiz od roku a pul cukrovku a kmenovy bunky z pupecnikove krve, by ji mohly do budoucna pomoct ![]()