Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
Veveruško já to tepání měla s Ondráškem,vždy když jsem ležela na zádech,tak jsem citila tepat.Jakmile jsem si pělehla,tak se to ztratilo a také to muže být to škytání,to je také pravidelné a někdy ho cítím jakoby ve vnitř a jindy zase to cítím na břiše.
Helamo tvrdnutí tak často může být nebezpečné,ale já mám břicho také tak nějak tvrdé ,ale to je tím,když mimís vystrčí záda a to je jeho oblíbená poloha a ještě svýma nožičkama šťourá pod žebrama.Ze začátku mi trvalo poznat co je tvrdnutí a co je jenom to šťourání.Takže snad to bude v pohodě i u tebe.
Srazík asi nedám
,cesty autem mi už dělají problémy a nehledě na to,pátého musíme s Ondráškem na kontrolu do Prahy,takže se tý cestě stejně nevyhnu,ale dvakrát bych to asi nedala.Škoda že ho chcete ten víkend před tím.
Holky gratuluji ke krásným macíkum,jsou to kluci jako buci
.
Ahoj,no kde jste dneska všichni?Co se stalo?Jdu si přečíst novinky a tady nikdo
.
Sluníčko,teda ty máš taky nějakýho otesánka
.
Marek má dneska volno,takže jdeme za chvíli na matriku.
Jaru tak se nakonec na tu matriku necá přesvědšit,jo
.
Taky jsem koukala,že tu nikdo není,přišla jsem z města a že si chvíli počtu a ono tu není nic,asi ještě všechny lenošej,nebo si užívají příjemného počasí.
Ahoj holky,
jsem vás nemohla najít
Jinak všechny zdravím po táboře, bylo to super, maličký problémy byly, ale to je každý rok. Akorát jsem si teda přivezla kašel, ale ten snad brzy přejde ![]()
Vero,no už je to tak,nechal se přesvědčit
.Včera večer ještě remcal,že počká,až se to „vyklube“ a uvidí,jestli mu je malý podobný.
Tak jsem mu řekla,at spíš pochybuje nad Adélou,protože ta mu teda podobná není.Prý s tím ale už ted nic neudělá
.
No dělá si legraci ze všeho.
Saxano,jaké jsi měla problémy na táboře?Jako se sebou,nebo s dětma?
Saxano je fajn,že už jsi spátky,jak ses jinak měla,počasí jste měli celkem přízniví.
Jaru alespoň je nějaká sranda
.
Jaruno vy jdete na matriku kvůli uznání otcovství?Co všechno tam je potřeba mít mi tam totiž budeme muset taky.Děkuju ![]()
Jano,potřebujete každý jen OP a vybraná jména a příjmení dítěte
.
Nazdárek holky a mimísci. jen v rychlosti nakukuju. Jsem u kámošky, tak jsme jí znásilnila počítač:-) Ten můj mimísek je pořád nějakej čilej. Nevím, no. U našich je nám fajn, jsme zvědavá, kolik tady zase přiberu. mám zatím jen 3 kg, ale po návratu..nevím, nevím. Tak se zatím opatrujte a mějte se bájo
Ahojky holky,tak jsem zde a vy ještě chrníte!Jarko botičky jsou překrásný bude to frája
jenom nějak nefotíte břicha,na to jsme tu galerku přece chtěly,ne?To máš dobrý,že marek je charekter a přizná se k činu
na matrice,holky už máte papíry do porodky? já jo,ale čekám na novou občanku a pak je teprve vyplním.Takže na srazíku zase nikdo nebude?ale to nevadí snad se aspon někdo najde mě dneska bolí hlavna jako střep jdu si udělat kafe.
Jaruna: problémy byly naštěstí jenom s dětma ![]()
Krátký popis tábora:
Ale zase jsem nic takovýho nezažila za celou dobu co tam jezdím a to je už nějakých 18 let. Měli jsme tam jednoho co kradl a byl k tomu notorickej lhář. Pak tam byl taky jeden, prý ze sociálně slabé rodiny. Jednoho dne nám oznámil, že mu máma psala sms, že mu sestru přejel na přejezdu vlak. Rozhodil nám tím celý tábor, protože tam byla spousta lidí, kteří sestru znají. Dostal ten den samozřejmě hodně privilegií, o kterých snad ani radši mluvit nebudu. Nakonec se ukázalo, že si to všechno vymyslel, jenom proto, aby zaujal jednu slečnu. Oba dva jsme samozřejmě poslali domů… Protože bychom ostatním opravdu nezabránili v útoku na ně… No a nakonec nám tam ještě musela přijet rychlá, protože jedna holčina najednou přestala cítit nohy a ruce. Naštěstí to dobře dopadlo a večer nám jí chodící a smějící se přivezli zpátky
Jinak tábor probíhal jak měl a bylo to moc fajn. Ostatní děti byly moc hodný
pořád mi sahaly na bříško a čekaly, až je prcek kopne
Dokonce nám i na diskotékách nechaly zahrát písničku ![]()
Ahoj holky,tak se hlásím po krátkém dovolenkování,i když jsme byli jen za humnama…
Pupíci koukám tvrdnou skoro všem,takže i já se přidávám,navíc mám strašný migrény,v noci nemůžu z toho spát,je mi na omdlení i v leže a nepomáhá ani hodně pití ani kafčo na zvednutí tlaku ani Paralen,pořád přemýšlím jestli s tím nemám jít k doktorce,už se to vážně nedá vydržet,nikdy jsem na to netrpěla.
Veveruško,to tepání mám taky,ale nenapadlo mě se na to zeptat.
Jaru,ty botky jsou super,malej bude fešák
To to letí,už máte matriku za sebou,teď už jen sbalit tašku do porodnice a čekat ![]()
Holky,co si myslíte o předporodních kurzech?Je to k něčemu?Přemýšlím,jestli se přihlásit ať vím do čeho jdu,chtěla jsem na to jít někdy v září…
Sluníčko,máš pěknýho macíka,na to,že jsi skoro nic nepřibrala je to pěkný ![]()
Jdu si udělat radost a objednat kočárek,už je nejvyšší čas,mají docela dlouhý dodací lhůty …
Ahoj holky
tak koukám že je veselo a to všude. U nás to není jinak jsem oteklá jek balon a k tomu vysokej tlak takže jsme se byli ukázat a preklamsie to naštěstí není ale musí se to hlídat zase mi vycucli snad všechnu krev co jsem měla. Jinak Danikl je zas na slivenci tak si užívá ale zase ho zlobí naše oblíbené koleno.
Mužík jde zítra konečně do práce měl skoro tyden doma tak budu mít čas na to něco udělat
.
Daško já papíry mám ale mužík mi není schopen dát OP tak asi budem mít v RL napsáno nezjištěno
. Prostě chlap asi ho zabiju ten by bude ještě na sále tvdit že je dost času. Co s ním mám dělat?
Akorát jsem uspěšně dovařila hovězí na slanině a povedlo se .
Copak budete vařit vy ?
Holky berete si do porodky plenky?
Zatím papa jdu umřít na vedro snad se má konečně ochladit tak se na to těším
.
Saxi vy jste měli docela zábavu co? To ti nezávidím takové trable s dětičkama. Ale hlavně že se tábor jinak vydařil.
Ahoj holky tak se hlásím z kontroly.Vše je ok CS je 1 tak to je v pohodě. Polohu mimča nemohl přesně říct, ale myslí si, že už je dole zase hlavička. Příští KO budeme koukat na ja leží a domluvíme se na porodu.Magnezium mám brát ještě 14 dní tak to snad vydržím a krize bude za námi. Jinak mám 12 kg nahoře.Věcičky už mám skoro všechny vyžehlený a o víkendu budeme dělat postýlku tak pak pošlu fotečky. Zachvilku si jedu pro Martínka byl přes noc u babičky tak si dám tam něco dobrého k obědu. Dneska jsem koupila dudlík a ještě mi zbývá dokoupit plíny (jednorázové) a kosmetiku a bude to snad všechno.
Daško jak to máš ty s polohou mimča?
Helamo: pokud ti hodně tvrdne břicho tak zavolej doktorovi to není jen tak, on ti dá magnezium a bude to v pohodě.
Holky už se nám to blíží. Kdo má první termín asi Veveruška a pak mi s Daškou ne? Už to chci mít za sebou.
Tý jo to jsem se dneska rozepsala ![]()