Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj ![]()
Onika - tedy, to mě mrzí, že jsem se nedostala na net dřív a že jsme nestihli to kafčo (nebo spíš limču) … Tak tedy až přijedeš příště do KT, domluvíme se s předstihem a vyrazíme
. Posílala jsem ti S oukromou Z právu, tak si ji vyzvedni.
Květula25, Evah - super, že jsou mimísové takový cvalíci a pěkně se předvádějí na UTZ
.
Polarka - foto z UTZ zatím nemám, ale bylo mi nabízeno za 50,– Kč. Nechám si ho udělat až na příští prohlídce, až tam bude vidět více než puntík … a pak se budu chlubit ![]()
Baboo - upřímě Tě lituji s těma nevolnostma
, já jsem moc vděčná mému žaludku, že mě těchto těhu radostí ušetřil … Nicméně lízátka proti nevolnostem Gravipop mám v záloze - 6 ks bylo u vitamínků Gravital. Tak doufám, že je zbodnudnu jen, když mě bude honit mlsná
.
Mějte se moc krásně ahoj
Ahoj holky.
Tak už je konečně pátek. Já se moc těším na víkend, ža si ráno pěkně přispím. ![]()
Dneska se mi nechtělo vstávat, tak jsem se jenom tak povalovala v postýlce a chvíli jsem ležela na bříše. manžel hned povídal, že ležím na Melounkovi a ať si lehnu jinak. Takže takhle si nás hlídá. ![]()
Polarko - Já už fotku z UTZ mám. Doktor se mě sám zeptal, jestli jí chci udělat a tak jsem hned souhlasila. Stála 100 Kč.
Jestli na ní chceš mrknout, tak je v galerii Nové snažilky 2005.
Zuzzi a Melounek
Ahoj holky,
tak vám píši hned po ránu, po té šílené noci…Začala jsem večer slabě krvácet, takže tento týden už druhá návštěva na pohotovosti.Sestřička mě hned poznala…,ale musím je tam pochválit,jak dokáží povzbudit a jak se ke mně skvěle chovali.Tentokrát jsem myslela,že už je všemu konec…takže jako první byl tentokrát UTZ a když mi dr.řekla,že je mimi naprosto v pořádku,tak jsem jí to skoro nevěřila, až do té doby než mi ukázala to bijící srdíčko:-))
Jsou to nervy…všem vám přeji,aby se vám toto vše vyhlo.Moc vám držím palečky:-))
P.S-Tak to vypadá,že budu rodit u Apolináře…,když už mě tam tak znají…
Eva 8+2
Evčo
tak se drž. Máš to tedy jako bojovku, ale hlavně, že je vše jak má být. A co ti poradili? Vědí čím to může být?
Já jsem zvědavá jak dopadnu příští týden. na jednu stranu se těším, že už jdu k dr a nadruhou stranu se bojím, že třeba něco nebude v pořádku. Ach jo. Nemají to ty těhulky jednoduché, že jo holky.
Ryšavka
EVAH: Je moc dobře, že je všechno v pořádku, chápu, že jsi víc stresovaná, ale určitě o mimíska nepřijdeš. Nějaké to krvácení(špinění) v těhu je poměrně časté, stačí že praskne nějaká cévka, nebo krvácí děložní čípek. Hlavně, že jsi viděla srdíčko a všechno je tedy dobré.
KVETULE: Velká gratulace k prvnímu UTZ a potvrzení, že je Kapřík, kde má být a má se čile k světu. Ty milimetry mi stejně jako Zuzzi moc nesedí, teď v 8.týdnu by mělo být mimi velké kolem 10mm, alespoň tak mi to psali na rodince. Je to celkem jedno, hlavně že tam je a příště už bude těhuprůkazka, to je nádhera.
ONIKA: Gratuluju ke sportovnímu výkonu, máš můj hluboký obdiv, já se teď zadýchávám i po výstupu do 2.patra.
BABOO: Bříško-kapitola sama pro sebe. Včera mě viděla teta(sestra mamky) a říkala, no jo, to máš pěkný, já taky ve 3.měsíci vypadala jako v sedmým,máme v rodině obr bříška. A babička mi říkala, hele, ty určitě musíš být těhotná dýl, jaký máš bříško. Jak ukazovala Marketkaa v Nové galerii-Bříška, tak mám opravdu hodně podobné a nejde to zatáhnout. Rozhodně je to na mě vidět. Ono se není čemu divit-mám jen 162 cm. Zatím jsem nepřibrala, zato kalhoty už nedopnu.
VIKI25-mě taky nevolnosti nepřišly, máme velké štěstí.
Všem přání aby bylo všechno v pohodě, já už od pondělka za týden dostanu průkazku, to je super!!!!! pa pa a připojuju seznámek
Jarka-1979/Domažlice/TP 16.2.2006 prohlídka 2.8.
Monina-1976/Ostrava/TP 19.2.2006 UTZ 19.7.
Evah-1978/Praha/TP 24.2.2006 UTZ 25.7.
Viki25-1979/Klatovy/TP 24.2.2006 UTZ 26.7.
Berun-1981/Praha/TP 27.2.2006 UTZ 25.7. průkazka!
Marketkaa-1984/Praha/TP 28.2.2006 UTZ 20.7.
Baboo-1975/Praha/TP 28.2.2006 UTZ 19.7.
Ola-1979/Veselí n.Mor./TP 3.3.2006 UTZ 18.7.
Onika-1978/Praha/TP 3.3.2006 UTZ 18.7.
Kopecek-1977/Trutnov/TP 4.3.2006 UTZ 29.7.
Zuzzi-1976/Plzeň/TP 4.3.2006
Polarka-1978/TP 5.3.2006
Kocca-1978/Kroměříž/TP 6.3.2006
Kvetule25-Praha/TP 16.3.2006 UTZ 10.8. průkazka!
Děkuji moc za povzbuzení, snad to dobře dopadne:-))
Rysavka: Neřekli mi nic konkrétního, snad jen,že sem včera večer byla už pátá, a žen se to ješě nestalo, tak třeba bylo něco ve vzduchu…teď tam jedeme znova na internu…včera jak byly ty nervy, tak mi naměřili tlak 170na 110!!!!no, bylo mi jak na infarkt…:-(
Holky, držte se:-)))
Já sem optimista a v březnu si budeme posílat fotky těch našich drobečků, schválně,jestli se narodí víc kluků nebo holek:-)))
Ahoj holky. Díky za gatulace ![]()
S tou velikostí máte pravdu , koukla sem do lékařské zprávy co sem dostala a je tam napsáno GEstační váček 9mm. TAkže kapřík ještě asi nešel vidět.
Holky boleli vás ze začátku těhu záda? Mě večar boleli a to sem na ně niky netrpěla. Dnes už je to úplně v pohodě.
Kvetule + kapřík 5tt+1
Kuk holky všem vám gratuluju k mimískům.Ne že bych vám záviděla pohodové těhotenství, ale závidím.Musím být zavřená domanení mi stále dobře a taťka si ze mě dělá srandu že mi koupí malý kyblík abych mohla jít se alespoň na chvíli projít ven.Doktoři mě vše zakazují a tak mi nezbývá než jen sedět doma a čekat a nebo číst vaše zážitky.Už se těším na našeho malého čkučka.Podle utz sem prý v 6tt a podle výpočtů kamarádky by se to mělo narodit konec února začátek března.Moc se na to těším. Opatrujte se a pozdravujte mimísky Renda
Kuk holky všem vám gratuluju k mimískům.Ne že bych vám záviděla pohodové těhotenství, ale závidím.Musím být zavřená domanení mi stále dobře a taťka si ze mě dělá srandu že mi koupí malý kyblík abych mohla jít se alespoň na chvíli projít ven.Doktoři mě vše zakazují a tak mi nezbývá než jen sedět doma a čekat a nebo číst vaše zážitky.Už se těším na našeho malého čkučka.Podle utz sem prý v 6tt a podle výpočtů kamarádky by se to mělo narodit konec února začátek března.Moc se na to těším. Opatrujte se a pozdravujte mimísky Renda
Jé Berun vypadla jsem ze seznámku tak jsem se tam dopsala:
Jarka-1979/Domažlice/TP 16.2.2006 prohlídka 2.8.
Monina-1976/Ostrava/TP 19.2.2006 UTZ 19.7.
Evah-1978/Praha/TP 24.2.2006 UTZ 25.7.
Viki25-1979/Klatovy/TP 24.2.2006 UTZ 26.7.
Berun-1981/Praha/TP 27.2.2006 UTZ 25.7. průkazka!
Marketkaa-1984/Praha/TP 28.2.2006 UTZ 20.7.
Baboo-1975/Praha/TP 28.2.2006 UTZ 19.7.
Ryšavka - 1975/Praha/TP 3.3.2006 UTZ 19.7.
Ola-1979/Veselí n.Mor./TP 3.3.2006 UTZ 18.7.
Onika-1978/Praha/TP 3.3.2006 UTZ 18.7.
Kopecek-1977/Trutnov/TP 4.3.2006 UTZ 29.7.
Zuzzi-1976/Plzeň/TP 4.3.2006
Polarka-1978/TP 5.3.2006
Kocca-1978/Kroměříž/TP 6.3.2006
Kvetule25-Praha/TP 16.3.2006 UTZ 10.8. průkazka!
Petunko: taky velká gratulace k mimískovi, tak to jsi zavítala správně mezi nás. Termín porodu si můžeš vypočítat na www.miminko.com vlevo těhotenský kalendář, zadáš poslední MS. Nás je tu většina na pomezí února a března, jsem taky zvědavá, jak to nakonec bude, hlavně aby bylo těhu v pohodě a nebyly starosti.
Já mám například velké starosti s bydlením, musíme to nějak do narození mimi vyřešit.
Jo těhudemence už na mě taky doléhá ![]()
A vítám novou těhulku Petunku.
Ryšavka
AHoj holky,
s tou bolestí zad jsem na tom podobně, nikdy jsem na to netrpěla, ale teď mě hrozně často bolí v kříži. Někdy se přistihnu, že jdu a držím se vzadu za záda, jakoby se podpírám… ale to dělaj maminky normálně až tak v 9 měsíci!!! Tak teda nevím, co bude potom.
Berun - já měřím asi 163cm a začínám na 50kg, takže to bříšku je u mě taky už docela výrazně vypouklé a za žádnou cenu už se nedá zatáhnout. Manža si ze mě včera dělal srandu a lochtal mě, až ho zatáhnu, protože mi nechtěl věřit, že už se to nedá. Tvrdil mi, že se nafukuju schválně!!!
Jarka 9tt+1
Mě holky bolí záda taky, v kříži. Jeden den to byla docela síla a večer jsem nevěděla jak si lehnout, teď je mi asi 2 dny dobře. Pak mám taky trochu bolesti kyčlí. Paradoxně nejvíc cítím tyhle neduhy, když si lehnu. Taky jsem si už podpírala záda jednou v práci, protože to fakt bolelo a když jsem se pohnula bylo to šílený.
Takže je to asi normál.
Zase se mi chce hrozně spát, kdy ta únava skončí fakt nevím. Je to hrůza. Půjdu raději na oběd, abych tu neusnula úplně.