Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
18.7.05 13:47

Kvetule: já si svá ňadra dmoucí ani bříško ničím nemažu (zatím). Mám výhodu (výhodu???) :) , že jsem v životě prošla autohaváríí a následnou kumulací kilogramů :) Ty se mi nakonec podařilo odstranit (ze 112 kg jsem zhubla na 65-66 kg), tudíž můj manža usoudil, že si klíďo píďo mohu v těhotenství přibrat co hrdlo ráčí a má tělesná schránka to zvládne, neb je vycvičená :) Tudíž problém strií mě nebolí :)

Berun: stejně jsem přesvědčená, že za mé těhotenství mohou duše Mayů; navštívili jsme totiž indiánskou oblast a pyramidu v Chichen-Itzá a pár hodin (dní) poté jsem otěhotněla :) A to hned na první pokus, až se stydím ..... ale já vždycky věřila na sílu a schopnosti přírodních národů :lol: Zdraví Šárka a Poupě z doupěte (6+2)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
18.7.05 15:13

Zkouška mého metříku :-)

Oniko: je mi moc líto, že tě takhle Dr. vyděsil. Ale určitě to bude v pořádku a mimsek bude jen mladší. MOc ti držím palce!

Holky díky za rady ohledně mazání. ZAjdu dneska do drogerky a něco vyberu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
18.7.05 15:14

Hmm takj místo metříku se zobrazil jen odkaz. Tak sem asi udělal něco špatně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.05 15:43

Nevolnosti

Ahojda holky, některé z vás tady píšou, že trpí nevolnsotmi. Já o víkendu málem umírala, bylo mi šíleně zle, zvracela jsem naprosto všechno. Dneska jsem si skočila do lékárny a tam mi prodali homeopatikum Sepia officinalis a Ginger. A hurá!!!! Je mi tak o 90% líp. už jsem i něco snědla. Doufám, že mi to bude dál takhle zabírat. Doporučuju všem, které trápí nevolnosti.
Lékárnice mi to ještě ukazovala v nějaké knížce, že je to na těhotenské nevolnosti, kdy se dělá špatně i z pohledu na jídlo, kdy se zvrací až po nějaké chvíli po snědení jídla,atd. atd. Úplně to na mě sedělo. Ani by mě samotnou nenapadlo, takhle tu nevolnost pitvat, ale asi se to fakt liší.
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;29/st/20060304/dt/-18/k/bd46/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…d46/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.05 16:14

Oniko - neboj. Doktoři dost časo jen člověka vystraší. Držím palečky aby bylo vše jak má být.

Baboo, Monino - já jdu už v 10.30 a jsem teď 7tt+3 - takže jako Onika. No mám také strach. Co bych vám lhala.

Vítám nové těhulky Shrine(co nám s Baboo vyfoukla žezlo pro nejstarší těhuli) a Evulku. Holky snad si to pamatuju správně. Už na mě taky jde ta těhudemence :) No to si se mnou manžílek užije. Když viděl v jakém jsem stavu tak včera začal i žehlit. Musela jsem mu sice dělat osobní asistentku a navigovat, trička a kalhoty zvládl. A s košilema jsem ho zatím netrápla :wink:

A co já vitamíny? - Beru Calibrum Babyplan tak jednou za dva dny. Jinak se snažím stravovat s dostatkem zeleniny, ale je fakt, že jak mi je teď blbě tak to moc nejde. Zítra se na to zeptám doktora. A budu se asi řídit jeho radama.
A jinak já mažu zatím jen obyč. tělovým mékem.

Holky tak vám držím na zítra palečky ať je vše jak má být.

Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.7.05 16:18

kvetule, skopirovala si si tam link z prveho okienka na stranke tickerfactory (a ten s nastavenim emimi nespolupracuje), a nie druhy, tzv bbCode, ako som pisala v navode.

na druhy krat to vyjde :)

Baboo

• Citovat
  • Upravit
350
18.7.05 17:18

Ahoj těhulinky:-)¨

vítám všechny nové příchozí a přeji bezproblémové těhotenství.

Já dnes byla na kontrole, kvůli čtvrtečnímu krvácení a vše dopadlo skvěle:-))Srdíčko mu bije o sto šest a už máme dokonce fotečku:-))))

Taky jsem se ptala na sex a doktor mi to nedoporučil:-((Prý mi to nemůže zakázat,ale máme to aspoň 3 týdny vydržet…to se mu řekne…

Jinak mě po každém jídle pálí žáha,taky to některá máte?

Eva 8+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.7.05 19:17

Ahoj holky kdy vlastně uslyším srdíčko toho našeho drobečka. Dnes jsem 6 tt+0. Na kontrolu půjdu v pondělí to bude přesně první den 8 týdne. Je to asi ještě brzy, že? Nebo myslíte že se můžu už těšit? Pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.7.05 19:18

TAky jsem se chtěla zeptat od kdy je dobré mazat si prsa a bříško. Zatím se mi zvětšují prsa, ale to mi dělalo před každkou MS. Myslíte že čím dříve se začne tím lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.7.05 21:06

ahojky maminky,
evulkaa: v těhotenském kalendáři na e-miminu stojí psáno, že srdíčko začíná bít na konci šestého týdne (já byla u pana dr. v 5tt+6 a krásně tlouklo, tak to asi bude pravda), ale stáří každého jednotlivého embryíčka je individuální, vše záleží spíš na datu tvé ovulace…

dneska večer jsem dostala děsnou ale opravdu ukrutananánskou chuť na vaječnou omeletu, až jsem si ji musela uvařit :lol:

url=http://www.TickerFactory.com/]

http://tickers.TickerFactory.com/…358/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
18.7.05 21:40

Ahoj holčiny,

Ryšavko - moc moc moc držím palečky a dej nám vědět, jak jsi dopadla!!!!

Jinak já se mažu krémem proti striím od Avonu a potom si koupím ElastikQ. Slyšela jsem na něj dobré reference… Jo holky a přimažte k prsům a bříšku taky zadeček a stehna. Já mám z minulého těhu jednu jedinou potvoru strii na boku břicha, zato mi ale při tlačení při porodu parádně popraskaly vnitřní strany stehen. Měla jsem tam skoro půl roku kvalitní krvavé jizvy… Takže já mažu od kolen po krk :lol:

Za chvíli se jdu mrknout na Kamaráda do deště 2 a pokusím se u toho vyžehlit manžílkovi nějakou košili do práce… Na večeři jsem dělala tousty a nechutně jsem se přejedla :roll:

Tak pa pa zítra a RYŠAVKO a BABOO nezapomeňte z postýlky vylézt pravou nohou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.7.05 08:04

Ahojda holky jak se daří????? Doufám že Vám je lépe jak mě, ležím od pátku v nemocnici a jen tak hned mě dom nepustí.Moc na Vás myslím a denně na vás koukám a čtu si nové příspěvky.Mějte se pohádkově a dávejte na sebe pozor. Renda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
19.7.05 08:08

Dobré ránko a krásný den - i když u nás to bude krásně deštivý den :(

Petunko - držíme moc palečky, ať je vše ok a ať můžeš jít brzy domů!!!

Holky to je tak ospalý počasí, že bych nejraději zalezla pod peřinu a nevystrčila ani nos…
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.05 09:03

Holky
já jsem nervozní jak pes. Takhle jsem byla nervozni naposledy před státnicema. Fuj. Ještě, že jdu k dr už dopoledne. Čekat do šesti jako Baboo to bych asi nezvladla. Za hodinu vyrážím, tak mi držte palce.
Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
405
19.7.05 09:17

Ahoj holky.
Všem vám držím palce na ty ultrazvuky, aby vám to dobře dopadlo. Určitě budete mít všechno v pořádku a mimísek vám krásně zamává. nebo vám alespoň zabliká srdíčko. :D
Já byla na ultrazvuku v 6tt+1 a srdíčko bylo vidět krásně.

Dneska jsem taková vypnutá. Asi je to tím počasím. Je mi dneska nějaká zima. A tím že tu nesvítí sluníčko, tak je mi tak smutno. Existujou taky těhotenská deprese? Jestli jo, tak dneska jednu slabou mám. :D

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital