Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé holky ten anonym jsem byla já Evulkaa
Chtěla jsem se zeptat, jak jste si vložily ke svým příspěvkům ty pěkný týdny???
Evulkaa: Moc gratuluju a jaký bys měla mít předběžný TP??? Ať si tě přidám do seznámku ![]()
Na metříky je odbornice Baboo, já už to pozapomněla, jak jsem to udělala ![]()
BABOO: jo jo, mozek na úkor mého
Můj manža včera pil nějakou bublinkovou vodu, ujelo mu to a hodil na nás takový krkanec ošklivý, tak jsem ho okřikla, že teď nad tím určitě mimi přemýšlí, jakého má tátu čuníka ![]()
Určitě bude všechno v pohodě a hned ve středu napiš!!!
Ahoj holky,
tak u nás špatný… Na UTZ nebylo vidět srdíčko
takže doktorka nabrala krev na test HCG a čekáme do zítřka… říkala, že to vypadá buď, že je mimi o 14 dní mladší nebo…
Ozvu se večer…
Baboo - já jsem objednaná na 17 hod. Takže chvíli před tebou. Budu na tebe myslet ![]()
Onika - držíme všechny palečky a pěstičky co máme, aby to dopadlo co nejlíp!!!! Drž se!!! Mě můj dr. při první návštěvě taky trošku vystrašil, ale při dalším UTZ přišel na to, že jsem měla OVU na konci cyklu, takže je mimi menší…
ONIKA: Určitě bude mimi mladší!!! Držím ti palečky a moc mě mrzí, jak tě to muselo vyděsit. Budu na tebe moc myslet a večer se rozhodně ozvi!!!
Holky všem moc přeju, aby se jim vyhnula jakákoliv nepříjemná zpráva a pevně věřím, že u nás se nic zlého nestane!!!
u nás jsem myslela, tady v diskuzi, ne u mě a Beruňáka!!!! i když tam samo taky.
Dík holky za podporu… Už to taky nevidím tak tragicky jako u doktorky… Pořád tu ještě je naděje… Je to tak, že jsem po vysazení HA měla cyklus 28, pak 32 a třetí jsem otěhotněla… takže mimi ten minimálně týden skluz mít bude… zítra budem moudřejsí.. do tý doby si budu říkat, že mimi je v pořádku… když už jsem si koupila i tu listovku ![]()
Evulkaa, kopirujem sem navod, ktory som tu kedysi uz pisala :
tu je postup :
chod na stranku www.tickerfactory.com kde si vytvoris ten svoj vlastny ticker (tam ta to pekne navedie krok po kroku, vzdy vyberies, co sa ti paci a das „Next“) - az na poslednej stranku ti ukaze vsetky mozne URL a web atd. kody - ty si skopiruj do pamate ten bbCode - to je ten druhy v poradi (ten pracuje ako phpBB rovnako ako funguje aj emimi - vid malinkata informacia uplne na spodku emimi stranky „powered by phpBB) a ten skopirovany bbCode potom vloz tu na emimi do svojho nastavenia - musis byt prihlasena a hore na stranke je ikonka "Nastavení“ - ( tam kde si si zadavala udaje o sebe a vyberala typ smajlika) tam to vloz do okienka Podpis: tu bude odkaz na bbCode zo stranky ticker factory
a nezabudni si dole zaskrtnut „Vzdy pripojit muj podpis“ na „ano“.
a malo by to fungovat
Onika, verim ze mimi je len mladsie ako si Dr. mysli, vsetko bude dobre, moc na teba myslim.
Monina - aj ja budem na teba zajtra mysliet
, o 17.00 budem prave na ceste ![]()
HOlky díky za uklidnění s tím podbříškem. BOlesti sou přesně jak popisujete, takže to sem ráda, že ste je měli úplně stejné ![]()
Berun: díky za vysvětlění s těma týdnama.
No já už se nemůžu dočkat až budu aspoň v 8tt
No a v 9tt jdu na kontrolu. To je až za 3 týdny
ach jo, To čekání je snad horší než to čekání na dvě čárky ![]()
Holky, které jdete na kontrolu atkyd ržím palečky a doufám, že nám vložíte do galerky fotečky ![]()
At' víme na co se těšít.
Ještě mám na vás jeden dotaz. Mažete se už prsa a břicho proti striím? A jeslti jo tak čím??
TAky už se mi prsa nalily.
milá Oniko, mrzí mě tvé trápení a moc, moc, moc ti přeju, ať vše dobře dopadne. Koneckonců NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ!, a tak se neboj, vše dobře dopadne. S úsměvem jde všechno líp ![]()
Jináč doplňuji infos: jsem z Prahy (ovšem původem krušnohorkyně), ročník 1974 (jupííí! Baboo, Rysavko, přebírám žezlo nejstarší královny), nevolnosti se mi tak nějak vyhýbají či co - tedy ne, že by mi bylo kdovíjak skvěle, žaloudek se mi občas zabouří, ale doposud jsem nezvracela. Na ultrazvuku jsem byla v pátek, na další jdu 4.srpna, to už dostanu průkazku (tedy za příznivé konstelace)
Berun
Ahojky Berunko, na internetu jsem si zadala moje údaje a vychází mi termín porodu na 13.3.2006. Ještě musím navštívit doktora, snad bude všechno v pořádku. Čárky na testu jsou fakt nádherný.
Baboo, děkuju za vysvětlení, je to úžasný. Už mám svům těhotenský mětřík.
Onika
Neboj se Onika, oni přeci nikdy nevědí, který týden je ten skutečný týden početí. Určitě to bude v pořádku. Miminko bude mladší neboj. A příště uslyšíš i to srdíčko. Já mám jít příští týden na krev a ultrazvuk, tak jsem zvědavá jestli srdíčko uslyším, nebo je miminko ještě malinké.
EVULKAA a SHRINE: údaje dopsány!!! je skvělý jak se rozrůstáme, řeknu vám těch těhulek je a dětí v roce 2005-to bude rozhodně rekord za poslední roky. Už v roce 2004 se zvedla porodnost a tenhle rok bylo těhulí snad ještě o 100% víc. Zrovna jsem slyšela v rádiu, že v Podolí mají až 25 porodů denně, že už rodičky posílají jinam, protože nemají kapacitu a v těhle měsících je dětí nejvíc. Moc držím palce svojí kolegyni v práci, která má termín 3.8. a celou dobu chtěla rodit v Podolí, aby nakonec opravdu mohla rodit tam. Snad v zimě nebudou takové návaly:)))
ONIKA: Stejně jako dr. vyděsil Polarku a Zuzzi, bude to u tebe určitě stejné-s dobrým koncem!!!
KVĚTULKA: Já už mažu, koupila jsem si dětský olejíček, ale měla jsem po něm jakousi kopřivku, takže teď mažu obyčejným krémem na hodně suchou pleť a to každý den. Později si koupím asi Enju proti striím, Vichy je hodně drahý. Určitě maž, já mám prsa neskutečně nalitá a tvrdá a bříško se mi vypoulilo, tak to nechci podcenit.
Ahoj,
ONIKA - neboj, určitě je vše v pořádku, známe dr, jak dokážou kolikrát zbytečně vyděsit!!
Jinak já mažu prsa a břicho momentálně krémem Garnier, příjemně voní a je kvalitní. Jinak mám krém na celulitidu a strije od ENJA a od Avonu, takže patlám na přeskáčku různě. Důležité je, aby se kůže na břiše pořád promazávala, aby se neudělaly strie. Myslím, že není až tak důležité čím.
Tak snad se povede…
Jarka