Termín v dubnu, pocit bezmoci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7765
13.2.14 12:33

@terinka4444 Nemám problém spolupracovat, jen chci pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.2.14 12:33
@Alises píše:
@sophinka1 Nejsem unáhlená. Jen se ptám abych mohla pomoct. Co je na tom zlého :nevim:?

ne každý kdo založí diskuzi prosím o pomc, ji potřebuje. Copak ty víš kdo je na druhé straně? Máš ji nějak ověřenou? Pomoc ano, ale ověřit situaci

• Citovat
  • Upravit
1398
13.2.14 12:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.2.14 12:35
@Alises píše:
@terinka4444 Nemám problém spolupracovat, jen chci pomoct.

Nejdřív si ověř zda je to pravda… Podvodníků v dnešní době je… :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
7765
13.2.14 12:36

@sophinka1 Nemám jí ověřenou. Nevím kdo je na druhé straně. Tohle se dá vymyslet 8o? Jsem asi přecitlivělá to je těma hormonama. Budu tedy čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
13.2.14 12:37

@Alises Tady jsou výýbornííí detektivové, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.2.14 12:37

Ahoj. Můžu poskytnout nějaké drobnosti pro prcka. Co by se ti hodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.2.14 12:38
@Alises píše:
@sophinka1 Nemám jí ověřenou. Nevím kdo je na druhé straně. Tohle se dá vymyslet 8o? Jsem asi přecitlivělá to je těma hormonama. Budu tedy čekat.

Ano dá, jsi moc hodná, pokud bude potřeba, určitě všechny rády pomůžeme, pomžeme sehnat azylový dům, výbavu, pomůžeme s platbou, ale nikoliv penězma do ruky nějakému neznámému nicku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.2.14 12:40
@Alises píše:
@sophinka1 Nemám jí ověřenou. Nevím kdo je na druhé straně. Tohle se dá vymyslet 8o? Jsem asi přecitlivělá to je těma hormonama. Budu tedy čekat.

Pokud zakladatelka zodpoví pár otázek, někdo s ní zajde na OSPOD, tam se domluví postup a začneme pomáhat. Peníze se dají také sehnat, ale ne d ruky, ale přeposláním azylovému domu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46669
13.2.14 12:44
@Alises píše:

Ty jo, asi by ses divila, co všechno si lidi dneska vymyslí. Když jsou některé dámy schopné si vymyslet dítě, vykrádat fotoalba a děti vydávat za své, tak takováhle prekérka je jen brnkačka.

Samozřejmě teď nemyslím tento konkrétní případ, pro pořádek. Jen jsem chtěla Alises vyvést z omylu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
13.2.14 12:45

@terinka4444 @sophinka1 Čistě ze zvědavosti, všimla jsem si ve více diskuzích, že hodně pomáháte, ne jen radou, ale i činy.. obdivuji to. Mohu se zeptat, zda patříte do nějaké organizace či jste prostě jen dušičky, které rády pomáhají? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.2.14 12:45

Proto pomáhat ano, jsem všemideseti pro, ale opatrně, organizovaně :mrgreen: :mrgreen: promyšleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.2.14 12:48
@LadyPet píše:
@terinka4444 @sophinka1 Čistě ze zvědavosti, všimla jsem si ve více diskuzích, že hodně pomáháte, ne jen radou, ale i činy.. obdivuji to. Mohu se zeptat, zda patříte do nějaké organizace či jste prostě jen dušičky, které rády pomáhají? :hug:

začali jsme před 14 dny :mrgreen: ale pomáhalo se tu samozřejmě i dřív, sešlo se pár lidiček a pomohlo…už holky dostaly jednu maminu z Polska, teď nedávno pomohly 1jana1 :think:

• Citovat
  • Upravit
69235
@LadyPet píše:
@terinka4444 @sophinka1 Čistě ze zvědavosti, všimla jsem si ve více diskuzích, že hodně pomáháte, ne jen radou, ale i činy.. obdivuji to. Mohu se zeptat, zda patříte do nějaké organizace či jste prostě jen dušičky, které rády pomáhají? :hug:

jsme organizace emimino :mrgreen: ne, nepatříme nikam, jen už víme, že se dá pomoct, a ty skuteční andělé, co pomáhají a dokáží zázraky, ty jsou tu mezi námi a ani se to o nich neví. Krom Sophi tedy, to je viditelný anděl, jinak tu jsou, ale jak jsou dokonalé, tak jsou skromné, tak se to neví. Trovna minulý týden pár takových andělů dokázalo zázrak, zachránilo mámu s miminkem a daly jí nový život. To jsem se rozněžnila, jdu uklízet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765

@KPKristy Beru to podle sebe, tak mi to právě přijde neuvěřitelné, ale koukám, že se sakra pletu.
No lidi jsou hold různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová