Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
6.10.10 16:29
andyV píše:
Ahoj holky,

moch, taky si mě vyděsila s tím cvičením, pač doufám, že po šestinedělí se budu už moc vyškrábat do sedla a pomalu začít, budu mít co dělat to vydržet těch šest neděl a mě teda ani se neuráčil nikdo říct, jestli můžu cvičit nebo ne ani reha sestra, ukázala nějaký cviky, dýchání do břicha jsme začli už na jipu, tak to doma pokračuju, když ležím a taky přemýšlím, jestli pomalu něco začít s tou jizvou :think:

Lenholko a kde si narazila na levný babyvak z druhé ruky?? Taky bych nějaký chtěla, ale nechce se mi kupovat nový za tisícovku :zed:

My byli dneska u Dr. na kontrole a malý váží stejně jako minulý týden :pocitac: mě klepne, že jsem měla mlíka a teklo proudem a teď nic, nestíhám jíst natož si vařit, jak to děláte s jídlem stíháte si uvařit?? Asi z toho se mi přestalo dělat dobrý mlíko, pač malý má i zelenou stolici, takže fakt super, má sice stoletou váhu a v porodce měli digi, tak říkala, že to může taky udělat svý, ale v pátek jdeme na kontrolní převážení a že mám dorazit před kojením a zvážíme ho, kolik vypije. Chjo, já nechci dávat z lahve :pocitac:

Holky a co kombinézi, už dáváte nebo taky ještě čas jako s fusakem?? Mám totiž jednu malou, ale nevím, zda už užít.

Taky to s vařením moc nestíhám, občas něco rychlého,a polévky které jsou teď asi hodně důležitý už vůbec nestíhám.
Některý dny jsem ráda,že si během dne rychle skočím do sprchy,když malej usne a zrovna nevyžaduje pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.10.10 16:40
andyV píše:
Ahoj holky,

Lenholko a kde si narazila na levný babyvak z druhé ruky?? Taky bych nějaký chtěla, ale nechce se mi kupovat nový za tisícovku :zed:

My byli dneska u Dr. na kontrole a malý váží stejně jako minulý týden :pocitac: mě klepne, že jsem měla mlíka a teklo proudem a teď nic, nestíhám jíst natož si vařit, jak to děláte s jídlem stíháte si uvařit?? Asi z toho se mi přestalo dělat dobrý mlíko, pač malý má i zelenou stolici, takže fakt super, má sice stoletou váhu a v porodce měli digi, tak říkala, že to může taky udělat svý, ale v pátek jdeme na kontrolní převážení a že mám dorazit před kojením a zvážíme ho, kolik vypije. Chjo, já nechci dávat z lahve :pocitac:

Holky a co kombinézi, už dáváte nebo taky ještě čas jako s fusakem?? Mám totiž jednu malou, ale nevím, zda už užít.

ja to kupuju vsechno na aukru,ale musi se hledat…

jinak s tim kojenim jsem na tom taky podivne, jeden den kojim krasne, druhej den mi prijde, ze skoro nemam mliko :nevim:
uvarit si stiham sem tam, kdyz si udelam vyvar tak to mam tak na 3 porce ptz chlapovi nereknu at to neji a druhej den muzu varit znova :roll: chtelo by to udelat kotel a do omacek si nejak netroufam kvuli maly a prdikum…i kdyz pecivo at uz z druhyho dne taky neni porad dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.10.10 17:13

a jeste k tomu kojeni, me osobne to dost depta, vzdycky kdyz je krize a mliko netece tak se mohlim abych s kojenim vydrzela aspon do konce sestinedeli, do kojo caje se musim dost nutit, ja celkove nesnasim bylinky tkz to je pro me pokazdy utrpeni to vypit ale snazim se, jak vypiju jenom jeden hrnek denne tak je to na mliku hnedka znat, aspon mi to prijde, tak porad premyslim nad emulipsem, krouzim uz okolo nej cca 14 dnu, nekdo to hrozne vychvaluje a nekdo to zavrhuje, ma to pusobit pozitivne jak na mliko ale i maly by se melo ulevit od prdiku, tak za zkousku asi nic nedam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.10.10 17:19

Ruby, tak to je nářez…obávám se, že tam mám také špek :cert: Ale ta děloha mi ho vystrkuje..si myslím :lol: no asi to bude také trochu věkem,nejsem nejmladší…před 19ti lety to bylo vše hned dole a břicho rovné… :lol: v den narození malého mi bylo 40 a to jsem to chtěla stihnout jako v 39ti…bohužel :lol:
Ruby a krvácíš ještě nebo ne?

rubydiam píše:
Mooch- tak dnes po kontrole mi doktor řekl, e jsem absolutně v pořádku a pozvolna můžu začít se vším. Ptala jsem se i na cvičení. Totiž- hlavně na něj.Takový trapas, holky. Já tam jedu, jakože nezavinutá děloha a on na ultrazvuku mi povídá:„Tak tohle, tohle je špek, sluníčko.“
Takže jsem jen tlustá. Dobrý , ne? Jinak jsem absolutně v pohodě, jizva je prý na nuda pláž. To je pravda, ale to je asi tak všechno. No, začínám. Za šest týdnů máme křtiny a chci být normální.
Horší je ta ruka. Sestry na oddělení to podělaly, že to tak musím říct. Platila jsem si drahý soukromý porod, ale Bulovka má státní sestry ke každému, takže bordel. Ještě se s tím prý nesetkali, aby někdo měl takhle boulovatou jizvu. Jestli nepomůže mast, budu muset za čtrnáct dní na operaci. Díky, s míminkem. :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
6.10.10 17:48
Luca.V píše:
Ahoj holky,tak se po dlouhé době taky zase přidávám,bohužel jsem to nestihla vše dočíst.
Andy-kdy jsi nakonec rodila??Vím že jsme měli termín nějak blízko sebe,já měla 16.9. a nakonec jsem rodila 14.9.
Jinak váha nám přestala fungovat,tak ani nevím kolik mi po porodu zůstalo,ale zjistím to.Ale jak to tak vidím,tak by to potřebovalo hlavně zpevnit bříško :zed:
Fusak už jsem vyndala a 2× jsme ho měli už venku,tady u nás je teď strašná zima,a připadlo mi když pak nechám kočár stát třeba hoďku na zahradě,že by bylo malýmu pod peřinkou nebo dekou zima.Kombinézku už taky dávám,ale ne vyloženě tu zimní,takovou tenčí.Jinak nevíte holky jestli můžu do solárka když plně kojím?? Má to nějaký vliv na mléko??

Ahoj, já měla termín 17. a nakonec jsem v úterý musela nastoupit do porodky, ve středu ráno jsem dostala tabletu, večer mi praskla voda, ale po 12-ti hodinách snahy o porod jsem musela na císaře, bohužel, malej se narodil 23.9.ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
6.10.10 17:51
lenholka píše:
a jeste k tomu kojeni, me osobne to dost depta, vzdycky kdyz je krize a mliko netece tak se mohlim abych s kojenim vydrzela aspon do konce sestinedeli, do kojo caje se musim dost nutit, ja celkove nesnasim bylinky tkz to je pro me pokazdy utrpeni to vypit ale snazim se, jak vypiju jenom jeden hrnek denne tak je to na mliku hnedka znat, aspon mi to prijde, tak porad premyslim nad emulipsem, krouzim uz okolo nej cca 14 dnu, nekdo to hrozne vychvaluje a nekdo to zavrhuje, ma to pusobit pozitivne jak na mliko ale i maly by se melo ulevit od prdiku, tak za zkousku asi nic nedam…

Já mám koupený kojící čaj a piju, jsme čajový, takže jsem zvyklá, tak snad to aspoň trochu pomáhá, snažím se dneska jíst, co to jde, mě fakt klepne, nejdřív mi teklo mlíko proudem, že to bylo až šílený a teď tohle, jestli zkončíme na lahvi :zed:

Malej se vzbudil, tak jdeme papat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
6.10.10 17:54

Jo ještě mi dneska kolegyně z práce radila, že jí Dr. radil si dát černý pivo, aby se jí dělalo mlíko a prý to pomáhalo, tak třeba to některý bodne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.10.10 18:15

já když nemám navařeno, tak se chodím najíst vedle do hotelu :mrgreen:
Jinak s tím cvičením - nějakou pohybovou aktivitu asi jo, ale pozor na ty břišní svaly. Mně na tom cvičení po porodu prostě řekli, že dřív než za 2-3 měsíce mě nevezmou. Asi se tam cvičej hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.10.10 18:16

a na kojení piju meltu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.10.10 18:54
mooch píše:
a na kojení piju meltu

a pomaha??
ta klasicka stara melta??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.10.10 19:45

Jani4- krvácet jsem přestala úderem šestého týdne, ale dlouho se to střídalo se silným špiněním a spíš světlým. Až jsem měla strach, jestli jsem k tomu neprochladla.
No, špek…chodím kilometry s kočárkem a zatahuju. Je to v začátku to nejlepší. Všimla jsem si, že už to zatáhnout malinko jde. V prvních chvílích jsem s tím břichem ani nepohla. Ale je to fakt hrůza. Koupila jsem si dnes stahovací kalhotky, ale nějak to nefunguje a ještě vypadám jako Briget Jonesová, nebo jak se to píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.10.10 19:46

Jana4- Jo, nesmíme říkat, že nejsme nejmladší :lol:
Mě bylo v létě 41, v hlavě je mi asi 25 a doufám, že vypadám na 35. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.10.10 20:14
lenholka píše:
mooch píše:
a na kojení piju meltu
a pomaha??
ta klasicka stara melta??

no asi jo - za 2 a pul tejdne přibrala 800g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.10.10 21:30

Stahovací kalhotky mám také…a cítím se v nich hrozně…napsala jsi to přesně :pankac:
S tím věkem se cítím tak na 30......mimi nás ještě omlazuje…co zatím slyším za poklony…všichni vrstevníci závidí malého…ale spousta jich nemá tu odvahu mít mimi :lol:
No mně tam začal vykřikovat…běžím. :cert:

rubydiam píše:
Jana4- Jo, nesmíme říkat, že nejsme nejmladší :lol:
Mě bylo v létě 41, v hlavě je mi asi 25 a doufám, že vypadám na 35. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.10.10 07:55

Já ani nesmím na víc vypadat. :mrgreen: manžel je o osm let mladší. když kouknu, jak rozdílně žiju já moje vrstevnice, je to legrace.čekají na vnoučata, mají postaveno, zaběhnutý život…my začínáme. když jsme si před sedmi lety pořídili syna nebylo to ovšem tak ulítlé jako to vnímám ted.

jo, s tím oblečením…já dávám body s dlouhým rukávem, na to svetřík nebo froté kabátek a šupnu ho do flísového pytle s rukávy…a jasně dupačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí