Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych poprosit o radu, myslíte že je tohle „originál“ Starbucks? A stojí za tu cenu? 
Proc si nekoupite hrnek na strankach Starbucksu? Ja kupovala podobny kovovy jen jinou barvu.
@LennkaK.
Může to být jen přeprodej od nich nebo taky dotažené kdo ví odkud v kdo ví jaké kvalitě. Pokud ho chceš, kup přímo od nich jak píše @sediza.
Já mám netekoucí z TESCOMA za 399,–, takže pro mě předražený (jako v SB všechno) je.
Ja uz jsem vyzkousela hodne termohrnků a kupovala jsem i hodne ze Sturbucks. Ze Starbucksu netekly, coz byla největší výhoda, ale lonsky s kapickami zlaty a tmave Modrý kapičky se odlepovaly postupem casu. U jednoho víčka u kovového hrnku mi praskl uzávěr pítka asi po dvou letech pouzivani. Kupovala jsem k nam do firmy lidem a nejkvalitnější jsou ty celokovové. Tescomu nemohu posoudit, ale vsechny od jinych znacek, ktere jsem kdy mela se designove nemohou rovnat Sturbucks a temer vsechny ostatní tekly.. ja to potrebuji hodit do kabelky a nestarat se o to, jestli se mi to nekde vyleje.
@zvidavajanca
Na ten od Tescomy jsem právě taky koukala a líbil se mi, i cenově.
Jen jsem, doteď
, nevěděla jestli neteče. Už jsem měla dva termohrnky a oba mi prolily tašku.
@LennkaK.
Ten od TESCOMY mam 2 roky, neteče. Ouško je sundávací, případně lze otočit na druhou stranu.
Ahoj, prosim ze kterych stranek objednavate termohrnky Starbuck? Chtela bych jeden, ktery maji na strankach starbuck.com, ale bohuzel pri objednavce mi nejde zadat Česka republika
asi jsem na internet leva
![]()
Mám Starbucks nerezové hrnky dva - menší a větší. Denně už asi tři roky používám ten menší, větší se mi nevejde do držáku v autě a má taky o trochu jemnější otevírání, jednou dvakrát se mi otevřel, což ten menší nikdy. Házím ho běžně do kabelky, nosím si do práce čaj s mlékem, piju ho za dvě tři hodiny a je stále ještě teplý. Čaj bez mléka (tedy žhavý) je ještě za dvě tři hodiny k nepití. Řeším to tak, že na hrnku otevřu ten zobáček a čaj pak chladne rychleji.
Uptřímně, ty prachy za Starbucks jsou nehorázné - ale vyplatí se je investovat.
Starbucks termohrnky jsou nej, ale jen ty nerezové… měla jsem i ten plastový, u kterého se dal vevniř měnit obrázek, ale výdrž téměř nulová
Když jsem tam dala ještě mléko tak za hodinu sem už pila vlažné kafe
Jediná výhoda byla, že mohl být v kabelce i vzhůru nohama a nevytekla ani kapka
Po roce pak začal jakoby protékat dovnitř kde byl ten obrázek, takže nádhera největší, když sem ho z té tašky vytáhla
Naštěstí mi byla reklamace uznána a já si doplatila za nerez a je ![]()
@Lychee13 ja se bohuzel do jejich kavarny tak rychle nedostanu
jsem z male obce a do vetsich mest jezdim jen zridka… proto bych chtela nekde objednat. Bohuzel nevim kde
![]()
@Anička 22 Zkus napsat email na nějakou prodejnu s fotkou termohrnku. Pokud ho budou mít, tak ho pošlou poštou, jsou moc ochotní. ![]()
Holky, fakt netečou? Já už jsem z těch termohrnků zoufalá. Tečou všechny, Starbucks jsem zatím nezkoušela ![]()