Termohrnek Starbucks

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
10.12.16 15:29

Chtěla bych poprosit o radu, myslíte že je tohle „originál“ Starbucks? A stojí za tu cenu? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
10.12.16 15:51

Proc si nekoupite hrnek na strankach Starbucksu? Ja kupovala podobny kovovy jen jinou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
10.12.16 15:58

@LennkaK.
Může to být jen přeprodej od nich nebo taky dotažené kdo ví odkud v kdo ví jaké kvalitě. Pokud ho chceš, kup přímo od nich jak píše @sediza.

Já mám netekoucí z TESCOMA za 399,–, takže pro mě předražený (jako v SB všechno) je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
10.12.16 18:09

Ja uz jsem vyzkousela hodne termohrnků a kupovala jsem i hodne ze Sturbucks. Ze Starbucksu netekly, coz byla největší výhoda, ale lonsky s kapickami zlaty a tmave Modrý kapičky se odlepovaly postupem casu. U jednoho víčka u kovového hrnku mi praskl uzávěr pítka asi po dvou letech pouzivani. Kupovala jsem k nam do firmy lidem a nejkvalitnější jsou ty celokovové. Tescomu nemohu posoudit, ale vsechny od jinych znacek, ktere jsem kdy mela se designove nemohou rovnat Sturbucks a temer vsechny ostatní tekly.. ja to potrebuji hodit do kabelky a nestarat se o to, jestli se mi to nekde vyleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.12.16 18:11

@zvidavajanca
Na ten od Tescomy jsem právě taky koukala a líbil se mi, i cenově.
Jen jsem, doteď :mrgreen:, nevěděla jestli neteče. Už jsem měla dva termohrnky a oba mi prolily tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.12.16 18:55

@sediza
Ze kterých prosím objednáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
10.12.16 19:06

@LennkaK.
Ten od TESCOMY mam 2 roky, neteče. Ouško je sundávací, případně lze otočit na druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.16 15:43

Ahoj, prosim ze kterych stranek objednavate termohrnky Starbuck? Chtela bych jeden, ktery maji na strankach starbuck.com, ale bohuzel pri objednavce mi nejde zadat Česka republika :-( asi jsem na internet leva :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
20.12.16 18:14

@Anička 22 Já je kupuju v kavárnách. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.12.16 19:21

Mám Starbucks nerezové hrnky dva - menší a větší. Denně už asi tři roky používám ten menší, větší se mi nevejde do držáku v autě a má taky o trochu jemnější otevírání, jednou dvakrát se mi otevřel, což ten menší nikdy. Házím ho běžně do kabelky, nosím si do práce čaj s mlékem, piju ho za dvě tři hodiny a je stále ještě teplý. Čaj bez mléka (tedy žhavý) je ještě za dvě tři hodiny k nepití. Řeším to tak, že na hrnku otevřu ten zobáček a čaj pak chladne rychleji.

Uptřímně, ty prachy za Starbucks jsou nehorázné - ale vyplatí se je investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
20.12.16 19:31

Starbucks termohrnky jsou nej, ale jen ty nerezové… měla jsem i ten plastový, u kterého se dal vevniř měnit obrázek, ale výdrž téměř nulová :( Když jsem tam dala ještě mléko tak za hodinu sem už pila vlažné kafe :roll: Jediná výhoda byla, že mohl být v kabelce i vzhůru nohama a nevytekla ani kapka :mrgreen: Po roce pak začal jakoby protékat dovnitř kde byl ten obrázek, takže nádhera největší, když sem ho z té tašky vytáhla :cert: Naštěstí mi byla reklamace uznána a já si doplatila za nerez a je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.16 20:50

@Lychee13 ja se bohuzel do jejich kavarny tak rychle nedostanu :( jsem z male obce a do vetsich mest jezdim jen zridka… proto bych chtela nekde objednat. Bohuzel nevim kde :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
20.12.16 23:34

@Anička 22 Zkus napsat email na nějakou prodejnu s fotkou termohrnku. Pokud ho budou mít, tak ho pošlou poštou, jsou moc ochotní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.16 00:47

@Lychee13 dekuji za radu :)… zkusim to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.17 11:29

Holky, fakt netečou? Já už jsem z těch termohrnků zoufalá. Tečou všechny, Starbucks jsem zatím nezkoušela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák