Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jess píše:
Ahoj holky, tak dnes žádnou fotku nevkládám, protože na testu nic nevidím![]()
![]()
![]()
tak to budou asi popřeházený hormony
hele nehazej flintu do zita a testny zitra je mozne ze jsi mela hodne zredenou moc a to v rannem tehu dela hodne zkus zitra a mene pit nebo tolik necurat hm???
Právě že jsem nepila už od 20h a čůrat jsem byla naposled někdy v 23h …
![]()
Jess píše:
Právě že jsem nepila už od 20h a čůrat jsem byla naposled někdy v 23h …![]()
tak jak to s tebou vypada???
Nevypadá to nijak, další test už jsem nedělala, protože nechci být zklamaná … MS stále nikde.. nevolnosti a obrovské množství hustého bílého výtoku se mne drží .. tak nevím
nechci testit protože kdybych těhu byla, musela bych dávno mít dálnice jako blázen
![]()
no dokud není ms, tak není nic ztraceno, takže já bych test udělala a když nic, šla bych k dr. Mě těho potvrdil digitální, na obyč testech byl jen miniduch a manžel ho neviděl, tak jsme zajeli pri digi a tam se mi napsalo + 1-2 ![]()
Tady u nás jsem digi nikde v lékárně nesehnala. Asi je to nějaká hormolální změna. Trochu jsem zhubla,tak jestli to není tím ![]()
Nedělala, nechci být zklamaná. Už je to 14dní a MS stále nikde tak já nevím ![]()
Jess píše:
Nedělala, nechci být zklamaná. Už je to 14dní a MS stále nikde tak já nevím
zkus si ho udelat nebo zajdi na gyndu at ti pichnou vyvolavacku a bud ms dorazi a nebo nedorazi a je to jasne
Dobrý večer holky, dneska se mi objevila fakt minimální čárka a je do modra… Gynekolog mi napsal, že kdybych nebyla, tak by se to vůbec ani nezabarvilo. Nevím, nechce se i tomu věřit, protože se znám, jak se natěším a pak budu zklamaná… Můžu se zeptat co je ta dálnice??, která je zmiňovaná výše?
junior07 píše:
Dobrý večer holky, dneska se mi objevila fakt minimální čárka a je do modra… Gynekolog mi napsal, že kdybych nebyla, tak by se to vůbec ani nezabarvilo. Nevím, nechce se i tomu věřit, protože se znám, jak se natěším a pak budu zklamaná… Můžu se zeptat co je ta dálnice??, která je zmiňovaná výše?
nemas fotku???
junior07 píše:
dálnice : //
junior07 píše:
dalnice jsou dve carky stejne silne na tehu testu to je uz jasne ze hcg roste .kdyz mas slabeho ducha znamena ze je moznost ze jsi tehotna a ti ze se budes testovat ob dva dny zjistis jesli ta testovaci carka sili a jesli se zacina podobat te kontrolni
a-šmudlinka píše:junior07 píše:dalnice jsou dve carky stejne silne na tehu testu to je uz jasne ze hcg roste .kdyz mas slabeho ducha znamena ze je moznost ze jsi tehotna a ti ze se budes testovat ob dva dny zjistis jesli ta testovaci carka sili a jesli se zacina podobat te kontrolni
snad se jí taky někdy dočkám ![]()
Luciked píše:a-šmudlinka píše:snad se jí taky někdy dočkámjunior07 píše:dalnice jsou dve carky stejne silne na tehu testu to je uz jasne ze hcg roste .kdyz mas slabeho ducha znamena ze je moznost ze jsi tehotna a ti ze se budes testovat ob dva dny zjistis jesli ta testovaci carka sili a jesli se zacina podobat te kontrolni
dockas neboj se nektera zena nema problem otehotnet ale miminko udrzet (to jw muj problem)a nektera mam problem otehotnet a pak donosi zdrave mimnko .