Těsto na vánoční cukroví v obchodech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.12.13 13:13
@Pavlačová drbna píše:
Sice to není rada k dotazu, ale jak vás tu tak čtu… Já jsem líná dělat těsto, musím si sundávat tu haldu prstýnků a tak zaúkoluji manžela. Jeden den mi uplácá těsta, zabalím si je do smršťovačky, šoupnu na lednici a jen si vykrajuji a peču. :mrgreen:
:mrgreen: to je dobrý.. já těsto hňácam hrozně ráda a letos bylo překvapení - chlap mi všechny uhňácal :mrgreen: jsem nevěděla, jestli děkovat, nebo být naštvaná :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.12.13 13:13
@gabki píše:
Holky kdybyste neseděli na e mimi tak máte těsta ažaž… :mavam:

to není pravda. S miminem na růce zvládnu sedět u počítače a jednou rukou klofat do klábosnice, ale nezvládnu hníst těsto, či oddělovat žloutky od bílků :-D

Nicméně taky nechápu, proč anonymně - napadá mě, že tazatelka peče „domácí“ cukroví na kšeft a tak nemůže prozradit, že si těsto kupuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.13 13:15
@Burj Chalifa píše:
Za kolik ho v tom Kaufu mají?

záleží na velikosti balení - tuším, že to bylo od 30 kč výše :think: dneska jsem lezla okolo toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.12.13 13:25
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chci se zeptat jestli někdo nevíte zda jsou hotova těsta na cukroví ke koupi v kauflandu? Připadne jaka?? Děkuji.

udělej si domácí, chuťově budou lepší, šak to nezabere tolik času
Já si vždycky nachystám x těst, v jeden den, všechny co chci péct, zabalím do potrav. folie, dám si je do lednici a pak jen postupně peču, udělat těsta je rychlovka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.12.13 13:28
@gabki píše:
Holky kdybyste neseděli na e mimi tak máte těsta ažaž… :mavam:

já mám napečené, co šlo předzdobit tak mám nazdobené, ale plno jich musím napřed naplnit krémem a pak teprve zdobit, toho je víc jak polovina :zed:
ale ještě furt odkláádm plnění krémy, že se mi to zdá brzo :nevim: ale nejraději už bych začla plnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.12.13 13:43

Brzy? Já myslela, že zítra a v pondělí už to naplním vechno, krom košíčků :think: je to jen tak tak, pak začnu nestíhat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.12.13 13:46

@Kelsey já budu plnit příští neděli a pondělí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.12.13 13:47
@terinka4444 píše:
Brzy? Já myslela, že zítra a v pondělí už to naplním vechno, krom košíčků :think: je to jen tak tak, pak začnu nestíhat. :mrgreen:

no já to vždycky až tak 4-5 dní před vánoci plním, ale tím, že mám dneska a zítra plno času, tak si říkám, že už bych začla, jen si nejsem jistá, jestli fakt už plnit :mrgreen: to jsou hrozné starosti :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.12.13 14:34
@Burj Chalifa píše:
No protože se asi stydí za to, že ho neumí udělat domácí. Mě se s ním taky nechce patlat.Ale přiznávám se veřejně :lol:

Jéžíš, tak to není přece ale důvod ke stydění, ale mezi náma, mě to udělá pekárna, ty kupované jsou dle mě stejnej základ, jen přidané kakao, kokos a pod. :-) mě nechutná :oops: bych si snad koupila od nějaké sousedky, ale jinak co :nevim: když to jde koupit, není to důvod k utajení. Jo, jed na krysy, to by byla jiná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.12.13 14:36
@Etcetera78 píše:
to není pravda. S miminem na růce zvládnu sedět u počítače a jednou rukou klofat do klábosnice, ale nezvládnu hníst těsto, či oddělovat žloutky od bílků :-DNicméně taky nechápu, proč anonymně - napadá mě, že tazatelka peče „domácí“ cukroví na kšeft a tak nemůže prozradit, že si těsto kupuje :-D

Tak to by bylo brutální, to snad musí i každý pozant na chuti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
14.12.13 14:48

Já peču „jen“ 3 druhy domácí + perníčkiy, ale těsto na perníčky mám letos kupované a je super. Já prostě neumím těsto, aby ty perníčky chutnaly jako ty klasické pouťové a navíc, aby byly hned měkké. Stálo 24,90 a kupovala jsem v Bille.
Mě baví péct, ale zadělávat těsto ne-e, protože vždy ztratím prověřený recept z předešlého roku, pídím se na netu po jiném „osvědčeném“ a třeba linecké jsem letos zadělávala 3×, protože 2× to byl hnus fialovej :roll:. Ale všechny recepty jim mám napsané, takže příští rok šáhnu, konečně, po osvědčených napoprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
14.12.13 15:03

Já, když už se k tomu pečení dokopu, tak si to těsto udělám sama, chci aby to bylo dobré a když nevím, co do toho dávají :nevim: I když mě to strašně nebaví :x Třeba nevěřím, že používají máslo, řekla bych, že to spíš dělají z nějaké hery :think: To by se muselo vyzkoušet. Protože tŕeba listové těsto bych vživotě doma nedělala, kupované mi vyhovuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59426
14.12.13 15:10

@koprovka89 tak to je jasné a kdyby hera :mrgreen:, tam nacpou ten nejlevnější co exituje, no to už si rovnou můžu koupit cukroví v krámu. jednou za rok si udělam i vlastní těsta, hlavně v kupovaném aby to měla dlouhou trvanlivost tak tam nacpou kde co :?, těsto mam udělané cca do 10 minut, večer si udělam těsto a druhý den peču ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
14.12.13 15:37
@Markéta80 píše:
@koprovka89 tak to je jasné a kdyby hera :mrgreen:, tam nacpou ten nejlevnější co exituje, no to už si rovnou můžu koupit cukroví v krámu. jednou za rok si udělam i vlastní těsta, hlavně v kupovaném aby to měla dlouhou trvanlivost tak tam nacpou kde co :?, těsto mam udělané cca do 10 minut, večer si udělam těsto a druhý den peču ;)

Taky si myslím, že tam dávají ty nejlevnější tuky :roll:

Dělám to stejně, večer třeba 3 těsta a druhý den peču :palec: Dneska jsem dělala zrovna těsto na vanil. rohlíčky a zabralo mi to max 10 minut, je to rychlovka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.12.13 19:55

Tak mě přijde jako pitomost kuovat těsto, nic ve zlém, holky. Uplácat těsto je přece na tom všem to nejrychlejší, nejjednodušší. :nevim:
A hlavně aspoň jakžtakž víte, co v tom je, co tam dáváte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí