Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@J_Doe píše:
Ja chapu, ze veda se vyviji, a jsem za to vdecna.Rid se tim, co mas za spravne, a cemu veris, rozumu na to mas dost.
Ja jen nechapu tu aroganci v prosazovani nazoru tech odborniku, kteri se holt, taky nekdy seknou.
Ale jaká arogance? Jak jinak chceš postupovat?
Aroganci vnímám od antivax - sice podle studie na staticícíhc to vyšlo takhle, ale Máňa má pravdu, protože je to její zkušenost.
@Baba píše:
Ale jaká arogance? Jak jinak chceš postupovat?
Aroganci vnímám od antivax - sice podle studie na staticícíhc to vyšlo takhle, ale Máňa má pravdu, protože je to její zkušenost.
Ano, arogance se najde na obou stranch.
Ani jedne nesvedci.
@J_Doe píše:
Moje deti nebyly proti chripce ockovany vubec, a svete div se, chripku nikdy nemely.
O cem to svedci?
Proc se me ptas, zeptej se jejich doktorky, idealne te, co se tak vyzna v konich ![]()
@J_Doe píše:
Ano, arogance se najde na obou stranch.Ani jedne nesvedci.
Nechapu. Doporucene postupy podle soucasnych dostupnych poznatku jsou arogantni?
@Lenka_Hal píše:
Proc se me ptas, zeptej se jejich doktorky, idealne te, co se tak vyzna v konich
Te uz se asi tezko zeptam, jelikoz je byvala.
A trochu se to tady bojim napsat, ale jejim odbornym nazorem bych se stejne asi odmitla ridit. ![]()
@Baba píše:
Nechapu. Doporucene postupy podle soucasnych dostupnych poznatku jsou arogantni?
To je celkem vtipne, “arogantni doporucene postupy”.
To bych si rada na pobaveni precetla! ![]()
@J_Doe píše:
To je celkem vtipne, “arogantni doporucene postupy”.To bych si rada na pobaveni precetla!
@Baba píše:
Mozna to tak nektere obory ve vztahu k jinym berou. Mne treba lezou na nervy nektere chirurgicke
@J_Doe píše:Proc? Vsechna doporuceni zacinaji slovy: “vezmeme do ruky skalpel a rozriznene…”?
Ženy, dotaz: kdy chlapci určili diagnózu tetanus na 100% - před nebo po očkování?
@stock píše:
Tady je to trochu jinak. Vypadá to, že ta úmrtnost začala klesat díky očkování a zvlášť té druhé dávce vakcíny. Tedy po srovnání s Tvým grafem.
Ten graf to není mortalita ale počet nemocných. Mortalita klesala tak jak jsem popisoval.
@Baba můžu se jen mimo téma zeptat, jaký je rozdíl v narkoze u mag. rezonance a třeba slepáku. Je nějaká lehčí? Když jsem po slepáku zvracela, budu i teď?
@MeloryNox píše: Ženy, dotaz: kdy chlapci určili diagnózu tetanus na 100% - před nebo po očkování?
před, jinak by nemělí důvod ho očkovat, když si mysleli, že je očkovaný.