Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
28.9.19 15:57
@J_Doe píše:
Ja chapu, ze veda se vyviji, a jsem za to vdecna.

Rid se tim, co mas za spravne, a cemu veris, rozumu na to mas dost.

Ja jen nechapu tu aroganci v prosazovani nazoru tech odborniku, kteri se holt, taky nekdy seknou.

Ale jaká arogance? Jak jinak chceš postupovat?
Aroganci vnímám od antivax - sice podle studie na staticícíhc to vyšlo takhle, ale Máňa má pravdu, protože je to její zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.9.19 15:59
@Baba píše:
Ale jaká arogance? Jak jinak chceš postupovat?
Aroganci vnímám od antivax - sice podle studie na staticícíhc to vyšlo takhle, ale Máňa má pravdu, protože je to její zkušenost.

Ano, arogance se najde na obou stranch.

Ani jedne nesvedci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26563
28.9.19 16:01
@J_Doe píše:
Moje deti nebyly proti chripce ockovany vubec, a svete div se, chripku nikdy nemely.
O cem to svedci? :think:

Proc se me ptas, zeptej se jejich doktorky, idealne te, co se tak vyzna v konich :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.9.19 16:01
@J_Doe píše:
Ano, arogance se najde na obou stranch.Ani jedne nesvedci.

Nechapu. Doporucene postupy podle soucasnych dostupnych poznatku jsou arogantni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 16:03

@Lenka_Hal
Ty mi jdes do rany :mrgreen: Muzu Te v SZ otravovat s citacema? :andel:

• Citovat
  • Upravit
60142
28.9.19 16:03

To nemel byt anonym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.9.19 16:05
@Lenka_Hal píše:
Proc se me ptas, zeptej se jejich doktorky, idealne te, co se tak vyzna v konich :roll:

Te uz se asi tezko zeptam, jelikoz je byvala.

A trochu se to tady bojim napsat, ale jejim odbornym nazorem bych se stejne asi odmitla ridit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.9.19 16:07
@Baba píše:
Nechapu. Doporucene postupy podle soucasnych dostupnych poznatku jsou arogantni?

To je celkem vtipne, “arogantni doporucene postupy”. :lol: To bych si rada na pobaveni precetla! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.9.19 16:10
@J_Doe píše:
To je celkem vtipne, “arogantni doporucene postupy”. :lol: To bych si rada na pobaveni precetla! :palec:
:mrgreen:
Mozna to tak nektere obory ve vztahu k jinym berou. Mne treba lezou na nervy nektere chirurgicke :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
28.9.19 16:12
@Baba píše: :mrgreen:
Mozna to tak nektere obory ve vztahu k jinym berou. Mne treba lezou na nervy nektere chirurgicke :jazyk:
:lol: Proc? Vsechna doporuceni zacinaji slovy: “vezmeme do ruky skalpel a rozriznene…”? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.9.19 16:23
@J_Doe píše: :lol: Proc? Vsechna doporuceni zacinaji slovy: “vezmeme do ruky skalpel a rozriznene…”? :lol:
:mrgreen: To by štvalo spíš anesteziology.
Mě štvou ty, podle kterých musím přiklusat na jejich zavolání jako konziliář. Nejlépe ihned :roll:
Ale nezkoumala jsem, jak moc to jsou skutečně doporučené postupy a jak moc úzus pracoviště. Stejně by mi to nepomohlo :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
28.9.19 16:23

Ženy, dotaz: kdy chlapci určili diagnózu tetanus na 100% - před nebo po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
28.9.19 16:30
@stock píše:
Tady je to trochu jinak. Vypadá to, že ta úmrtnost začala klesat díky očkování a zvlášť té druhé dávce vakcíny. Tedy po srovnání s Tvým grafem.

Ten graf to není mortalita ale počet nemocných. Mortalita klesala tak jak jsem popisoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
28.9.19 16:30

@Baba můžu se jen mimo téma zeptat, jaký je rozdíl v narkoze u mag. rezonance a třeba slepáku. Je nějaká lehčí? Když jsem po slepáku zvracela, budu i teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
28.9.19 16:34
@MeloryNox píše: Ženy, dotaz: kdy chlapci určili diagnózu tetanus na 100% - před nebo po očkování?

před, jinak by nemělí důvod ho očkovat, když si mysleli, že je očkovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek