Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
https://www.huffpost.com/…eba_b_169673?
Medical records associated with these proceedings clearly tell the tale. In perhaps hundreds of these cases, the children have all the classic symptoms of regressive autism; following vaccination a perfectly healthy child experiences high fever, seizures, and other illnesses, then gradually, over about three months, loses language, the ability to make eye contact, becomes “over-focused” and engages in stereotypical head banging and screaming and then suffers developmental delays characteristic of autism. Many of these children had received the autism diagnosis. Yet the radioactive word “autism” appears nowhere in the decision.
Instead the vaccine court Special Masters rest their judgments on their finding that the vaccines caused some generalized brain injury, mainly Encephalopathy/encephalitis (brain inflammation) or “seizure disorders” — conditions known to cause autism-like symptoms.
@jege píše:
Tak vidíte, že to jde, i když polovina provax tady takovou možnost zpochybnila…Ovšem já o autismu nikdy nemluvil, jsou mnohem horší věci, než je autismus…
Tak hlavne aby ti v te skupine neockujicich zbylo dost pacientu a pokud ma byt zaroven slepa, nezbyva nez rodice povrazdit.
@TRG píše:
@Baba @Lenka_Hal Skeče i filmy Monty Python VÝRAZNĚ zvyšují riziko, že budete jako autista vypadat. Mám zkušenosti. Kdysi jsme seděli kolem malého počítače a sledovali v počtu asi 15 lidí Život Briana. Když byl konec filmu a my se hlasitě chlámali při písničce Always look in the bright side of life, když odsouzenci visí na křížích, vešel do kanceláře mladý kněz. Podíval se na nás, na film, na nás, na film a s pobaveným výrazem okamžitě zas odešel. Doteď si asi myslí, že jsme byli kroužek mimoňů s nějakou poruchou aut. spektra. Bez dalšího kontextu to zní asi zmateně, ale nikdo lepší do toho kanclu prostě při té závěrečné scéně přijít nemohl.Sorry za OT, cítím frustraci.
To je zrovna ma oblibena. Jestli mi neco vzdy zarucene spravi naladu, je to tahle pisnicka (teda, pokud si nemuzu jit zabehat).
No co uz, uz jsem davno smirena s tim, ze nejsem az tak uplne normalni. ![]()
@jege píše:
Ne nedohodli, prosadili to jedinci, kteří nejsou nestranní, viz. Prymula a použili i používají k tomu lži a demagogii. Ať zruší povinné očkování a hned bude jasno, jak to ve skutečnosti je! Není to nic proti ničemu, kdo chce, bude očkovat dál a kdo nechce, tak nebude.Nedával jsem právo nějakému Prymulovi, který je finančně svázán s farmafirmami, rozhodovat o svých dětech a nutit mě k něčemu, o čem mám pochyby a co může zničit život můj i mých dětí!
Možná Prymula není nestranný, na mě tedy ten dojem nedělal. Ale výzkumy nestranné jsou. ![]()
Nedával hlas?
Dobře. To je holt demokracie. Komouši zas můžou hudrat, že jim zrušili gulagy… a některé menšiny, že tu neplatí šaríja.
![]()
A ještě ta studie - a v ní 1 266 327 lidí, což mi nepřipadá tak málo
:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24814559
Příspěvek upraven 01.10.19 v 23:25
Dovolím si taky offtopic, co mě dnes pobavil a asi tu moc popularity nezíská - když už jsme u toho autismu:
https://neurosciencenews.com/…ealth-14845/
![]()
@M_Vladim píše:
Dovolím si taky offtopic, co mě dnes pobavil a asi tu moc popularity nezíská - když už jsme u toho autismu:
https://neurosciencenews.com/…ealth-14845/![]()
![]()
A to nebude ani zdaleka jediný výživový problém u „zdravé“ stravy. Zas… Někomu holt chybí cholin, jinému zas neco jiného…
Tipuji, že se časem začne objevovat podobných článků víc a víc.
@SAJ píše:
A to nebude ani zdaleka jediný výživový problém u „zdravé“ stravy. Zas… Někomu holt chybí cholin, jinému zas neco jiného…Tipuji, že se časem začne objevovat podobných článků víc a víc.
Určitě ano. ![]()
Jenže vegani jsou dost bojovní a tohle přímo nesnáší.
![]()
Příspěvek upraven 01.10.19 v 22:56
@M_Vladim píše:
https://neurosciencenews.com/…ealth-14845/![]()
![]()
Naopak, mas me plne sympatie…zrovna tu do sebe tlacim tucne hovezi ![]()
@M_Vladim píše:
Určitě ano.
Jenže vegani jsou dost bojovní a tohle přímo nesnáší.![]()
![]()
Příspěvek upraven 01.10.19 v 22:56
My masozrouti jsme totiz spokojeni, najezeni a tudiz mirumilovni ![]()
@TRG píše:
@Lenka_Hal Jsi moc hezky nenormální!
Jee, dekuji, napodobne ![]()
@Lenka_Hal píše:
Naopak, mas me plne sympatie…zrovna tu do sebe tlacim tucne hovezi
@Lenka_Hal píše:
My masozrouti jsme totiz spokojeni, najezeni a tudiz mirumilovni
JJ. My už svou libru masa máme v sobě. ![]()
![]()
(Kdyby si někdo nemohl honem vzpomenout - W.Sh.: Kupec benátský
)
@J_Doe píše:
Smrt ditete se muze prihodit na obou stranach barikady. Takze rodic ma na vyber - nebudu ockovat, dite muze umrit, a budu ockovat, dite muze umrit.
Jo to je pravda jenže ten rozdíl je podíl těch rizik, když neočkujte je riziko o několik řádů vyšší než když očkujete a o tom je prospěch očkování.
@Josef44 píše:
Jo to je pravda jenže ten rozdíl je podíl těch rizik, když neočkujte je riziko o několik řádů vyšší než když očkujete a o tom je prospěch očkování.
Tak když se komplikace po očkování zpochybňují a bagatelizují, lékaři je raději nehlásí, aby je zbytečně nikdo nevyšetřoval a (skoro) nikde se o nich nepíše a nemluví, ovšem 1 případ tetanu za X let, ve kterém má i doktor máslo na hlavě, se rozmázne v desítkách médiích, tak to ani nemůže dopadnout jinak.
A to nemluvím o vědomém používání různých jednotek, aby to u očkování vypadalo lépe. Pokud má očkování méně než 1 jednu vážnou komplikací na 1.000 očkování, tak to vypadá určitě lépe než 500 případů těžkého postižení na 1.000.000 onemocnění danou nemocí!
Minule jsem cca 15 minut přepočítával různě uvedené údaje ohledně pravděpodobnosti TN po očkování, překonáni nemoci a počtu onemocnění na daný počet obyvatel, kým jsem se dobral k nějakému výsledku! ![]()