Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jege píše:
Ty Goeringu! Já se tu stále držím tématu, ale Ty tu pořád oxiduješ s nějakou konspirační teorii… Proč by troll řešil nějaké očkování a tím spíše z Moskvy, když v Rusku je +- podobný očkovací systém jako u nás?
Blbý, co?
![]()
@M_Vladim píše:
Blbý, co?![]()
![]()
![]()
![]()
Jelikož tam trvale nežiji, tak je mi to jedno. Ovšem některé věci jsou lepší tam, jiné tady, takže využívám, co se mi právě hodí. ![]()
Edit: Ale v Rusku jde „domluvit“ všechno!
![]()
@Lenka_Hal píše:
Je tu jeste nekdo, kdo vidi tato vyjadreni jako stejna???
Buďto jsem Tvůj intelekt přecenil, nebo to schválně nechceš chápat, jenom abys byla v opozici!
![]()
@Baba píše:
Mozna cizinec, co neumi cesky. Nektera slova tam jsou shodna.
No jo, Ty aby sis nepřisadila. O současném působení imunoglobulinu a vakcíny jsi tady nenapsala nic kloudného, jelikož o tom moc nevíš a bojíš se zesměšnit, ovšem posmívat se umíš…
Doktor jak má být - sice dost toho neumí, ale to nejhlavnější ano - tvářit se povýšeně a z pacientu dělat blbce. Připomínáš mi učitele, co když něco neví, tak sprdne žáka/studenta, místo aby to přiznal a doplnil si informace! ![]()
@jege
Mam to o google univerzite psat potreti? Kdyz neco nevim, tak nemam problem to priznat. Ani nazor nemam na vsechno, predstav si to.
Misto abys uznal chybu, tak to tu dal rozmazavas. ![]()
@jege píše:
Došly argumenty, začaly posměšky? Na nic lepšího se nezmůžete? Asi jsem vás přecenil…
Hochu, hochu. Na to už se nedá koukat, jak se trápíš. Kdysi jsi sem vstoupil do diskuse o partnerských problémech, nikdo ti tam moc nerozuměl, plácal ses ve vysvětlování a větvení, až jsi skončil u urážek ženských obecně. Pak ses vrhnul do očkování a zas ti nikdo moc nerozumí, tak urážíš doktory a všechny ostatní. Poradím ti. Je tady jedna diskuse, kterou si založil tuším sign45, je o odpuštění nevěry a Toltécích, tak dlouho z ní každého oponenta vyhazoval, až v ní zůstal sám. Teď je asi konečně šťastný, jednou za čas tam hodí nějaký příspěvek, odkaz a nikdo mu neoponuje, protože tam nikdo nechodí. Udělej to stejně. Založ si svoji diskusi, nebo ještě lépe web, buď tam sám a třeba tam konečně najdeš kamaráda. Já začnu, ju? Slibuju, že odteďka budu ignorovat VŠECHNY TVOJE PŘÍSPĚVKY, kdekoli.
![]()
@robínek Ano, ja mam takove podezreni, ze Jege (a teda jeste Lucenka) sem chodi prave za ucelem toho dohadovani (je uplne jedno o cem, to neni podstatne). Mam pocit, ze hadani jim dela snad az fyzicky dobre
Je jim jasne, ze kdyby tohle nekonecne hadani praktikovali doma, tak to zkonci rozvodem, tak chodi ukajet sve choutky sem. A vetsina tady jim to doprava
…chyba, jedine ignorovat!
@Lenka_Hal píše:
@robínek Ano, ja mam takove podezreni, ze Jege (a teda jeste Lucenka) sem chodi prave za ucelem toho dohadovani (je uplne jedno o cem, to neni podstatne). Mam pocit, ze hadani jim dela snad az fyzicky dobre![]()
Je jim jasne, ze kdyby tohle nekonecne hadani praktikovali doma, tak to zkonci rozvodem, tak chodi ukajet sve choutky sem. A vetsina tady jim to doprava
…chyba, jedine ignorovat!
Zas na druhou stranu, třeva mají díky těmto diskusím šťastné manželství. Taková sociálni služba. Asi sestavíme ceník.
@Baba píše:
@jege
Mam to o google univerzite psat potreti? Kdyz neco nevim, tak nemam problem to priznat. Ani nazor nemam na vsechno, predstav si to.Misto abys uznal chybu, tak to tu dal rozmazavas.
Tak proč přispíváš a zpochybňuješ názor jiných, když o tom nic nevíš a nemáš na to názor? ![]()
@jege píše:
Ale hrabal se v zemi při přestavbě staršího domu, což klidně mohla být bývalá zemědělská usedlost s chlévem a hnojem. A virus tetanu má setsakramentsky tuhý kořínek!
Nakolik razantně se kvůli této záměně změnil smysl a informační hodnota příspěvku, ať posoudí ostatní! ![]()
Stačí to takhle? ![]()
@robínek píše:
Slibuju, že odteďka budu ignorovat VŠECHNY TVOJE PŘÍSPĚVKY, kdekoli.![]()
![]()
No konečně bude klid, stejně to u Tebe bylo jenom popichování na jedné straně a pochlebování na druhé straně, bez nějaké informační hodnoty. ![]()
@robínek píše:
Zas na druhou stranu, třeva mají díky těmto diskusím šťastné manželství. Taková sociálni služba. Asi sestavíme ceník.
To bude drahe…jednoduche to neni.
@robínek píše:
Zas na druhou stranu, třeva mají díky těmto diskusím šťastné manželství.
Ani nevíš, jak jsi blízko, ale ne kvůli dohadování se. Tady jsem se zorientoval v ženské psychice a naučil se toho využívat, takže teď rodinou manipulují, jak se mi to hodí aneb „v lásce totiž vyhrává, ten kdo má rád míň“!
![]()
@jege píše:
Ani nevíš, jak jsi blízko, ale ne kvůli dohadování se. Tady jsem se zorientoval v ženské psychice a naučil se toho využívat, takže teď rodinou manipulují, jak se mi to hodí aneb „v lásce totiž vyhrává, ten kdo má rád míň“!![]()
Toto je absolutně dokonalá ilustrace „jegeho“ osobnostního a intelektuálního milieu.
Jak to tak vidím, paní Jegeová to nemá vůbec jednoduché. Ono taky mít doma toto…
@SAJ píše:
Jak to tak vidím, paní Jegeová to nemá vůbec jednoduché. Ono taky mít doma toto…
Taky me to napadlo. Ale mozna je to cele jinak, ona ho dusi, je doma nejmensi ze vsech a tady hraje hrdinu, co vsechno vi, vsude byl a ma jediny spravny nazor. Nakonec, internet snese vsechno.
@mroe píše:
Taky me to napadlo. Ale mozna je to cele jinak, ona ho dusi, je doma nejmensi ze vsech a tady hraje hrdinu, co vsechno vi, vsude byl a ma jediny spravny nazor. Nakonec, internet snese vsechno.
Jo, i tak to může být. Znám takové páry.
Mě fascinuje ta primocara jednoduchost a slovník sestávající z frází zakomplexovaných homemade intelektuálů.