Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pekny den, chtela bych si nechat udelat tetovani a hledam v Olomouci nejaky dobry tetovaci salon.Muzu poprosit o nejake vase zkusenosti, kde jste byly spokojene? Dekuji.
Osobní zkušenost nemám, ale viděla jsem spoustu tetování z Omenu a pokud máš v plánu něco originálního (rozuměj ne tribal nebo rozsypanou rýži), tak jsou i docela levní ![]()
Byla jsem na předělávce v Omenu ve Vodární a spokojenost. Původně jsem byla u jedné slečny naproti věznice a hrůza a ještě mi několikrát opakovala, jak se jí to nelíbí - mám jeden ze „znaků“ Depeche Mode. No podělala mi to, ale tam mi to opravili ![]()
Uvažuji o tetování na levý bok, buďto pírko nebo lapač snů, ten se mi moc líbí, pírko je zase decentnější, každopádně to chci pěkně a myslím že je to trošku těžší asi. Původně jsem chtěla ženu na tetování, ale dělají to víc chlapi, co jsem koukala ![]()
Ahoj, asi už to není aktuální, co?
já byla v Dark soul na Dukelské a byla jsem spokojená. Motiv jsem si částečně přinesla a borec mi jej upravil (asi 20 variant) a pak jsme z toho vybírali.
Vzal si za to 1000,–.
Po porodu mám v plánu další a zase určitě půjdu sem ![]()