Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mám možná blbý dotaz ale.. v sobotu jsem byla na tetování, mám ho na spodní straně zápěstí a mažu 3× denně krémem od tatéra.. když namažu, tak cca po 2 hodinách se mi na tetování udělají jakési " loužičky" a když se jich dotknu tak barví a je to takové nudlovité..je to normální? stroupků mám jen pár a taky to pořád dost bolí, jako velká modřina.. Je to mé první tetování a dost se o něj starám a bojím:( díky moc za odpovědi:))
Normalní to moc neni, ja mam teda 4, různých velikosti a nikdy se mi to nestalo. Zkus mazat a uvidíš jestli se to do zitra nezlepší. Pokud ne zavolej odpoledne taterovi ![]()
Vůbec nechápu co to je.. vypadá to jako mokrý stroupky ale strupy se mi vubec nedělaj achjo ![]()
Je to naprosto normální, máš ho v podstatě tři dny. Tetování se chová jako rána, je to rána. To co ti z toho vytéká je plazma. Dokud se to pořádně nezregeneruje bude to takhle pouštět. Hlavně to nemaž moc, ať na tom není film. Předpokládám, že ti tater dal nějakou mast na bázi vazelíny, možná vazelínu samotnou. Jsou to dost mastný masti. Hlavně pozor na koupání, já se svým prvním tetováním hrdně koupala, a doslova mi proud vody vyrval barvu. ![]()
Můj muž je tatér-a je to uplně normální…vytéká přebytečná barva.Nic se neděje ![]()
@NicoleX Mno ta mast se jmenuje Tattoo-creme (modro bílá) ja se s tim nekoupu a při sprchování si tu zápěstí moc nemeju vždycky to tetování je trochu opláchnu aby tam nezustal bordel, ty loužičky vypadaj jako když by se chtěly udělat stroupky když se toho dotknu je to jak žvejkačka a barví to no, tak snad to nemam zanícený nebo něco.. a je normální že to pořád tak bolí? ![]()
@evullina uf tak děkuju, už jsem klidnější, starám se o to jak o miminko a bojím se, aby se to nezanítilo ![]()
@emily13 - jak ti tu už holky psaly, tetování se chová jako rána, takže jasně, že to bude bolet než se zahojí. Jinak prostě na to nešahej. Když se pořežeš, tak se ti taky udělá jakoby pružný povlak a až pak strup. Tady je to samé, jen k tomu vytéká zbytková barva. Prostě natři a nevšímej si toho.
@emily13 - koukala jsem, že jsi z Plzně. Můžu se zeptat, kde jsi na tetování byla?
@Oter ono jde poznat, že jsem z Plzně?
jsem tu nová a děti ještě nemám, ale občas tu jsou takovéhle zajímavé diskuze a jednou až budu těhotná, tak sem polezu furt asi
.. Na tetování jsem byla v Chomutově, tatér je mé kamarádky strejda, je dobrej, takže o jeho schopnostech nepochybuju, kamarádka takovéhle „starosti“ neměla
![]()
@emily13 jsem také z Plzně, tak kdyby něco, tak napiš…jinak nevímto máš za mast, ale za naší 15letou tetovací kariéru se doporučuje jen bepanten nebo calciovka ![]()
@emily13 - Když se ti někdo koukne na profil, tak vidí město, které jsi zadala, že bydlíš. Já se ptala, protože první tetování mám právě z Plzně. (Žila jsem tam, když jsem byla na ZČU).
A normálně si to každý večer pořádně umyj-neboj se toho a potom vysuš a namazej @emily13
@evullina http://www.tattoo-machine.fr/…es/Creme.jpg mam tuhle, je to přímo na tetování, ne na rány no,. a taky tatér říkal, že to mam mazat malinko jen tak jestli tam toho třeba nedávám moc.. jinak tetování mám černo červené a problém je jen na té červené pulce, tam už se dělaj i stroupky, černá pořád tak nějak nic ![]()