Tetování pod klíční kost - tipy

3701
15.8.13 07:51

Tetování pod klíční kost

Ahoj, moc bych chtěla tetování pod klíční kost, je to můj sen, tak jsem se konečně odhodlala si ho ještě tento rok splnit.Jen jsem vás chtěla moc a moc poprosit o názor.
1. vybrali byste pro tetování spíš tetovací studio ve velkém městě, které už funguje třeba 10 let nebo byste šli ke známému? U nás v menším městě to jeden chlapík dělá doma, má jednu místnost, kde tetuje, o hodně lidech vím, že u něj byli. Bojím se zavlečení nějaké infekce, tak uvažuju, kde by bylo větší riziko…
2. čím jste pak to tetování mazali, aby se to dobře hojilo?
3. máte někdo tetování pod klíční kostí? Bolí to?

Moc díky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
15.8.13 07:57

Také zvažuji, v mém okolí šly teď dvě holky. Šly ke „známému“. Tatér na vesnici s polovičníma cenama. Nešla bych k němu určitě, pokud by byly špatné reference. Když víš o hodně lidech, že u něj byli, tak bys asi věděla, kdyby byl proflém a měli infekci :palec: A jestli se ti líbí obrázky od něj (každý tatér má svůj styl) nebo máš přesně obrázek, co chceš, tak s klidem bych do něj šla.

Předepisuje antibakteriální mýdlo a bepanten plus od druhého dne- ale to by ti měl poradit sám, co na to :palec:

Třetí otázku nezodpovím, nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.8.13 07:57

Já bych si vybrala osvědčeného tatéra-známého, je úplně jedno kde tetuje, pokud dodržuje hygienu tak není problém. Já mám jednoho se kterým jsem spokojená a ten taky tetoval nejdřív u sebe doma a teď si teprve otevřel salon. Mazala jsem vazelínou a Bepanthenem. Pod klíční kostí tetování nemám, ale mám na žebrech a kupodivu to nebolelo tak, jak jinde, spíš to jakoby lechtalo :) Nejvíc mě bolelo tetování na nártu asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
15.8.13 08:01

Hlavně bych šla k někomu, kdo chápe, co chci, komu věřím a kdo má už řadu spokojených zákazníků. Já mám dvě tetování - jedno v salonu (no je to jak na běžícím pásu a to tetování podle toho vypadá) a jedno u známého (fakt si vyhrál a tetování vypadá víc jak dobře). Jinak údržba je taková, že bys to měla mýt antibakteriálním mýdlem a popř. mazat třeba bepanthenem. Co se týče bolesti, tak jsou horší místa, ale spíš to bude takové nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
15.8.13 08:06

Díky moc holky. K tomu známému chodí hodně lidí, tetuje opravdu pěkně a já už mám obrázek svůj, který chci, takže podle něj by mi to vytetoval.Jen právě nevím jestli fkt održuje hygienu, ale nikdo nic neříkal, že by měl problémy, spíš naopak ho chválí. Tak to asi zkusím.
A jak dlouho se vám to hojilo? Já byla vždycky na tohle srab, ale ted na stará kolena do toho fakt chci jít :mrgreen: Po porodu už takový srab nejsem :mrgreen: :mrgreen:

Jo a holky, ještě prosím o názor, mám si to necht až třeba v říjnu asi raději, že? Aby mi na to nepřišlo sluníčko… 8o :?: Nebo je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.8.13 08:09

@SarkaNovo Do 14dnů zahojené, udělá se stroupek, který sám od sebe postupně odpadá a je to :palec: Tetování nebolí, jen to fakt nepříjemně štípe a když jsem to přežila já, tak už všichni :lol: Mám 7 tetování a rozhodně jsem neskončila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
15.8.13 08:11

Pokud vis ze je znamy dobry tak klidne k nemu ;) taky jsm byla u znamyho a ten si prede mnou bral cisty rukavice, ukazoval cisty jehly atd :) pokud pod klicni kost tak tam by to tolik bolet nemuselo…pokud by to bylo pres kost tak se po… :D :mrgreen: ale kazdej je jinej ;) ja mam pres pul zad a tam dobry ale pres zebra a na zapesti pres zily jsem se malem pocurala a skoro si pobrecela a zakousla lehatko :D
jo a mazala jsem bepantenem :) a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
15.8.13 08:13
@Claire Bare píše:
Pokud vis ze je znamy dobry tak klidne k nemu ;) taky jsm byla u znamyho a ten si prede mnou bral cisty rukavice, ukazoval cisty jehly atd :) pokud pod klicni kost tak tam by to tolik bolet nemuselo…pokud by to bylo pres kost tak se po… :D :mrgreen: ale kazdej je jinej ;) ja mam pres pul zad a tam dobry ale pres zebra a na zapesti pres zily jsem se malem pocurala a skoro si pobrecela a zakousla lehatko :D
jo a mazala jsem bepantenem :) a dobry

Ty jo, přes žíly, brrrrrr, to musí bolet…ale pro krásu se musí trpět :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.13 08:13

@SarkaNovo šla bych tam, kde to má dobré reference, pokud znáš lidi, kteří už u něj byli, prohlédni kéry, pořádně se dívej na detaily. Jinak jsem myla kéru protexem a mazala bepantenem, za týden hotovo, zahojeno, neodpadl ani kousek a to mám kéry tak, jsem přes ně měla pásek, pruhy oblečení a pod, takže jsem se bála, že se to odrbe a v pohodě :palec: Jinak bolest je u každého jiná, já mám potetované břicho, boky, záda, ruce, nejhorší byly překvapivě ruce :think: břicho i boky jsem téměř necítila. Znám člověka, který měl při tetování páteře i orgáč :lol: a to je na záda fakt cíťa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
15.8.13 08:14
@Werna píše:
@SarkaNovo Do 14dnů zahojené, udělá se stroupek, který sám od sebe postupně odpadá a je to :palec: Tetování nebolí, jen to fakt nepříjemně štípe a když jsem to přežila já, tak už všichni :lol: Mám 7 tetování a rozhodně jsem neskončila :mrgreen:

14 dnů? Tk to je dobrý, já čekala, že to trvá tak měsíc a víc
Jůjda, 7 tetování? :D To je dobrý…třeba mě to taky začne bavit a budu přidávat a přidávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.8.13 08:15

Ahoj, pokud máš dobrý reference, tak bych klidně k tomu známému šla. Hojilo se mi jako běžný větší strup, takže něco kolem 10 dnů. Mast jsem dostala přímo ve studiu, případně jsem si mohla koupit bepanthen.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.13 08:16
@SarkaNovo píše:Jo a holky, ještě prosím o názor, mám si to necht až třeba v říjnu asi raději, že? Aby mi na to nepřišlo sluníčko… 8o :?: Nebo je to jedno?

Nech to tak na září, pro začátek je opravdu lepší, když na to slunce nepřijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.8.13 08:16

@SarkaNovo Ono se říká, že jak jednou začneš, nejde přestat…a je to pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.8.13 08:20

Já mám pod klíční kostí a vůbec to nebolelo, oproti zádům, jak už tu někdo psal, nebo kotníkům, je to sranda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.13 08:22
@Werna píše:
@SarkaNovo Ono se říká, že jak jednou začneš, nejde přestat…a je to pravda :pankac:

naprostý souhlas, je to jak závislost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová