Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
@martina.se hh zrovna to moje je katalogovýšla jsem tam, že si něco vyberu(teda jenom kolibříka) a pak nechám doupravit. Ale do tohohle jsem se na první pohled zamilovala.
Další kolibřík mě čeká asi na podzim, ale tam už jsem si našla vzor sama a ještě bude muset projít menší úpravou.
Pokud si jeho práce viděla a líbí se ti a nejsou žádné špatné reference, tak bych se taky asi nebála. Podle mě to bude bolet - pod klíční kostí mi to přijde jako citlivé místo. Ale dost záleží na tom, zda jde jen o ornament nebo zda to bude stínované? Stínované bolí více, hlavně proto, že na různou tloušťku mění nástavce a vrací se na to místo několikrát a ke konci už je to síla
moje trvalo přes tři hodiny - první hoďku si říkám „co všichni nadělají“, druhou „a ksakru ono to bolí“ a třetí už jsem umírala a chvílema kousala do židle
Ale neboj vydržíš to, nic jiného ti ani nezbude
Od druhého dne jsem dávala bepanthen.
@martina.se píše:pokud s tím pokračuješ a už sama dle svého, tak jako ju.. ale to, co jsem napsala, je jen můj názor. Přijde mi směšný, když se sejde 10 lidí, 8 má podobnou kéru a 4 pomalu jak přes kopírák
No já doufám, že když jsem si to nechávala dělat v celkem vzdáleným městě, tak že nikoho se stejným nepotkám
I když teď mě lehce začíná děsit, že se z toho stává módní vzor ![]()
Ahojky, já mám na zápěstí a nebolelo
kamarádka pod klíční kostí a taky byla v pohodě
tetování mi dělal známý doma v paneláku a vše ok! Ale každý to má jinak, jde hlavně o to, aby měnil jehly apod. Jinak potom jsem mazala kalciovkou ![]()
@SarkaNovo píše:
Tak to jsem ráda holky, moc díky za rady
Nechám to na září, už se těšímHolky a co tetování na lýtku? To jste si pak nemohly nějakou dobu holit nohy ne?
![]()
já to holila okolo a v tom strupu nerostly chloupky pak když strup spadl už sem se holila, jinak souhlas zápěstí přes žíly je fakt chuťovka ![]()
Ti co mají pod klíční kostí tak těm kterým by to nevadilo nehodily byste foto prosim
![]()
Bolestivost má asi každý jinou, mě předloktí trochu štípalo, hlavně směrem k zápěstí, prso krvácelo fest a bolelo jak sviň ![]()
Mazala jsem bepanthenem a zahojeno za 14 dní(+-). Ségra má přes celá záda, mazala vazelínou a hrůza, teď maže předloktí taky bepant. a má to za pár dní zahojené
Šla bych na doporučení, ještě jsem slyšela, že je dobré dát si bacha na vyblednutí barev, pokud se používají nekvalitní, tak to při prvním sluníčku vybledne, ale co je na tom pravdy netuším ![]()
Sestře se vysypala barva, musela na dotetování ![]()
@martina.se píše:
Jinak ještě jeden postřeh.. já vždycky fascinovaně zírám, když jedem třeba na motorsraz, nebo nějakou akci, tam u stolu sedí 10 holek, 8 jich má kéru nad zadkem a z toho 4 stejný motivto tedy nepochopím, přijít do salonu, že něco chci, zalistovat katalogem, píchnout prst a hotovo.. pro mě kéra má osobní význam, každou jsem si navrhla sama, zpracoval mi to tatér do podoby, co se mi líbila a ještě s příslibem, že to do katalogu nedá.. sice visím u něj na stěně, ale opět, s jasným příslibem, že tuhle kéru nikomu neudělá.. nechápu tu nekreativnost lidí. Naopak miluju, když vidím kéru a ten člověk mi třeba řekne, co ho k tomu přimělo, co to znamená, co to je pro něj a pod
prostě ta originalita musí být. Možná aji proto nemám ráda třeba ty japonské, přijde mi to na jedno brdo… jedna známá si kdysi nechala udělat delfíny, no měla pocit, jak je hrozná frajerka. co na tom, že to měla bídné kvality, špatně umístěné a pod.. teď byla na předělávce a pro změnu kytička z katalogu
Marti, já mám zrovna vybraného Japonského draka
Ale má pro mě význam, od mala nosím přívěšek s tímhle drakem, má to symbol ochrany, moci…Ale včera jsem se na Facebooku spojila s tatérem a poslala mu obrázek a přišla mi odpověd, jestli opravdu chci zrovna tohohle draka a že bude lepší, když to spolu proberem, takže nevím nevím co si o tom myslet
Asi si myslí, že jsem se zbláznila ![]()
@SarkaNovo píše:
Marti, já mám zrovna vybraného Japonského draka![]()
![]()
![]()
Ale má pro mě význam, od mala nosím přívěšek s tímhle drakem, má to symbol ochrany, moci…Ale včera jsem se na Facebooku spojila s tatérem a poslala mu obrázek a přišla mi odpověd, jestli opravdu chci zrovna tohohle draka a že bude lepší, když to spolu proberem, takže nevím nevím co si o tom myslet
![]()
Asi si myslí, že jsem se zbláznila
zkus ho ukecat, ať Ti ho aspoň malinko předělá, třeba to myslí zrovna takhle. Nebo ať v tom stylu vymyslí něco svého
oni jsou i tatéři, kteří nikdy nejedou dle katalogu, vždy to přizpůsobí.. jinak To nikomu neberu, je to fakt otázkou vkusu, když se Ti to líbí, hurá do toho ![]()
@martina.se píše:
zkus ho ukecat, ať Ti ho aspoň malinko předělá, třeba to myslí zrovna takhle. Nebo ať v tom stylu vymyslí něco svéhooni jsou i tatéři, kteří nikdy nejedou dle katalogu, vždy to přizpůsobí.. jinak To nikomu neberu, je to fakt otázkou vkusu, když se Ti to líbí, hurá do toho
Aha, to je možný, no kdyby to upravil, byla bych radši, aspoň by to bylo fakt originální ![]()
@SarkaNovo píše:
Aha, to je možný, no kdyby to upravil, byla bych radši, aspoň by to bylo fakt originální
@martina.se píše:však uvidíš.. on Ti někdy přímo řekne, že vzor se mu nelíbí, ale že to udělá tak a tak a třeba bude mít připravený návrhy a pod
se dohodnete
Marti a prosím tě, pak když je to zhojené se už to nemusí nijak ošetřovat? A pak už se s tím normálně můžu opalovat? Se ptám jak blbec ![]()
@SarkaNovo píše:
Marti a prosím tě, pak když je to zhojené se už to nemusí nijak ošetřovat? A pak už se s tím normálně můžu opalovat? Se ptám jak blbec
jak se to zahojí, tak je kontrola u tatéra, jestli něco někde nevypadlo, pokud je to ok, tak už netřeba ošetřovat. U barevných se doporučuje minimálně první rok mazat krémem na opalování s vysokým faktorem, zabraňuje to blednutí barev. Ale já mám třeba černobílé, u toho se to doporučuje taky, ale já nikdy nemazala, nemodrá mi to, tak nevím
Takže opalovat ano, ale důkladně namazat.. max Ti vyblednou barvy, dobarvit se to dá vždycky ![]()
@martina.se píše:
jak se to zahojí, tak je kontrola u tatéra, jestli něco někde nevypadlo, pokud je to ok, tak už netřeba ošetřovat. U barevných se doporučuje minimálně první rok mazat krémem na opalování s vysokým faktorem, zabraňuje to blednutí barev. Ale já mám třeba černobílé, u toho se to doporučuje taky, ale já nikdy nemazala, nemodrá mi to, tak nevímTakže opalovat ano, ale důkladně namazat.. max Ti vyblednou barvy, dobarvit se to dá vždycky
Perfektní, děkuju ![]()