Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, prosím o radu, chci si udělat tetování jmen a narození svých dětí. Můžete mi prosím poradit, jsme v Brně zajít? Popřípadě klidně nahrát fotku tetování. Moc vám předem děkuji ![]()
Ahoj,
já byla tady: http://www.tattoolexus.cz
Jsem spokojena, udělali mi dle mých instrukcí návrh. Je to už teda delší dobu, byl to kluk z Ruska.
Taky chci tetování mezi lopatky se jmény dcer a daty narození s motýlky…ale až dokojím tu nejmladší a zhubnu ![]()
Ahoj,
já chodím do Tattoo Baru v Brně na ulici Lidická nebo Planet Tattoo na Křenové a jsem moc spokojená. ![]()
Ahoj holky, po letech hledání a zvažování jsem se objednala na tetování k Alexander Vega do Brna. Zaplatila jsem zálohu, mám termín, ale nyní jsem na něj našla příšerně reference… Infekce, zpackané tetování atd… Nemáte někdo prosím osobní zkušenost? Zlákal mě jeho IG profil, ale je pravda, že referencí je pomálu.
Má to být moje první kérka, je fakt drahý a tyhle recenze mě fakt vyděsily… : ![]()
Omlouvám se za anonymitu, úplně se po těch negativních referencích bojím zeptat veřejně… ![]()
@Anonymní píše: Více
A kdy máš termín? Pokud se dopředu omluvíš, tak by ti zálohu měl vrátit ne? Našla by sis tak někoho jiného a budeš více vklidu.
Já u něj byla v roce 2023. A nemůžu si stěžovat. Maximálně tak na tu cenu no. Kde jsi našla ty špatné recenze? Schválně jsem zkoušela hledat, ale pár negativních jsem našla jen staré cca 5-6 let. Taky jsem v době vybírání měla fakt strach, ale nakonec to bylo u všech tatérů i studií stejné. U všech se objevilo i pár negativních recenzí.
Klidně mi napiš zprávu.
@izabe Vrací jen z vážného důvodu. Ale nechci se zase unáhlit, tak sbírám zkušenosti…