Snížení chuti k jídlu při antidepresivech

316
10.1.18 21:21

Snížení chuti k jídlu při antidepresivech

Ahoj, potřebuju poradit, jak zhubnout ci snížit chuť k jídlu při braní antidepresiv…bohužel je potřebuji, vystřídala jsem 4 druhy, deprese jsou stabilní, ale já jsem přibrala už 19 kg. Největší problém je neovladatelná chuť na sladké. Existuje třeba nějaký doplněk stravy, který bych mohla jíst současně s AD a který omezuje chuť k jídlu či napomáhá hubnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1386
10.1.18 23:12

Kamarádka to má stejně :nevim: Jeden člověk v rodině s chronickou nemocí a trvalou medikací taky. Bohužel, řada věcí je něco za něco :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
11.1.18 04:19

Zkus Garcinii.Bere chut k jidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.1.18 09:18

Děkuju moc. Já vím, že je to daň, ale jsem z toho nešťastná…a ó garcinii jsem nikdy neslyšela, tak zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.1.18 10:34

Nevím o tvé diagnóze atd. ale přemýšlela jsi i o jiném řešení? Konzultovala jsi se svým psychiatrem, jestli je nutné brát ad dlouhodobě? Pokud se nejednalo o velmi závažný problém vyžadující medikaci, přemýšlela jsi i o změně psychiatra za terapii u psychologa? Z tohoto bych vycházela, jestli by nebylo vhodnější chvíli vydržet stav, kdy přibíráš a po vysazení ad se zaměřit na redukci hmotnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.1.18 19:30

Jsem na tom stejne, beru dvoje antidepr. a za 8 mesicu jsem pribrala 17kg. Nemuzu si dovolit leky vysadit, takze kynu zoufale dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková