Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máte niekto skúsenosti s prácou v Herbalife? Včera som si objednala štartovací balíček za 1300 korún a chcela som s tým začať no po prečítaní rôznych diskusií s toho nemám dobrý pocit a najradšej by som im ten balík vrátila len neviem či dostanem naspäť svoje peniaze neviete mi niekto prosím poradiť?
Pro Herbalife jsem chtěla pracovat též. Musela jsem si koupit startovaci balíček za 3000 a nechat se od nich podrobit testům, jak jsem či nejsem tlustá, zaplacena pecivem atd. To mi hrozně vadilo. Nemůžu ale popřít, že jejich výrobky jsou velmi kvalitní a pomohly mi zhubnout, takže po porodu budu vyrobky kupovat. Tak u mě zákazníka máte
ale, aby na tom člověk opravdu vydělal, musí fakt makat (a to se práce nebojím). Chtěli po me seznam zákazníků a abych splnovala nejake normy. Hned na první schůzce a „školení“ neljvarna jak blazen, ze jsem si pripadala jak v nějaké sektě. A taky co bylo první, chtěli nalákat členy rodiny. Já se s podporou od rodiny nesetkala, tak jsem toho brzy nechala.
@amy26 to je podvod jak Brno holka - já absolvovala kdysi to školení a to mě vyléčilo nadosmrti. Herbalife je jen velké letadlo, populární zejména v 90 letech, kdy se lidi chytali stébel jak rychle zbohatnout. Jestli to chceš dělat, jdi do toho s tím, že budeš vědomě obelhávat lidi.
To skoro celodenní školení proběhlo v Olomouci - dobrej výplach mozku - neměla jsem sebou peníze, tudíž jsem startovací balíček měla zakoupit na dalším sezení - probíhala to tak, že první,,pohovor" byl jakýsi oťukávací kde dotyční básnili jak je ten nejmenovaný produkt super, jak je to zachránilo, zlepšilo všechno od slinivky po akné atd atd - no ten první pohovor byl proto, aby zjistili asi jak působím - nikdo mi ani neřekl o co se přesně jedná - byl to typ práce výživový poradce.
Na druhé kolo jsem si sebou měla přivést 3 osoby, na kterých by mě zaučovali. Už během druhé osoby (mojí kamarádky, která se zabývala normálním zdravým životním stylem) mi bylo jasné že to jsou fakt nesmysly - jen předražený práškový protein - kdyby člověk vypil kefír namísto tohohle, udělal by pro tělo lépe.
Navíc moji chudáka babi která byla třetí pokusný králík se jim podařilo přesvědčit a nechala tam 3tis.
Nejenže pán u u všech opakoval furt nemlich to samé (takže žádná zdravotní analýza, jen to co měl naučené), ale dělal to pěkně zakulaceně nátlakem.
Strávila jsem tam asi 6h, načež jsem poté babi řekla, ať na mě počká a milému chlapíkovi jsem řekla že to dělat nebudu, že tomu nevěřím a ať mi laskavě navalí zpět ty 3 tisíce, které vytáhnul z mojí babičky. Načež se odehrála scéna jak prase, jak do mě investoval čas jak jsem nevděčná a že žádné peníze vracet nebude - na to jsem mu s ledovým klidem v obranné pozici odvětila, že jestli mi ty peníze nedá, tak odtama neodejdu.
A na to už neměl nervy on a vrátil mi je- tak jsem se pak pěkně oblékla, usmála jsem se a práskla jsem dveřmi (obrazně řečeno).
@amy26
Ahoj,
nejsem s Herbalife vubec spokojená. Ještě na strední jsem byla v naboru a všem holkam doporučovali drastick zhubnout a jak? Nežrat a jen pít obyčejnou vodu + jejich čaje, jinak nic. A před klientem tvrdit, jak jsi pak zhubla díky HL a ukazovat fotky před a po a proto jsi se rozhodla si tím vydělávat.
Zlodějna, bohužel
Ja myslela, ze herbalife je davna historie. Ted frci mlady jecmen a chorella ![]()
Je to podvod, kdysi jsem pila ten jejich koktejl, a tchýňa za to utratila minulý rok 20tisic, aby zhubla a je jak. medvidek pů (nezhubla nic)jen prý nějaký vnitřní tuk-haha
@Pudloslava ano a chia seminka a koloidni stříbro a aloe vera a za pár let to bude žabí sliz ![]()
Používala jsem od Herbalife pleťovou kosmetiku asi rok a půl a vyhovovala mi. Jen ta cena vyla trochu vyšší… S ostatním nemám zkušenosti.
@AlenaSu čo by ste mi poradila? Mám do toho ísť? 21.1 mám ísť na to školenie neviem či tam ísť alebo čo robiť či to stojí za to ![]()
@amy26 za mě ne. Jsou lepší práce/privydelky… ![]()
Ale já na toto prostě asi nemám. Můj muž se naopak jako obchodak živil léta a byl v tom vážně moc dobrý. takže i to je faktor, který bych zohlednila. On by dokazal lidi ukecat, ale pokud tomu neuverite tak to nedáte, protože musíte být přesvědčivá. me tam vadilo to privedeni známých…
Příspěvek upraven 10.01.18 v 15:51
@AlenaSu práve to že som na materskej a toto mi prišlo ako dobrá vec že budem doma pracovať no ale čo už asi to nechám tak ![]()
Mám a Bohužel ne zrovna dobrou. Tenkrát jsem poslechla manžela, který prý zhubl cca 18Kg (no v době kdy mu bylo kolem 20) tak jsem si mysleala, že se to povede i mne.
Koupila jsem si příchuť čokoládovou(byla ale taky hnusná, i když fakt, že ne jako jahoda-kterou si se mnou koupil manžel) No, drřela jsem se přesně návodu 3týdny, měla jsem hlad, lítala jsem na kole, doma posilovala a výsledek. Za tři týdny jsem měla dole 1,6Kg (už nevím kolik přesně, ale bylo to něco málo přes kilo) so ce měření a centimetrů týče, tak +-nic. Když jsem to řekla prodejci, který se dušoval jak hrozná je to revoluce a jak kdyžtak vrátí peníze, tak jsem se dozvěděla, že jsem asi nehladověla dobře a chodila něco užírat. Jasný to je věco, kterou vím jen já (že jsem poctivě dietovala) a nemám to jak dokázat, takže ztráta času a peněz. Upřimně už nikdy. Toť názor jako uživatelky. kšeftovat bych s tím nechtěla, protože je to podle mého opravdu k ho*nu a pak se dívej těm lidem do očí. ![]()
Řekla bych, že Herbalife už je tak profláknutá věc se špatnou pověstí, že by pro Vás byl problém vůbec nějakého klienta sehnat a cokoliv prodat. Do něčeho takového bych nešla.
@amy26 tak pokud jste si to objednala po netu, tak asi jde stornovat objednávku ne?
Taky bych do toho nešla…jak už tu zaznělo, nemá to moc dobrou pověst…
Kamarádka dělala Amway…no naše kamarádství vyšumělo…každý kafe s kámoškou se proměnilo v prezentaci výrobků…a to nebylo nic pro mě…