Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kapřík90 píše:
@Vertiline jo a jaký na to musím mít program mám winrar ale přes ten mi to nejdeprosím poraď
![]()
No winrar mám taky a přes to rozbaluju. Klikni na ten zabalenej soubor pravým tlačítkem myší a dej Extract to (nazev souboru). Vytvoří ti to novou složku. Pak to zkopíruj do Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 2/Downloads. A teď nevím, jestli má i Sims 2 spouštěč hry(nepamatuju si to). Jestli jo, tak se ti to v tom zobrazí a musíš spustit instalaci, jako je to v Sims 3. Jestli ne, tak by jsi to asi měla mít nainstalovaný…
Bude the sims 4
, teď jsem koupila na aukru 3 sice nevím kde na to vezmu čas ![]()
@Nejhodnější Dvojku jsem hrála v těhotenství s prvním prckem pak mě to nějak přešlo kámoš mi stáhl trojku a ta mě bavila víc ale hodně se sekala, tak jsem si teď koupila použité za 300,– ![]()
@Kapřík90 píše:
@Nejhodnější Dvojku jsem hrála v těhotenství s prvním prckem pak mě to nějak přešlo kámoš mi stáhl trojku a ta mě bavila víc ale hodně se sekala, tak jsem si teď koupila použité za 300,–
Na mě je ta trojka taková pomalá… a celkově mi víc vyhovuje ta dvojka, ale je to sakra časově náročná hra, takže málo kdy u toho sedím
teď jsem to nehrála takovýho půl roku určitě
![]()
@Nejhodnější s dětmi to moc nejde ale vím že od osmi večer mám čas na hraní protože jsou prťata tak naučené
starší spí ještě i po obědě ![]()
Zdravím.
Sice stará diskuze, ale je jich tu k tématu hodně. Tak zkusím oživit.
Dcera má originál tuto hru. Delší dobu to nehrála a prý zapomněla ty přihlašovací údaje, či co, no a teď jí to píše, že kod už byl použit. A opakovaně nelze. Já hry nehraju a vůbec tomu nerozumím, ale to už si ji vážně nikdy nezahraje?
Není opravdu žádná možnost, jak to spustit? Díky za reakce. ![]()
@rokris Má CD nebo digitální kopii? Účet je registrovaný na určitý Email prohledat jestli tam nemá registrační email. Pokud si pamatuje jméno, doporučuji zaslat nové heslo.
@Olion Děkuju. Máme CD. Mail už nenašla. No, to mám fakt radost - za ty prachy.
Ahoj, já jsem kdysi dávno hrála, všechny díly - byla jsem na to dost ujetá vydržela jsem u toho sedět hodiny a hodiny a hodiny
Za mně super hra, pozor je hodně návyková. Jinak hry jsem měla od známých vypálené
a oni je měli stažené a neblblo to.
@rokris Pak je možnost napsat na technickou podporu a optat se. Nebo se kouknou na internetu po CD Key. Je tam toho plno
Ja ji hrala porad i jako tehotna
strasne navykovy ^_^ a at napise na technickou podporu, oni ji/vam pomuzou