Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
potřebovala bych nějaké tipy na pohádky. Všechno už jsme viděli stokrát a potřebuju malou udržet pod peřinou. No..hlavně abych tam udržela sebe, je mi hůř jak jí a ona mě tahá do pokojíčku na hraní, na což nemám sílu ![]()
Napíšu co máme, podle toho poznáte i typ pohádek, na které se ráda dívá. Nejradši má Disneyho..
Na vlásku, 101 dalmatinů, Hledá se Nemo, Sněhurka, Šípková Růženka, Malá mořská víla, Větrník a Robátko, Rumcajs, Krteček, Pejsek Rexík, Maxipes Fík, Chuggington. A další..
Nelíbí se jí Toy story, Doba ledová, Kung-fu panda, Medvědí bratři, ani Pohádky z lesa, Příběh žraloka..
Alenka v říši divů - zpívá se tam, je krásná ![]()
Našemu malému se líbí Ať žijí duchové a Přijela k nám pouť.
od Disneye znám ještě Dumbo,Bambi,Pinochio,Medvidek Pu,Alenka v říši divů,Lady a Tramp,Tarzan,Kniha džunglí,Peter pan,Lilo a stitch,Aladin,Kráska a zvíře,Mulan,Hercules,Aristokočky,Wall-e,lví král,Pocahontas, a dal rychle nevím,mrkni se na ukazky na youtubku jestli by se to male líbylo,na víc si tet rychle nevzpomenu…my je tetkom taky stahujem a to není ještě prcek na světě,ale řikáme si kdoví jestli to pak pujde.. ![]()
no, ségra jako malá se ráda dívala na pohádky z edice barbie. Např Barbie Princezna a švadlenka… jsou to hezké pohádky a je v nich plno písniček.
Tak mi teď pořád pouštíme dokola Auta je to super pohádka i holky jí maj rádi.
http://www.youtube.com/watch?…
Supeeeeeer, díky
Některé jmenované teda máme, jako Pinocchio, Popelku, Lvího krále..
Ale už stahuju Alenku, další v pořadí bude Dumbo a pak Kniha džunglí. Ona právě totálně žere toho Disneyho a teď ještě navíc přišlo vhod, že před vánoci vyšla v Tescu edice knížek Pokladnice pohádek. To je skoro přesně podle filmů a je to akorát dlouhé na přečtení před spaním. Akorát jsem je nestihla nakoupit všechny a nemůžu je nikde sehnat ![]()
U nás se nejvíc sleduje.. Mickeyho klubík.. mě se tolíbí taky, protože je to i naučné, že tam počítají ovečky, chytají písmenka a jsou tam hlavně postavičky co má rád
Na intenetu se daji stahnout i pohádky Barbie, neni to zadne terno:) ale ktera slecinka by se rada nepodivala na princeznicky? A mimochodem Na vlásku zboznuju ja:)
Karenka píše:
Na intenetu se daji stahnout i pohádky Barbie, neni to zadne terno:) ale ktera slecinka by se rada nepodivala na princeznicky? A mimochodem Na vlásku zboznuju ja:)
Na vlásku žerem obě
Linda si u toho zpívá a tancuje a já brečím ![]()
do Barbínek ja bych zrovna nešla,to sou pohadky podle mě trochu na hlavu,já osbně třeba ještě zbožnuju animovanýho Asterixe…
O Malence - je to starší pohádka od Disney. Hodně se tam zpívá. A naše malá je zamilovaná do prince Kornelia z téhle pohádky. Takže u nás jede dost často. Já jí ani neznala.
Jestli ti to pomuze, taky muzes kouknot jake ruzne pohadky jsou zfilmovane.
ahoj mě napadl třeba bořek stavitel bob a bobek pat a mat traktor tom červený traktůrek macha šebestová teo bill a ben včelka mája víc mě zatím nenapadá až si na něco vzpomenu dám vědet
PetiteFillette píše:Karenka píše:Na vlásku žerem obě
Na intenetu se daji stahnout i pohádky Barbie, neni to zadne terno:) ale ktera slecinka by se rada nepodivala na princeznicky? A mimochodem Na vlásku zboznuju ja:)Linda si u toho zpívá a tancuje a já brečím
Jéé
ja ji videla uz asi sestkrat a poustim si ji pokazde, kdyz uz nevim na co koukat:)