Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co kabát, dělají se i sportovní. Hezky přikryje záda a je v něm teplo.
Koukni na AlpinePro. A hledej v eshopech prošívané kabáty. Mě naopak přijde, že těch dlouhých je obrovská nabídka. Možná se ale pohybuji v jiných cenových hladinách… Ale kvalitní bunda levná nebude. Tyto dvě věci se vzájemně vylučují…
@Anonymní píše:
Ahooj, holky. Prosím Vás, měla byste některá tip na zimní bundu? A nějakou delší + rozumná cena…
Již několikátým rokem se mi nedaří najít fakt nějakou kvalitní a teplou bundu…a v obchodech všude krátké
Tak pro kazdyho je kvalitni, pekna, rozumna cena neco jinyho..v době internetu a milionu obchodu mas sanci najit bundu, jaka ti bude vyhovovat ne ![]()
Podívej se i v Tescu. Tam někdy mívají v oblečení. Jednu jsem si tak náhodně koupila, ale je moc vyhřátá. To nedávám. Mi je v tom horko. Tak ji nenosím.
Včera jsem taky nad bundou přemýšlela. Nechci teda zimní. Chci přechodovou delší (ke kolenům), ať se mi hodí k šatům, ať má kapuci a je nepromokavá, ne tlustá/huňatá/těžká. To nesnáším. Nemám žádnou bundu k šatům. Kabát vytahovat nechci.
Taky musím někde vyrazit do obchodů.
Koukni na Vinted, tam je toho asi milion za hubičku. Osobně jsem spokojená s Retro jeans
.
Vloni jsem si koupila delší prošívanou bundu s kapucí a odepínacím kožíškem, do půl stehen asi. Je teplá, ale nepřipadám si v ní jak ve spacáku, není nijak tlustá. Je to hannah, kupovala jsem ve sportisimu. Mám světle růžovou, kamarádka tmavomodrou. Barev mají víc. Cena cca 2 tis.
Já sem nedávno náhodou (reklama na fb) objevila stránky Butikovo.cz
Mají tam právě delší bundy, vypadají, že budou i teplé, cena kolem 2000 - zkus kouknout. Sama tam mám jednu „v oku“ ![]()
Já našla úplně skvělou na Alpine Pro, ale ta už je opravdu na pořádné mrazy, cena vyšší, ale pokud jsi drobnější postavy, možná se narveš i do dětské velikosti, ta je o polovinu nižší. Docela dobrou se mi jednou podařilo sehnat i v Lidlu, jednou dokonce velmi dobrou a hezkou i u Vietnamců, to jsem koupila nouzovku a nosila několik sezon. Měla navrchu u umělou kožešinku, která i po několika vypraních vypadala jako nová.
Nedávno jsem viděla v Tchibo a celkem hezké. Černa, bordova a zelená
Ahooj, holky. Prosím Vás, měla byste některá tip na zimní bundu? A nějakou delší + rozumná cena…
Již několikátým rokem se mi nedaří najít fakt nějakou kvalitní a teplou bundu…a v obchodech všude krátké