Tipy na větší dámský batoh i do města?

Anetta1177
16.9.24 08:49

Tipy na větší dámský batoh i do města?

Ahojte, máte tipy na nějaký větší batoh se kterým se dá v poho jít po městě a do obchodů? Zaujali mě hlavně rolovací s tím srolováním a zapnutím na přezku, poté koženkové s poklopem a hlavně jsem koukala na značku Wuch.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tartaletka
16.9.24 10:58

Za mě Vuch ne, mám od nich několik kabelek i batoh, kvalita bídná. Rychle se odrbou, na batohu se mi hned začala trhat koženka okolo ucha, rozpadl se zip.

Já mám už roky největší batoh od The pack society, je můj nejmilovanější. Ale značka se asi už stáhla z českého trhu, jsou špatně sehnatelné. Za mě skvělá kvalita, praktičnost a stále se na něj někdo na ulici ptá, je líbivý.

• Citovat
  • Upravit
462
16.9.24 11:00

Za mě vuch taky ne, měla jsme batoh i peněženku a kvalita je des. Rychle se to odrbe, mají akorát velkou reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5719
16.9.24 11:23

Já mám batoh vuch. Nosím ho rok, skoro denně… a páře se…co jsem měla od nich crossbody kabelku, kvalita ještě horší než ten batoh. Peněženka během chvíle taky v hroznym stavu - a to ji moc nepoužívám :mrgreen:
takže za mě vuch taky ne… radši se porozhlídni po něčem jinym :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetta1177
16.9.24 11:27

@NinPe11 Mohu poprosit název batohu nebo aspoň fotku? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Kralovnal
17.9.24 01:52

Značka Wuch je super, jejich rolovací batohy vypadají stylově a jsou praktické. Koukni taky na značku Ucon Acrobatics, mají podobný styl s minimalistickým designem a hodí se jak do města, tak na výlety. Pokud preferuješ koženkové, podívej se na značku Matt & Nat, mají elegantní a prostorné modely.

• Citovat
  • Upravit
5719
17.9.24 09:18

@Anetta1177 jasne. Ten světly trojúhelník byl původně takový slabě růžový…. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetta1177
19.9.24 12:18

Děkuju všem za názory, nakonec jsem ze stránek Vuch odešla brouzdat dál a dnes ráno mi konečně přišel batůžek :) Je z koženky a ještě rolovací, takže úplně pecka co se týkalo mých požadavků :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová