Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kathuschka ja si pribalila i na láhev víčko s membranou, že vyměním za klasické z lahve..to co mají děti na pitickach, to můžu preklopit vzhůru nohama a neteče, takže tím se taky napiju ![]()
@Kathuschka souhlas ![]()
U nás bohužel kosile nedávají, jen andilky a s holým zadkem chodit nechci
takže si beru 2-3 kosile, vložky taky svoje, dostanu jen jedno balení od nich. Plenky 1 balení jedničky z dm - kamarádka říkala, že jsou skvělý, prý lepší než pampers v téhle velikosti
Oblečky pro malého žádné, dostane vše erar, látkové plenky, oblečení na cestu domu taky pridelam k sedačce, to je dobrý nápad
a brcko podle mě super i ke spontánnímu porodu, když jsi v pololeže tak napít se je taky na prd
Ja si sbalila-2rucniky,2baliky vlozek, pratelne vlozky do podprdy (koupim i jednorazovky a 5paru dam do sacku),sitove kalhotky asi 4-5 a 2je obyc bavlnene, sampon pac stejne jak se znam to vemu vsecko jednym vrzem. Prijodim jednu ziletku na kopyta jelikoz u Ell jsem travila 10dji ve spitale a nohy jsem mela jak yety 😂. Balik plen pro malou, balik ubrousku, kremik a hrebinek+omyvatelnou podlozku.
Jeste mi chybi vydrhnoout crosky a kartacek atd..Dam asi jako posledni 🤘 pred odjezdem.
Kosile si pujcim i obleceni pro malou ve spitale.
A typ s vecma do vajica taky vyuziju. Verim ze ten nez by neco nasel tak by mi 10× volal 😂.
Mam obyv cestovni tasku
a vejde se mi tam vsechno co potrebuju. Pak uz jedine zaukoluju lidi okolo me co se nabídli kdyby nahodou.
Ahoj holky,
Máte zkušenosti a nebo budete někdo nosit miminka? Uvažuji nad tím, ale vůbec nevím, po čem se dívat. ![]()
@VeryPink ahoj, já mám koupený nosítko i šátek, určitě bych toho chtěla využít pokud se to malý bude líbit a bude nosící typ, za mě je to super pomocník, mám jinak nosítko i šátek manduca
@VeryPink ahoj, malou jsem nosila do roka a 3/4 cca, nositko jsem koupila až po porodu a lituju, ze jsem ho nekoupila před ![]()
Mám Be Lenka mini a je super
jde od 3 nebo 3,5 kila myslím, takže prakticky pro novorozence
@Simona322 @kuky758
Právě chci jít do toho, ale bojím se, že na vázáni budu blbec
našla jsem i nějaké polovázací, tak koukam a přemýšlím co vzít a nevzit a ať to muže být od mala a vydrží třeba na půl roku aspoň ![]()
@VeryPink oni jsou určitě i nosítka pro novorozence, já blbec koupila i šátek a nosítko až od 3.měsíců😆ale je plno návodů jak vázat, věřím že to zvládnu haha
@Simona322
Zrovna koukam na manduca twist ![]()
Zatím co jsem se tak docetla, tak pro malé mimi jsou nejlepší vázací ![]()
@VeryPink jako vázací nosítko? to je možný hele, já to moc popravdě nezkoumala..
@VeryPink Jojo a prý fidella, ale já mám fakt dobrou zkušenost i s tím be Lenka a je do roka a půl ![]()
@VeryPink Já určitě nosit budu a nošení mám za sebou taky dost
Za mě je neporovnatelně lepší šátek, jasně, je potřeba se naučit, jak ho uvázat, ale nic světoborného to není a to pohodlí oproti nosítku je neporovnatelné.
Nosítko používám pro větší děti, až tak od 1,5 roku, když už jsou dost běhací a zkoumací, nosí se jen, když jsou utahané a pořád chtějí dovnitř a ven. Ale na delší cesty beru i tak šátek, protože z nosítek fakt bolí záda.
Nosítko mám Fidellu (pro mě nejpohodlnější ze všeho dostupného), šátků jsem měla povícero, ale zakotvila jsem u Loktushe.
Ja mam moNilu a nemůžu vynachválit
mám taky pro novorozence a segra měla to od pul roka do tri let, takže jsme si navzájem půjčili, to to satkove mositko, příjemný a přitom jednoduchý pouziti
@katka-365 @Zluta_pastelka
A nechají se i vozit v kočárku a nebo jen nosíte? Z toho mám trochu obavy, aby mi pak chtěla mala i do kočárku
![]()
@VeryPink já myslím, že v tom je každé mimi jiné, já teď osobně budu radši za nositko, když mám doma už raracha
ale starší jsem vozila i normálně v kočárku ![]()