Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
793
8.2.24 18:19

@kuky758 no jenomže já byla oplácaná už před těhu, takže ono to člověk má ve finále jedno😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.2.24 18:20

To mě vyloženě takový stahy úplně jak kdyby ti někdo ždímal vaječníky nevím jak to popsat vůbec a když do toho bolí ty bedra tak to fakt zdecham naštěstí teď to týden už nemám takže je to fajn občas dostanu křeče do noh nebo Třísla po dnů začnou bolet, ale říkám si ze sice sem si to musela prodychat ale horší jak bolest ledvin to není a myslím ze ani porod nebude … kdo zazil zánět ledvin tak ví no a pak mu byl Dan stent (já ho mám v obouch) tak vy holky jak vy mate krásný těhotenství já ten nejkrásnější druhy trimestr měla zapal plic dvakrat stent pak problémy s játry zlucnik malém tehotenska cukrovka jeste sem dostala sepsi takže sem malém umřela … no hrůza … zrovna moje první těhotenství a všichni říkali ze to snad není ani možný měli jste taky něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
8.2.24 18:26

Ja bych teda porod k zadne bolesti neprirovnavala :lol: :lol: :lol: ale jo, každá máme jinej práh bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.2.24 20:43

@AnnaBp to musí být narocne, jestli ti to pomůže, tak já skoro cely druhy trimestr zvracela :lol: 2 měsíce mi bylo dobře a teď se mi zase vrací nevolnosti :D
Ale jestli ta bolest přijde a odejde po několika vteřinách tak to jsou poslicci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.2.24 20:49

@kuky758 no praveže sem si nevšimla ze by ta bolest nějakým způsobem přišla a odešla po sekundách jako v intervalech spis to bylo pořad v kuse půl hodiny jen sem ležela a nemohla ani vztat protože to potom bylo ještě horší takovej tlak úplně na spodek.. a pak když sem zkusila jinej den dojít a napustit si na 1h vanu možná se to malinko zlepšilo ale bolet to přestalo až půl hodky po ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
8.2.24 20:54

@AnnaBp je to normální..jestli si sama nejseš jistá, tak si pro svůj klid zajeť do nemocnice na kontrolu, ale už jsi u konce, očekává se a počítá se většinou s tím, že se nějaka bolest objeví, vždyť zachvilku rodíš😉 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.2.24 21:03

@Simona322 samozrejme se nikam nechystám myslím ze když by to byli kontrakce tak se to objeví zas a třeba i silnejsi zatím nic kontrola za týden takže to nikam hrotit nechci … jezdím už rovnou na rizikové do porodnice od 27 tydne a mám to vždycky 45 minut cesty takže se nikam nehrnu …přece jen říká se ze se to pozná když to na vás zrovna přijde a rodite ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
8.2.24 21:07

@AnnaBp to já nevím, já rodím poprvý, takže těžko říct🤣ale já to mám takový lážo plážo docela, zabaleno ještě pořádně nemám, budu dobalovat až v den porodu, pořád něco uklízím, pak si stěžuju že jsem vyřízená ale zas jdu něco dělat a tak no, až to přijde tak to přijde
jsem ráda že mám porodnici 7minut ani ne autem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.2.24 21:18

@Simona322 já mám porodnici tady za rohem ale kvůli tomu co všechno mám za sebou si mě vyloženě chcou odrodit tam … já už vse nachystany mám přece jen nechci dělat věci na poslední chvíli … takže vyzehleno vyprano nachystano postylka už na místě ale samozřejmě mi hodně pomohla mamka i porodní taška nachystana… už bych chtěla aby tu byl ten prcek, moc se na nej těším furt si tu čtu diskuze jak se pozná porod kdy zhruba maminky rodí a kolik zhubnou po porodu jak s mimcem po porodu nejčastější problémy 😂 😂sem děsně divná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
8.2.24 21:55

@AnnaBp tak to necti, protože až to nebudeš mít tak, jak ony píšou, budeš z toho vedle…to jestli někdo zhubne 5 nebo 20kg, ti neřekne kolik zhubnes ty, taky jsou i ty, co priberou po porodu vic nez v těhotenství, to samé porod ma každá jiný, každý těhotenství jiný.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
8.2.24 23:35

@katka-365 čtu to jen pro zajímavost jen ze zvědavosti nedělám si z toho závěry ze já priberu nebo zhubnu tolik a tolik a porod bude takový a takový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
9.2.24 00:38

@Fufluna Já mám šátek (obyč široká pevnějši látka, ale nic speciálně těhotenského) a bez něj bych to už moc nedávala (jsem 36+2). Denně toho nachodím hodně a bez šátku už bych asi dosr trpěla. Takhle je to paráda, tedy v rámci možností :lol:

Nepopsala bych to jako něco příjemného, ale je to prostředek, který mi výrazně zvyšuje možnost fungovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
9.2.24 03:07

@AnnaBp já myslím, že to určitě poznáš :lol: ten tlak taky myslím, že je normalni, mimčo už nejspis naléhá na porodní cesty :palec:
poradila bych ti zůstat co nejdyl doma, ale s těmi komplikacemi, co máš to asi není nejlepší nápad :think:
A váhou se netrap, jak píše Katka, každá to má jinak :mrgreen:
Já samozrejme doufám, že těch 20 kilo po porodu rychle shodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
9.2.24 03:08
@Simona322 píše:
@kuky758 no jenomže já byla oplácaná už před těhu, takže ono to člověk má ve finále jedno😂

Já byla před prvním těhu a je fakt, že jsem přibrala jen 10,5 kg, a pak jsem shodila přes 20, tak to bylo fajn, ale obavám se, že až mi přejde éra kojení, že už se na tahle čísla nikdy nedostanu :lol: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
9.2.24 19:57

Holky ja s poslickama myslim v Pondeli zvladla jet s dcerou do skoly ktera je cca 30kmod bydliste autobusem. Lufty jsem mela solidni 😂 jestli jsem neudelala blbost a nemela jsem zustat doma. Vzhuru jsem byla od 3hodin rana. Nakonec jsem musela i do vany spise me desilo břicho ktere bylo jako kamen od 3rana do 14hodiny. Lehla jsem nabzada a trepala s brichem at se i mala pohne jelikoz jsem ji ani necitila.

Zatim jsem stale 2v1 mame ted 36+4 a 13.chek in (nevim jak se to pise) v Porube.

Jsem jak zdechlina lina. Posledni dny lezim sedim hackuju posloucham hudbu a snazim se i spat.
Co u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky