TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
28.4.26 18:18

@Martina30159 a jaké je lepší magnesium než Magnosolv? Taky mi teda tvrdne často břicho. Hodně se to děje k večeru nebo když jsem unavená. Když chodím tak právě cejtim dole píchání a tlak, tak toho moc ani neujdu 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.4.26 18:26

@Rezinka17 tyhle beru a zatím jsem spokojená a pomáhají mi teda víc jak magnosolv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.4.26 00:04

@Martina30159 tyhle mám taky. Teda ne kvůli tvrdnutí břicha, ale spíš karpálním tunelům, ale doktora mi je doporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
29.4.26 06:38

Já beru jen hořčík bisglycinát v čisté formě jako prášek s vodou, navečer. Přijde mi, že nic jiného nedává smysl, teda ještě malát ráno (ale ten teď neberu). Jiné formy hořčíku, hlavně ty anorganické mají velmi nízkou vstřebatelnost. Laktát je jěště ok, ale zas projímavý. Já si dávám kvůli spaní, regenerace svalů po sportu a proti křečím. Konzultovala jsem v pondělí s gynekoložkou hořčík a říkala, že raději dávku hořčíku snižovat a nejlépe nebrat vůbec před porodem, protože brání kontrakcím. Ale samozřejmě, když má člověk křeče v nohách nebo bolesti ještě několik týdnů před porodem, raději ho brát 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí