Poradna duly
Jana Čurdová
@sanulka Ahoj ![]()
venku začíná být docela hezky, tak to vidím na „bimbání“se po zahradě a nějakou tu procházku a ty? Říkala jsem si, že navečer bych někam sjela nakoupit alespon nějaký vánoční dárky, ať to pak nehonim v prosinci v tom mumraji..
i když ten nejradostnější a největší už mám… v bříšku ![]()
Jelikoz mi je stale blbe a ke vsemu me boli dasen po vytrzenem zubu tak se budu valet. no jo na darky bych take uz sla, ale nemam fakt chut ![]()
@sanulka Ahojky… Prijede mi po půl roce kamaradka z Prahy, tak jdeme na večeři a nekam posedet..:) Ted zrovna maluju obyvak, protoze přítel je v praci..
@sanulka Bud v klidu, ja se dnes prvne objimala se zachodovou misou. Ale je krasne, tak odpo pujdeme s prckem ven. Jdu si dat neco k jidlu
, zase.
@miska68 jeee na veceri to se mas! ja kdybych mohla tak bych take sla. doufam ze nas to prejde za par tydnu a konecne si budu uzivat jidla.
@Hrubeska
to ja nastesti nezvracim jen se mi dost nadavuje, vsechno mi smrdi.
tak si dnesek uzijte devcata a dejte na sebe pozor
Tak holky me je dobre… sice tu fuci vitr jako blazen ale odpo se chystam vysazovat cesnek.. to my vcera mely super sex… ja na to nemela chut tak kolem toho 5-7 tt…
Ja na sex nemam ani pomysleni. nastesti to priteli nevadi chape me. jen obcas teda musim vykonat na priteli rucni praci a mam zas na tyden pokoj ![]()
Tak já nevím, dneska jsem stála blbý tři hodiny u sporáku a bolí mě od té doby podbřišek a začínám špinit, já se z toho asi zblázním
![]()
Tyjo snad to bude ok a prestane to.si rikala ze jdes na UT tak uvidis co ti mudr rekne ![]()
Jo jdu ve čtvrtek, ale prostě už mě to nebaví, to by se člověk asi nemohl ani pohnout
Tohle jsem u prvního neměla ![]()
No jo dneska to neni jednoduche…mnoho zenskych behem tehu spini.kdyz spinis tak by to melo byt ok ale kdyz se obevi cerstva krev tak je to spatne…kazdopadne bych zasla driv k mudr.ja po me zkusenosti se opravdu moc hybat nemuzu a to je des stale lezet a maximalne na zachod
@Zuziš já jsem zase špinila u I. těhu a teď nic…kdyžtak si tam v po. zavolej jestli tě nevezme dřív. Ale většinou to nic není. Musíš se šetřit. Hlavně se kvůli tomu nestresuj, aby bylo mimčo v pohodě. Já jsem to tenkrát teda pěkně ořvala…ale bylo vše v pořádku, uf. Drž se ![]()
A to ještě můžu být ráda že mám doma chlapa, protože to bych si neodpočla vůbec, musela bych jít sekat dřevo a nosit do baráku.....atd ![]()
No uvidím, zítra na všechno kašlu a budu jen ležet
tak jsem zvědavá, vždycky to je jen jakoby trošinku-žádná krev naštěstí, ale podbřišek no ![]()
@Zuziš mě tenkrát mudra řekla že to má něco společnýho s placentou…ale vůbec nevím co
ale po 3.měsíci to naštěstí přešlo.