TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stepankad
12.11.12 13:50
@Simulka77 píše:
@stepankad, mě to podle těhle stránek vychází přesně jako podle MS, výhoda je, že to tam máš den po dni, jak je velké, kolik asi váží a tak

jj, je to fakt bomba tyhle kalkulačky :)

• Citovat
  • Upravit
3763
12.11.12 13:51

@stepankad, kdy si měla poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazílek5684
12.11.12 13:57

Občas se mi teda udělá špatně u vaření, to si pak musím jít i lehnout, to jsem už nepoužitelná :,(.
Dneska zatím v pohodě, ráno jsem zbaštila zavináče a ted se cpu nepečeným dortem :),divný chutě, tak snad mi z toho nebude blbě :D.
A co vy holky, máte už taky nějaký zvláštní chutě?

• Citovat
  • Upravit
stepankad
12.11.12 14:08
@Simulka77 píše:
@stepankad, kdy si měla poslední MS?

posledni Ms jsem mela 1.10. ale cykly jsem mela 28-36 dni

• Citovat
  • Upravit
3763
12.11.12 14:26

@stepankad, tak podle toho ti to vychází 6+0,ale záleží, kdy jsi měla ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
12.11.12 14:35
@Simulka77 píše:
@stepankad, tak podle toho ti to vychází 6+0,ale záleží, kdy jsi měla ovulaci

no a to netusim, protoze to jsem nesledovala…

• Citovat
  • Upravit
4122
12.11.12 14:35
@Mazílek5684 píše:
Občas se mi teda udělá špatně u vaření, to si pak musím jít i lehnout, to jsem už nepoužitelná :,(.
Dneska zatím v pohodě, ráno jsem zbaštila zavináče a ted se cpu nepečeným dortem :),divný chutě, tak snad mi z toho nebude blbě :D.
A co vy holky, máte už taky nějaký zvláštní chutě?

já na banány pomeranče a mandarinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
12.11.12 14:39

@stepankad uvidíš podle ultrazvuku, mě to teda sedí přesně i podle ultrazvuku, ale já mám cykly 28dní a ovulku jsem hlídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
12.11.12 14:43
@Simulka77 píše:
@stepankad uvidíš podle ultrazvuku, mě to teda sedí přesně i podle ultrazvuku, ale já mám cykly 28dní a ovulku jsem hlídala

tak uvidim co mi rekne dr. uz se strasne tesim:)

• Citovat
  • Upravit
3287
12.11.12 14:53

To máte fajn, když to máte pravidelný a poznáte i ovulku, ale já jsem v háji, od jakživa nefunguju takže jednou to dostanu a z toho nic, bez prášků nebo vyvolávačky jsem byla namydlená,min.rok jsme byli v Brně v Caru a bylo nám řečený, že jen umělý nám pomůže, protože i u chlapa velkej problém se spermijkama, tak jsem to hodila úplně za hlavu, teď si říkám že jsem chodící zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
12.11.12 15:03

@Zuziš, jo, zázrak, to my máme dva velký kluky, jednomu je 16 a druhýmu 11let, pak jsme chtěli benjamínka, bohužel to nedopadlo, rodila jsem v 22tt, ale s početím jsme problém neměli ani jednou. A teď jsme čekali 10měsíců, z gyndy už nás hnali na spermiogram, přece jen už nám není dvacet :lol: .no a než jsme měli jít na ten spermiogram, byly na testu //.Jo,příroda je mocná čarodějka a taky psychika dělá svý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
12.11.12 15:16

No taky pěkný, mě mamka táhla v 16letech na gyndu protože ms nikde, pak vyvolávačky a obyč. antikoncepce abych tam nemusela každý měsíc chodit, pak když jsem chtěla mimi tak mě dr posílal po všech vyšetřeních a zjistili mi vysoký testosterona napsal mi closilbegyt po kterým jsem otěhotněla hned, těhotenství v pořádku i porod, kluk zdravej jak řípa, pak když jsme chtěli druhý, tak se opakoval ten samej pokus a nic, k tomu jsem dostala injekce-nic, pak jsem byla na laparoskopii. žádná ovulace jinak vše v pořádku, takže cesta do Brna tam by nám pomohli, prý u mě to až takovej problém nebyl ale u chlapa jo, my si to nakonec rozmysleli a úplně vypustili dalšího potomka, ani prášky jsem nebrala, takže jeden měsíc ms byla, pak třeba dva měsíce nic, no a teď najednou dva měsíce po sobě byla a nakonec se nám povedl i ten mimísek :),jen doufám že ten utz nám ukáže i to :srdce: a budu mít klid v duši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
12.11.12 15:20

@Zuziš taky jsem mjěla od nějakých 15-ti let problémy, že nebyla MS, furt vyvolávačky dokola a pak jednou nedošla ani po injekci, ani po druhé a byl z toho Tomik ;) a s tím :srdce: to mám taky tak, až se ukáže, budu mít konečně klid v duši ;) tak snad už zítra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
12.11.12 15:24

Moc ti to přeju a budu držet palečky :palec:

mě když se někdo zeptá co bysme chtěli, nebo jestli máme vymyšlený jména, tak říkám že nad tím zatím vůbec nepřemýšlím, pro mě je nejdůležitější ten utz, když už se u nás ten zázrak stal, tak ať to pokračuje až do konce v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
12.11.12 15:26

@cami.m, tvůj syn už studuje VŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie