Poradna duly
Jana Čurdová
Adriana 29----Ahoj pořád celá
Už mu domlouvám, piju čaj z maliníku…p pondělní kontrole špinění…pořád otevřená na jeden…to čekání je hrůůůůza ![]()
Ahoj taky cela a taky domlouvam at uz de ven a nic ja zase teplou koupel a uklizeni a nic a kdy ty mas ten termin ![]()
@Veronika21 Já jsem taky na jeden a domlouvám ať tam ještě vydrží ![]()
Taky jsem na jeden a cipek se mi o pul cm zkratil… tak doufam ze tam taky jeste chvili pobude…
holky taky je mate ted takovy linejsi??
Já teda naopak..celé těhot. mi přišla líná a spavá a teď se mi z těch ran a pohybů dělá kolikrát uplně špatně, že mi to zvedá žaludek a nebo je mi na omdlení
Přijde mi, že mi roztrhne kůži, vždycky vidim uplně vyrýsovanou část tělíčka, nebo nožky, tuhle jsem hádala co to je, takovej malej oblouk, uplně nad kůží
Musí se tam už hodně mačkat, prdka
jedna
@reeezinka no obcas tak zacne radit ale chvili a pak zase spi… my jsme tuhle s chlapem asi nahmatali kolinko
a nebo se mi vlni bricho ale ja to necitim..
@adriana29 ahoj.. já jeste cela jsem ale nevim jak dlouho jeste vydrzim… uz kdyz se malej hybe tak umiram bolestma v podbisku takovy krece divny obcas to mam i kdyz je v klidu.. mam to treba dopoledne odpoledne nic a vecer se to zase objevi… kurna a navim co to
jinak mi je az na toto dobre a co ty??
Ja taky bolesti v pobrisku chodit moc nemuzu a vzdycky me poleje takovy horko a ted malej tak vyvadi ze by moch uz jit ven
@adriana29 tak to jsem rada ze v tom nejsem sama
ne uklidnilo me to ze to treba neni zacinajici porod, ze to opravdu nemam jenom ja a ze to je asi uz normalni no..:)
Nejsi sama ale uz se to neda vydzet, zachvily se pudu nalozit do vany a u vidime co stoho bude-Ale uz ho premlouvam aby sel ven a on kope a kope kdy ty mas ten termin ![]()
Termin mam az 17.4. takze na jednu stranu bych byla rada kdyby si tam jeste chvilicku pobyl a na druhou uz bych ho chtela mit u sebe a klid
a ty?
Jsem rada, ze nejsem sama:)Uz bych chtela at je venku, vsechno boli, tlaci, picha…
Termin 5.4…
Tak to pobolivani divny a ty tlaky co jsem mela na spodek a tak dneska tak mi ted kamoska psala ze to byli poslicky a ze budou castejsi
no to mam na co tesit ![]()
Ahoj holky koukám že jsme na tom stejně křeče do břicha, pichlavý bolesti na spodek a to mám termín až 27.4. ale myslím že tam už tak dlouho ani nebude