Poradna duly
Jana Čurdová
A kolik je dceři? no já se ptala doktora jestli to náhodou nebude na císaře, tím jak je veliká
a řekl mi, že zatium nevidí důvod, že stát se může ledacos, ale že můžu rodit přirozeně… no bojim se abych nebyla nastřihnutá až k p*deli
ještě teď občas cítim jizvu po nástřihu
tak jsem zvědavá jestli porodím v TP nebo dříve.. bolí mě celý spodek
Uvidíš, třeba vykukne mimčo dřív
mě přítel bojkotuje sex, ale mě to nějak nevadí, připadám si jak velryba a vše mě bolí
no drobná holčička to nebude, snad jí nebude vše malé co mám nakoupené ![]()
@Hercendes to ten muj je rad a celej natessenej ze vecer mozna neco bude, moc uz se mi do toho ale nechce… nevim zda chci aby se uz narodil.. prvorodicka tak z toho vseho mam strach.. taky me vse bolelo ani ponozky sem si obout nemohla, udrzet se na jedne noze byla nocni mura..ale od vcerejska mi nic neni nic me neboli..
@anička18 tak to je třeba opravdu klid před bouří
člověk by řekl, že se druhýho porodu nebude bát a já si připadám, že je to snad ještě horší jak, když sem byla prvorodička
ale není se čeho bát třikrát zatlačíme a prcky budou venku
jen přežít ty kontrakce ![]()
Tak se hlásím z domova…Vojtíšek se narodil 2.4. v 22:35 3620g a 52cm…už jsme doma a jsme oba v pořádku ![]()
@Veronika21 to je krásné..gratulace
hlavne ze jste oba zdravy ![]()
mi jsme jeste 2v1..
Tak jsem právě byla v poradně, malá měla zase puls pořád okolo 170, je nějaká rychlá pořád. Říkala jsem doktorce, jestli je ještě nějaký ultrazvuk a prý ne, ale jestli chci, že mě pošle. Chtěla bych vidět hlavně váhu.. Tak jsem nevěděla a nakonec napsala žádanku o provedení velocimetrie. Jsem zvědavá co jim řeknu, až se zeptaj, proč to doktorka chce. Mám s timn jít na ambulanci do porodnice, tak počkám po obědě, ať je moc nenaštvu ![]()
Taky jsem dneska byla v poradne dr prohlásila, že si malej rozmyslel a najednou ven nechce.. nalez porad stejny, ale to prej nehraje roli.. prvorodicka se otevre sup sup a kontrakce i prasknuti vody muze prijit z minuty na minutu vicerodicka se prej otvira postupne tim padem se da odhadnout kdy bude rodit.. prej se muzem jeste za tyden videt nebo ne a muzu odjet i dnes nebo za dva tydny
uz mi z toho slusne hrabe! ![]()
A taky Adriance, já to přehlídla
Ať vám holky dělaj mimče veeelkou radost, já už chci takyyyyy
Nápodobně, taky mi hrabe…Jdu se projít do nemocnice na ten UZV..uplně vidim jak budou říkat, proč mi ho napsala..tak řeknu, že nevim, že asi kvůli tomu rychlýmu pulsu. To, že jsem se doktorky ptala, jestli ještě nějakej bude, že bych chtěla, říkat nemusim
Jsem zvědavá jak narostla, protože pupek mi narostl ohromně a poslední UZV byl už hoodně dávno
Zatím
Já zítra 38
Tak to se ti nedivim, máš nárok.. Ať už to tedy přijde!
@reeezinka tak pak dej vedet..
mi meli posledni utz ve 37tt to mel malej odhad 3kg… tak sem zvedava kolik bude vazit az porodim.. maji to blbe udelany normalne je posledni utz v tom 30-32tt paa ![]()
Tak dle UZV 3400g.. Haůůůů…Holky, já začnu naopak spíš už běhat a dělat dřepy. Teď nabíraj nejvíc, tak jsem zvědavá kolik bude mít..to bude slůně
Už teď je mi zle při představe, že rodim 4kg dítě :/ ![]()