TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
11.4.22 15:13

@Michaelavavra Partner bude na chodbě. Ani jeden nejsme úplně odvázaný z toho, že by měl být uvnitř při sekci. Má za úkol hlídat děti, aby nám je nevyměnili, než mě zašijou. :lol: Takže na vážení atd. A udělat fotky a povinné kontakty se zbytkem rodiny, abych měla klid. ;) Taky má za úkol vymyslet nějaké vkusné oznámení kamarádům (ve stylu player 3 a 4 se přihlásili do hry) bez fotek. Nějak jsme se shodli, že tyhle novorozenecké fotky se nám strašně nelíbí. :D
Já mám zabalenej kufr/tašku kde mám svoje věci plus na miminí věci jako nějaké ubrousky, pleny,… Pro případ, že by příděl v porodnici nedostačoval. Extra tašku s dětským oblečením co mi má být donesena, kdybych dospěla k názoru, že oblečení v porodnici se mi nelíbí. :D Pak tašku na odchod s fusakama do vajíček a oblečky extra k tomuhle vybrané (asi jediné co mají stejné). A doma návod na to jak připravit postýlku a další věci co má láska za úkol spáchat než se vrátím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
11.4.22 15:33

@Michaelavavra Haha no právě! A teď jsi mě ještě vyděsila s tím 20/4, to se budu celý den klepat, abych neporodila syna na den Hitlera. Navíc, většina našich sousedů jsou židé, to by bylo fakt nemilé, kdybych posílala oznámení s tímhle datem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
11.4.22 15:39

@Ruxas já jsem manžela taky u porodu nechtěla a nakonec jsem byla ráda, že tam byl. Nebyla jsem psychicky vůbec připravená na porod císařem a on mě držel celou dobu za ruku a uklidňoval mě. Navíc nic neviděl, všechno se děje za plachtou, takže byl v klidu. Pak odešel se sestrou, když byl malej venku, aby nebyl v té zimě na operačním sále. Dali ho pod lampu a manžel tam s ním byl několik hodin sám, než jsem vyšla z pooperačniho. Zatím si hezky na sebe zvykli a pak mi ho přinesl, bylo to moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
11.4.22 15:41

@Angry_birds to je na palici to ohlídat🙈tady jo, tady ne, tak si tam dat asi špunt či co🤣taky teď okolo 20 se lámou znamení býk a beran…tak si vyber, ze?😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
11.4.22 15:53

@Michaelavavra
No právě. Osobně si stejně myslím, že budu přenášet, ani neví proč. :lol:
A jak píšeš, znamení se lámou. Tchýně i máma by byly rády za býka, tchýně je sama býk. Já osobně na ty znamení moc nedám, takže je mi to vcelku jedno. Spíš se nemůžu dočkat až ji konečně uvidím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
11.4.22 16:41

@Ruxas tak každý to má jinak😉já jsem si vybrala pravé menší porodnici, kde ten partner tam být muze a zároveň být i s mimi potom, co budu na pooperacnim pokoji. Bude am plenta, takže díru v břiše jsem mu slíbila, ze neuvidí😂
Taky beru par plenek, asi 20 ks pro začátek, dávají tzv. novorozenecké balíček, ale co v tom je🤷🏼‍♀️A ano, doma připravené,,kopicky”😁A v jaké porodnici budeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.22 19:02

@edika85 no právě mi to poprvé řekli až v porodnici, kde jsem byla 38tt, týden zpátky v poradně o tom ani zmínka🙈 proto mě to rozhodilo.. termín mam 17.4. A další kontrolu v porodnici teď ve ČT, tak jsem zvědavá jestli mi k tomu ještě něco řeknou nebo ne..ale právě si říkám, že kdyby snad bylo něco vážného v nepořádku tak by se to projevilo na nějaké předchozí kontrole. Doktorka mi dělala každý měsíc komplet ultrazvuk, měřila, vážila malého atd. A vše Ok vždycky 😕

@Michaelavavra mě ta voda snad musela nabýt až v tom 38tt jinak nevím 😀 🙈 a břicho mám větší to je pravda ale na pohmat normální občas samozřejmě tvrdší jindy zase měkčí asi podle toho jak si tam malej zrovna velebí.. děkuji za zkušenost snad budeme mít stejnou 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
11.4.22 19:08

@Michaelavavra Já jsem právě ani nezjišťovala, jestli by tam být mohl. On se moc na tu myšlenku netvářil a nutit ho nebudu, když se zatím stále na to netvářím sama. Nechám to koňovi, on má větší hlavu. ;)
V Příbrami. Je to nejblíž a recenze se mi celkem líbili. Špatné byly jen od alternativnějších žen. A já šla spíš po tom, aby mě nenutili rodit. Což naštěstí kluci posychrovali. Vědí co maminka chce a tak zaujmuli potřebné polohy. :lol:
Na stránkách sice mají, že veškerý materiál k dětem dodají. Ale já potřebuju být připravená. Jen jak je jasné z mého věčného nevědění. Mám k tomu spoustu věcí, o které mě ani nenapadne se zajímat. Většinou jde o ty, co zahrnují zeptat se živých lidí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
11.4.22 19:11

@Michaelavavra Btw, doma mám díky babičkám tak deset balíků plen a x balíků podložek a ubrousků. A protože se mi toho sem víc nevešlo, tak z dalších x balíků si nedávno neteř v pokoji postavila bunkr. Prý ho zruší až to miminka budou potřebovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.4.22 05:56

Ahoj holky tak se nam v pondeli 11.4. narodila Esterka, 3260 g, 50 Cm, nakonec jsme jeli znova vecer do porodky, bolesti se vystoupaly, ve 22.30 příjezd na 3 Cm, mala se narodila v 1.06, přirozené, rychle i po prvním CS a vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
12.4.22 07:44

@Petruna83 moc gratuluji :srdce: :kytka: :dance:

Holky já dnes 37+4, to už jsem před 2 lety v lednu měla malou u sebe (narozena 0:40) a teď už si taky říkám že by mohla malinká ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
12.4.22 08:23

@EngiO tak to je zvláštní, takto už na konci🤔ale ve čtvrtek jdeš na kontrolu, tak se na to znovu pozeptej. A snáz se být v klidu, kdyby něco hrozilo, tak by si te tam nechali předním😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
12.4.22 08:30

@Ruxas tak já taky nevím vše, to co me napadlo až doma pak po tom predprijmu, tak jsem si napsala a dnes to tam doresim🧐Ty jsi to taky měla s tím datumem sup sup😅.Já už jsem shledla i videa o SC, ať vím co a jak.No taková cefka je prý taky zážitek😩
Plenky mám asi 7 druhu, včera jsem koupila ještě ty Bella, který mají ten otvor na pupík😳 s bude se zkoušet, které vyhoví nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
12.4.22 08:31

@Petruna83 no krásné, moc gratuluji k Esterce😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
12.4.22 08:59

@Petruna83 Moc gratuluji. Holčičce i mamince přeji hodně zdravíčka. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí