TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
13.4.22 08:37

@AdeAda mně nezbývá než doufat, že se třeba aspoň trošku sekli v tom odhadu a bude to míň, ale proboha co když víc??? Mě vomejou! Furt si nevěřícně koukám na to malý bříško 😱 😂 a to jsem skoro celé těhotenství měla nevolnosti a nechutenství, takže očividně strava na to vliv vůbec nemá 😀 já jdu 19. do porodnice a možná si mě tam rovnou nechají na vyvolání nebo ideálně bych se chtěla rozrodit sama, ale to můžu akorát tak chtít no 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.4.22 09:13

@Jafija ta vaše malá vás taky pěkně napíná co? A když už budeš v porodnici, nechceš si říct o zavedení toho balónku? Mě ho zavedli den před prvním porodem a docela mi to přes noc začalo fungovat, ráno už jsem byla otevřená na 2cm. Jinak mě už taky pěkně natékají nohy. Kámoška mi doporučila lymfatickou masáž, tak to možná zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.4.22 09:15

@Jafija Jaká byla napářka? Já jdu na kontrolu do nemocnice až v pátek, kdy slouží má doktorka, rovnou mi vytvoří registraci, udělají natáčky a zatejpujou břicho a záda. Jinak příští týden začínáme vyvolávat. Zajdem do indický a na kuře vindaloo a pak do čajovny na čajík se zázvorem a kardamonem. Takže už se moc těším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.4.22 09:22

@Chelsea92 když to přepočítám na týdny, tak jsme na tom dost podobně s váhovým odhadem. Já jsem taky právě hubeňour s malým břiche, teda podle ostatních, já sama si připadám už jak velryba :lol: Ale jsem hodně vysoká, tak možná i proto. Ale neboj, není to úplně přesné. Už jsme si tu o tom s holkama psaly. Stačí, že mimi má delší stehenní kost nebo větší hlavičku a ta čísla pak jsou zkreslená. Nedali ti náhodou podrobný rozpis těch měr? Malej má právě hlavičku venku z normálu a taky stehenní kost je úplně na rozmezí, proto ta váha je taková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.4.22 10:00

@edika85 sestřička mi říkala, že to je paradox, ale ty ženský, co se v těhotenství vyžerou, tak mívají malý miminka a my hubený pěkně živený miminka 😀 rozpis mi nedali, ale když jsem koukala na obrazovku, tak tam bylo myslím hlavička 33 cm, což by bylo akorát.. doktorka říkala, že má hoooodně napapaný pupík 😂 no už není cesty zpět, nezbývá mi než si věřit, že to zvládnu bez větších následků 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
13.4.22 10:11

@Chelsea92 Ahoj, já měla týden před termínem odhad 4700 a za deset dní při porodu z toho bylo 3500 :mavam:
Nebude tak zle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.4.22 10:22

Tak kluci jsou venku. Samo má cca tři kila a Juro 2,1 a je nakonec menší než hádali. Teď jsou kluci v inkubátoru a já budu do zítra ležet. Další info a detaily podám později. Teď mám dost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
13.4.22 11:58

@edika85 jj, napina. V porodnici kontrola v pořádku, mala je natlacena hlavickou dolu, cipek
cca 1,5cm, branka volne pro necele 2 prsty, dr mi udělala Hamiltona a uvidíme. Pokud neporodim, kontrola zase za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
13.4.22 12:01

@nuklear90 naparka je hrozně příjemná. Včera už jsem dala půl hodiny. Dnes si udělám zase. Dr v porodnici říkala, ať si ji dělám, že je to fakt super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
13.4.22 15:24

Tak zdravím dámy, Terezka je venku, v 9:17,3010g. Cefka v poho, spinalni umrtveni taky dobrý, hlavně super anesteziolog, vyndavani takový tlak a pnutí, ale co byl fakt masakr, tak zandavani orgánu a dělohy zpět😡To mi musel něco rychle pripichnout do žily. No u nás se pobřeží zvedá po 8 hodinach, takže po pate se jde na to😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
13.4.22 15:29

@Michaelavavra
Moc gratuluji. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
13.4.22 15:50

@Michaelavavra moc gratuluji :andel: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
13.4.22 17:27

@Ruxas @Michaelavavra Holky, velká gratulace!💞 Ať dělají piškoti jen samou radost!🤗

Příspěvek upraven 13.04.22 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.4.22 18:01

@Ruxas @Michaelavavra Velká gratulace. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
13.4.22 19:46

Holky všem moc děkuji🤗Jako první zvednutí a par kroku do sprchy….brutální, jak nožem do břicha, ale doufám, ze zítra bude lip🙏
Terezku jsem už měla dvakrát u sebe, prisala se, i když se prý dost nacucla plodové vody🥺Zítra ale už spolu budeme víc🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí