TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1681
16.4.22 14:03

@pardalie ahojky,já to měla dnešní noc v porodnici, to samé😩nějak od devíti večer do půl sedmé ráno. Bolení bříška. Nevím po čem🤷🏼‍♀️ale vývar jsem měla taky…pečivo čerstvé už tu nejim.Byla masáže, rourku, espumisan, Cviceni nozicek ….ale stejně to bříško povolili až ráno. Teď spí, tak se děsím dnešní noci😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.4.22 14:20

Ahojky holky!
Tak blížící se úplněk asi zabral, protože se nám dneska v 00:49 narodil Adrianek.❤️️ Bylo mi zle celý včerejšek, byla jsem šíleně unavená a snad celý den mě trápily nepravidelné kontrakce. Večer to začalo houstnout a kontrakce byly po 7 minutách… Já byla odhodlaná strávit co největší část porodu v klidu domova. Dokonce jsme měli návštěvu a já s nimi seděla u večeře a pořád se jen nablble usmívala, protože se kontrakce zkracovaly a já nechtěla zbytečně všechny plašit.😂 Do porodnice jsme vyrazili kolem 23. Určitě z toho bude pokuta.😁 Na porodní už mě manžel chodbou skoro nesl a po monitoru nás dali na porodní box s tím, že za hoďku přijdou s rajským plynem. Ták jsem se těšila! Jen jsem ho už nestihla!😂 Bylo to rychlý a bez zranění, takže si vlastně nemůžu stěžovat. Ale i tak jsem se proklínala, že jsem do toho vůbec šla.😂
Posílám fotečky a všem moc držím palce!❤️️ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
16.4.22 14:20

Ty jo, tak se asi kazdym dnem/chvili pridam. Hlenovka odchazi krasne. Jakoby menstruacni bolesti jedou od noci (stridavy tvrdnuti bricha). Tak uvidime. Mam mit jeste tyden, ale minuly tyden v pondeli mi rekla, ze pokud neporodim do utery, tak se vidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
16.4.22 14:43

Ahojky.
Gratuluji všem k dalším miminkům.
A díky moc. Fakt pomůže si postěžovat někomu kdo to pochopí. :srdce:
Samika si dneska nechám na noc. On mezi jidlama krásně spinká. A včera/dneska ráno taky nakonec aspoň na ten pláč pomohlo si pro něj dojít.
Juro se stále dopeká, je to takové divoké štěňátko. Tak toho mi nosí na přikládání na chvilku. Tak se aspoň učím postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.4.22 15:08

@Michaelavavra Nemají tam lanolinový krém? mě hodně pomohl na popraskané bradavky. Já jsem si ho už pro jistotu sbalila sebou do porodnice. Jinak mi pomohly ze začátku ty kloboučky, jenže pak malý z toho nechtěl pít, tak nakonec jsem od toho upustila. LP ti určitě poradí líp.

@Petua13 Obrovská gratulace ke krásnému chlapečkovi, tak nakonec fakt asi ten úplněk zabírá :D

@Katpil @Jafija Tak to jsem napnutá jak struna, kdo dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.4.22 15:18

@Jafija Moc držím palce ať je to v cuku letu!🍀
@Katpil Tak už aby to bylo, viď?😊 Je to únavný, to čekání!☹️️držím palceeee!🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
16.4.22 16:14

@Petua13 jak zavidim (v dobrem samo sebou) a gratuluji vsem, co to jiz mate za sebou :) hlavne hodne zdravicka!
My se taky snad uz dockame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.4.22 16:35

Moc všem gratuluju k miminečkům❤️️ Snad i já brzy přijdu na řadu🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
16.4.22 16:49

Všem moc gratuluji!!! 😍
Já už bych taky chtěla, snažím se ho vyhnat babskými radami, ale je to úplně k ničemu 😂 tak ještě čekám co ten slavnej úplněk, ale nějak tomu nevěřím 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
16.4.22 16:57

@Petua13
Moc gratuluji ke krásnému chlapečkovi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.4.22 18:27

@Katpil Určitě už to bude brzy!❤️️ Budeme se těšit na fotečku! :hug:
@Angry_birds Děkuju moc.❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
16.4.22 18:41

Holky, rak jak to slibně začalo, tak malá si dává na čas. Můj nejdelší porod to byl už před 5 hodinami. Kontrakce jsou prakticky nulové nebo nepravidelné, voda stále odteka, takže si myslím, že budu rodit až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.4.22 20:26

@Petua13 Gratuluju! Je krásný! A ty hrdinka teda, kecat s návštěvou u porodních kontrakcí, tomu říkám teda dobrá strategie :-DDD Ať jste brzy při síle oba i s malým a všechno jde, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
17.4.22 08:50

@pardalie Děkuju moc. ❤️️ No teď zpětně když si to vezmu tak to byla docela sranda.😂 Děkujeme a držíme palečky ať je únava brzy pryč. Mně bude 40 v srpnu a taky už je to krapet jiný.😁 Ale my matky to dáme! :hug:

Příspěvek upraven 17.04.22 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
17.4.22 09:07

@edika85 to je druhu😳nějaký konkrétní typ? Kloboucky ne, to už mi LP nedoporučuje.

Jinak holky, dáváte už něco na prdiky a bolení bříška? V porodnici dostala espumisan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí