Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nuklear90 Haha jak já jsem teď vděčná za francouzštinu. Taky mě zdrobňování leze na nervy a teď už vůbec. Mě už leze i na nervy, když se mě někdo zeptá, jak se cítím.
No jak bych se asi měla cítit? Jako funící, nepohyblivá koule ![]()
@Ruxas tak super. Doma už to bude všechno v klidu, podle vás.
Holky moje památka na bříško. Manžel nechtěl, abych platila (spíš se vystavovala polonahá
) někde za fotografa, tak mě cvaknul sám
pravda je, že u prvního mám jen takové ty fotky u zrcadla, tak jsem chtěla mít i jednu “profesionální”, kdo ví, jestli to není moje poslední těhotenství, na třetí se zatím moc ani jeden necítíme.
Příspěvek upraven 19.04.22 v 11:15
@Ruxas neboj,doma si to budete dělat po svém. Taky jsem na takovou protivnou v porodnici narazila, když jsem ji řekla, ze bolení bříška/prdiky jsem fakt 3 den nečekala😳Tak prý je zvědavá, jak to zvládneme doma sami🤨
Jinak od jiné PA mám radu, ze lepsi než stříkačka je kombinace stříkačky a na to napojit takovou tu hadicku nejtensi, co se dává ke kanyle a to jakoby nechat téct k prsu a oni sají a mají to,,skoro” jako opravdove. Zatím jsem to ale nezkousela🤷🏼♀️
@edika85 Máte moc šikovného manžela, fotka je krásná. Nemám ráda ty moc nahaté a tohle je opravdu vkusné.
@nuklear90 děkuju. Hele byla to otázka 5min. Ukázala jsem mu na pinterestu, jak se mi to líbí, postavila se k oknu, on párkrát cvaknul a už letěl na meeting. Já si tam dala filtr a bylo
Je to jen taková vzpomínka pro mě. Taky nemám ráda nahatý fotky, navíc teď s tou mojí celulitidu to by dopadlo.. ![]()
@edika85
Ptal se, jestli chci udělat hmat, ale nechtěla jsem. Nechám tomu zatím volný průběh, nejsou žádné komplikace a cítím se pořád vcelku dobře. Ale pokud neporodím do příštího čtvrtka, tak v pátek nastoupím na vyvolání, ale doufám, že se rozrodím sama. ![]()
@nuklear90
Já zas jak mám dnes TP, tak už volala 2× tchýně a máma, jestli se něco děje.
Spíš toto mi vadí, jinak se cítím ještě dobře, dneska mi dojela ještě sestra, tak proběhl oběd, lítání po obchodech a kafíčko. Tak jsem zvědavá, kdy to vypukne. ![]()
@Angry_birds do příštího týdne čtvrtka nebo do zítřejšího čtvrtka myslíš? Kdy máš TP? Já jdu právě tento pátek. Už odpočítávám i hodiny, takhle nepohodlně jsem se v životě snad necítila ![]()
@edika85 jo jo, ty mas to pekne vybrané datum🤗já jsem dnes tyden po SC a dobrý, už to cítím jen v těch stranách.
Kdy nastupujes?
Ahoj holky,
tak já dnes nastoupila do porodnice na preindukci kvůli příliš velkému plodu, už jsem 39+4 a jemu se stále nechce ven, ani Hamilton nezabral. Tak mám teď zavedený balónek a mám silný tlak v podbřišku a zádech jako při menstruaci, ale začínám si na to zvykat. Tak jsem zvědavá, jak dlouho se tady budu trápit.
@Michaelavavra to je dobře, já právě taky po týdnu byla ok. S malým jsem byla v porodnici ten týden kvůli žloutence a pak doma už jsem normálně fungovala. A už jsi doma? Jak se daří malé? Už si zvykáte na mimčo? No já mám sice vybrané datum, ale kdyby to bylo na mě, už bych to dávno měla za sebou a na datum se vůbec nedívala. To manžel chtěl strašně tohle datum, mě se dvojky ani moc nelíbí
ale alespoň tu mám teď mamku, tak mi pomáhá a já se jen povaluju
nastupuju v pátek v 6:30. Zítra jdu na pcr a stěry.
@Chelsea92 tak držím palečky, ať je to rychlé. Mě ten balónek zavedli a poslali zpátky domu a druhý den jsem přišla a byla jsme otevřená na dva prsty. Pak už mi dali oxytocin a konečně se rozběhly kontrakce.