TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
28.4.22 13:31

@Michaelavavra já podědila spoustu triček a tepláčků, ale točíme pořád dokola dupky polodupky bodyčka. Navíc už ty nejmenší seprané 56 jsem musela vytřídit 🐷 🐷 🐷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
28.4.22 14:26

@Michaelavavra
Přítel má otcovskou až od pondělka, dřív to nešlo. A už se vážně těším. Ale i tak je skvělý tatínek. Sice si ještě netroufne vzít sám celou směnu (pleny + krmení obou), ale když se náhodou rozhodnou, že chtějí jíst najednou, tak se vzbudí a jde krmit. Nebo za mě vezme utěšování u prdíků a pošle mě spát. Vozí nás po doktorech a hlídá kluky abych se mohla vyvětrat venku a třeba skočit něco nakoupit.

@Michaelavavra Na ponožky mi zatím funguje trik, nacpat jim do ponožek konec kalhot :D
Já nesnáším dupačky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
28.4.22 15:03
@Lenus8 píše:
Holky, já mám pocit, že budu rodit poslední 😂 🙈 🤦🏽‍♀️

Bych se vsadila, že ne… :lol: :lol: Já už chci taky řešit zmolky na bodyckach… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.4.22 15:38

@nuklear90 Já taky!😂 Už lezu na nervy sama sobě😂 🤦🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.4.22 17:08

Holky a prosim jaka bodycka se Vam oplatili a nezmolkuji se? Jake znacky? Rada bych je mela i pro druhe mimco :))

Dekujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.4.22 20:08

Tak dneska kolem půl čtvrté přišla na svět naše Lucinka ❤️️ Bylo to šílený, a myslím si, že zůstane minimálně na dlouhou dobu jedináček. Po prasknutí plodové vody se dlouho nic nedělo, pak jsem měla už podle mě dost silné kontrakce, ale stále mě nechtěli dát na porodní pokoj, přestože jsem škemrala, že potřebuju manžela. Nakonec jsem měla i to štěstí na nadstandardní pokoj s vanou, která mi s kontrakcemi hodně pomáhala. No ale pokud jsem si myslela, že kontrakce byly náročné, to bylo nic oproti závěrečnému tlačení. Opravdu jsem si myslela, že už to nedám. Mám nástřih, ale prý nic hrozného a tahle malá princezna za to stojí ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.4.22 21:41

@tibby93 obrovská gratulace :kytka: neboj, za pár dní už si na porod ani nevzpomeneš. Já měla taky hroznej první porod a za 11 měsíců jsem byla podruhé těhotná. My ženský jsme prostě nepoučitelný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.22 11:58

Holky jaky mate vitamin D?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
29.4.22 12:14
@Beeethany píše:
Holky jaky mate vitamin D?:)

Doktorka nám předepisuje Vigantol. Volně prodejný je dobrý od značky Terezia D3. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
29.4.22 12:22

@tibby93 Moc gratuluji. :kytka: Lucie je nádherné jméno. Za chvilku se na ty porodní bolesti zapomene. Sama si říkám, jak je možné, že jsem po zážitku s prvním (porod 32 hodin), šla dobrovolně do druhého mimina a teď už se nemohu dočkat porodu (spíš té mojí malé princezny). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
29.4.22 14:45

@Beeethany Také vigantol od doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
30.4.22 13:34

Tak co holky čekatelky, už se něco začalo dít nebo se ještě miminkům nechce? Já dnes měla termín a Bertíkovi je dnes 8 dní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
30.4.22 14:23

@edika85 Ahoj, dneska cítím jemnou bolest v zádech (v kříži) a trochu menstruační bolesti. Tak si dám teplou vanu a uvidím. Manžel koupil na večer buřty na opékání, takže s odjezdem do porodnice též moc nepočítá. :lol: Zítra mám jít do porodnice na kontrolu, tak paní doktorku poprosím o Hamiltona nebo ten balónek na vyvolání, ať tu princeznu trochu popostrčíme. ;) Už mi volala i paní na newborn fotografování, no všichni čekají. :zed: Navíc jsme nikomu neřekli, zda to bude holka či kluk, tak jsou v rodině všichni napjatí a sázejí se, jak na Velkou pardubickou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.4.22 14:28

@edika85 Já jsem včera byla na kontrole, jsem na tři široký prsty otevřená a udělala mi Hamiltona. 🙈 Od té doby mi tvrdne břicho, s mírnýma bolestma.. ale nepravidelně🙈 Tak nevim..asi z toho nic nebude. Horká vana nepomohla, uklízení taky ne.. dneska k obědu Indie 😂. A já už jsem vyřízená. 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
30.4.22 14:33

@Lenus8 To mi povídej, já už i vyplela celej skleník a zalila pěkně ručně celou zahradu a nic. Pak jsem šla na zmrzku se synem do města a sice jsem se málem počůrala, ale zase nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí