TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1331
25.10.21 20:35

@Jafija Myslela jsem v sobotu na Vás, že počasí bylo krásné :palec:…nás to čeká teďka v sobotu, počasí by mělo ještě vydržet a zeškaredit se má až další pondělí, tak snad…dneska jsme měli krejčovskou zkoušku šatů a obleku - vdávat se za 14 dní, asi bych se už nevešla, tento týden se musím s jídlem krotit :lol:…snad to všechno tento týden klapne a už se na jednu stranu těším na neděli, jak to bude za náma :lol:..taky to s dcerou nevidím na dlouho, má dva roky, myslím, že po osmé večer budeme doma a upřímně, asi taky padnu za vlast… Tak ještě jednou moc velká gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
25.10.21 21:12

Já už naštěstí žádný nevolnosti. Maso pořád chutná divně. Ale životospráva lepší, už za den dokážu sníst celou jednu housku se sýrem apod. :D
O víkendu se pojedeme koukat na kočárky, ať si udělám přehled s čím se vejdu do dveří a zároveň to nevypadá jako autobus :D Ale kromě kočíku mám zatím od rodiny zákaz cokoliv kupovat. Že nejdříve mi po novém roce ukážou vše co koupili a pak teprve mám dokoupit zbytek. Trochu mě děsí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.10.21 05:53

Ženy poraďte jak se ubránit počínajícímu nachlazení.. máte nějaké tipy? Případně co za léky/pastilky se v těhotenství smí užívat? vypadá to že se o mě něco pokouší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
26.10.21 08:55

@Petua13 výsledky budu mít asi tento týden, možná budou volat už zítra. Hele, to je divné, mě ho minule nabídli právě ve 39 (ale mě triple test hodil riziko na Downa 1:110 a potřebovala jsem další vyšetření, ačkoliv utz byl opět úplně ukazkovy), teď mi ho dr nabídla kvůli tomu, že budu rodit ve 42, ačkoliv riziko mám tentokrát 1:1000 a triple test odmitnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
26.10.21 09:00

@Tyna87 budete mít krasne :hug:. Mě pomohlo, že mi malou (21 mesicu) povozila teta v kočárku, takže se po obědě vyspinkala. Tudíž nebyla večer protivná. Myslela jsem si, že už jsem to napsala, ale včera jsem zase odpadla s malou :mrgreen:

@EngiO zkus si udělat slabý zazvorovy čaj s citronem a medem. Pokud nemáš ráda zázvor, tak čaj s citronem a medem. Taky vselek našeho dětství - cibule s cukrem/medem - tu stavicku jsme všichni milovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
26.10.21 09:15

@Anoanonym1 ahoj,vítám te a máme to asi dost podobne😊Ja též po IVF…kolikaty pokus radši psát nebudu, též třetí tehotenstvi a tentokrat to vypada dobre🙏Přidala jsem se sem až po screeningu….Proč jdeš na odběr plodové vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.10.21 12:55

@Michaelavavra ahoj, věřím, ze ted nam to oběma dobře dopadne.. Musi :srdce: ja minulý rok musela ukončit těhotenství v 19 tt z důvodu VVV, protože mam balancovanou aberaci a ted jsem sice ponivf s pgt ale chci mit opravdu jistotu, ze miminko je zdravé, tak raději půjdu i na plodovku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
26.10.21 13:37

@Jafija
No tak to hlavně napiš, moc držím palce a určitě to bude dobré! :hug:
No mně vyšel screening negativně, takže by mi NIPT vlastně doktor nenapsal jako nutný postup a tudíž bych si ho musela hradit sama. Nějak jsem to nepochopila… Jako jo, nejsem nejmladší, ale když byly výsledky negativní… :nevim:
Já se dneska objednala na určení pohlaví do Profemy a už se nemůžu dočkat. :lol: Nabízeli mi i ten 2. screening a musím říct, že jsem byla nalomená i když jsem objednaná už do Motola… Páč v Motole byl ten prvotrimestrální screening Ok, ale moc jsem se toho nedozvěděla, doktor nekomunikoval a sestra se děsně divila proč jsem ve stresu, když nečekám první. :roll: Máte někdo zkušenost s Profemou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.21 15:00

Holky držím palce na svatbu a gratuluji k té co proběhla. my měli 17.7. :lol: bylo každý den hezky až na tento náš svatební který doslova proch*al :D ale užili jsme si to i tak a navíc jsem asi 2 týdny po tom zjistila že jsem těhotná, už tam byl nejspíš i na svatbě :D chudák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
26.10.21 16:29

@Petua13 já počítám, že bude vše v pořádku, jako bonus nám ještě potvrdí na 100% pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
26.10.21 17:54

Holky, tak já si na stará kolena koupím Angelsound. Teď odpoledne jsem se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
26.10.21 18:29

@Jafija No jasně že bude!❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
26.10.21 18:37

@Anoanonym1 já už se taky začínám víc a víc těšit, i když před každou kontrolou to jsou nervy🙉
U nás to bylo vloni komplikované od začátku, samé hematomy a krvaceni, s tím spojené další problémy…no a skončilo to ve 22tt.
Vsechno bude v pořádku, budu držet 👍 👍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
27.10.21 07:48

@Jafija Jak Ti závidím, ze malá ještě spinká, u nás cca 14 dní zpět odpo spánek zkoncil :roll:…byli jsme nemocní, malá zahleněna, plný nosík a prostě spát nechtěla a drží si to do teďka :roll:…ani nevíš, jak bych to s ní ráda občas odpo zalomila :D… Jako nedá se no, ale přitom ona byla vždycky spáč, odpo mi dala od 13.-14:45 a v 8 večer šla spát bez řečí…asi se to nějak zlomilo no…teď i když ji dám do postele, bude si tam stlát miminka, pak stlát mě, ukazovat na všechno, co je v pokoji :roll:
Takže se užíváme na plno celý den :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
27.10.21 07:50

@Jafija jo a mrkli jste na nějaký ten kočárek? Já u dcery furt vybírala, vybírala…jeden koupila a po 14 dnech používání prodala a nakonec vzala bazarový :jazyk:…tak teď to nechci opakovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí